Biztos hogy azokat a fejleszteseket nem dobjak csak ki a koznepnek ...de ha mar Valentino Rossi,akkor DID lanc Az teccik nekem is a legjobban. A Dominatorra mikor lancot vettem,akkro RK kerult ra,de az nem 90 ~ 100 pacit viselt el
RK val még nem volt dolgom. Szerintem olyan láncot nem tudsz venni mint ami gp-ben van. A feliratot meg pénzért kirakják, hogy vegyék utcára. (szerintem)
nem szolsz bele,sot,epp tanulok toletek,a tapasztalataitokbol gyarapitom tudasom. Akkor ez lesz a kovetkezo penzbefektetes nekem. Na most kerdek egy jo kerdest:P Melyik lanc a legjobb ? A DID v az RK. Mind ketto hasznalatban van a GP-ben, csak a Repsol Honda az RK-t hasznal.Arban hasonlo szinten vannak ugy tudom.Vagy ez mar csak marka kerdes?Minoseg egyforma?
Szia.A -1 +2es attetel valtas a lancnal,nem kivan 108 szemes lancnal tobb szemest? Ahogy olvastam a hozzaszolasaid,elgondolkodtam hogy enis lecserelnem ilyen atteltere,mert nincs nagyon ahol vegsebessegre kihuzzam, tobb a szerpentin nalam,mint az egyenes
Enyémen 525-ös lánc van fent beletettem 18 ezret már, de még csak kétszer kellett állítanom rajta. Még mindig tökéletes elmegy még jó pár kilométert pedig a -1 +2 áttételezés végett jobban cibálja. Szerintem ennél erősebb felesleges pénzkidobás.
Igazából mindegyik éttermünk meg van még a régiek közül egy sem zárt be. Szerintem te a Zöldfa étterem vagy a Snacb bárban ehettél, mindegyikben jók a kaják.
Nem. Alá kell feküdni,és tartani tavaszig az első kereket.
(Bocsi, nem lehettett kihagyni, de mégis hogyan tárolod máshogy?
Az ember persze törődni akar a kedvencével, de az "alábakolás" meg ilyenek még a régi iskola,és egyébként sincs bizonyítva, hogy bármiféle pozítív hatása lenne. A gumi így is, úgy is öregszik. Mondjuk nálam előbb elkopik,minthogy tönkremenne. Persze néha nem árt megforgatni a kereket.
Versenygépekre szoktak 520-ast feltenni, és abból eggyel erősebbet, de ez utcán ugye felesleges.
DID-ből szerintem elég a VX is, igaz, hogy 100LE-ig van,kérdeztem én is a szerelőmet, hogy elég lesz-e, aszongya: "milyen gyakran használod mind a száz lóerőt?"
Persze,a 130+ LE-s lánc biztosan tovább bírja,de jóval drágább is, és DID-ből nincs 110-es. Majd megírom meddig bírta, de szerintem befektetésnek jó a "Hayabusa" lánc, egyébként felesleges. Csók a családnak skacok.
link