ezt én is tapasztaltam :) 15 fokba is máshogy megy mint 30 ba, pl. amikor nyáron mentem reggel melóba néha meg is lepődtem, egyébként a sportlégszűrővel semmi változást nem éreztem....
de nagyon nem mindegy, hogy milyet. A pamut kényelmes, de a legnagyobb baklövés, ha beleizzadsz azonnal áthűl.
A téli motoros aláöltözők biztosan jók, de nagyon drágák. Jelen pillanatban a síaláöltözőre esküszöm, erre veszek egy polár pulcsit+ dzseki termobéléssel. 5 fokig király vagyok....
Elvégre is igaz bármiről lehet beszélgetni ha valami téma valakit nem érdekel nem olvassa el,mint ahogy nem érdekel a krossz mocis téma azt nem olvasom ennyi
Szeva gyula!
A magasságod ne tartson vissza! Én alacsonyabb -1cm vagyok mint te és még is a KTM szuperdúróján éreztem magam a legjobban ami elég magas a többihez képest is. Lapon megtalálod..
Minél magasabban vagy annál könnyebb egyensúlyban tartanod! Ezért állnak a motoron és nem ülnek a terepen!
És szerintem is a kommunikáció a lényeg a tartalmat pedig hozza a szükség ilyen vagy olyan módon.
Egyébként beszélhetünk dudákról is... én állandóan nyomom/nám itt a főfaluba a sok idióta miatt vagy te nem erre gondoltál...
Én is szemezek a "szöcskékkel" nem pont a cross vonz inkább az endurózás válfaja. Második mocinak szeretnék egyet a ciberé mellé. Csak az a baj, hogy a 174cm-es magasságom "tacskó" lábaim eléggé behatárolják a válogatást. Kis sámlit meg nem nagyon akarok állandóan magamnál hordani
Én is bury-val értek egyet.
"Egyébként szerintem itt lehet másról is beszélgetni. ez csak egy platform, hogy összehozza a cbr600 tulajokat és beszélgethessenek bármiről. "
Tényleg ennek a "platformnak" az a fő irányvonala mikor a CBR vasainkat tárgyaljuk ki ezerféle oldalról, de miért ne lehetne másról is beszélgetni. Sokkal jobb ha van valami téma mihez páran hozzászólnak közülünk mint ha kétnaponta van egy CBR-es bejegyzés és utána meg megint két napig semmi. Én bármiről szívesen beszélgetek azokkal a srácokkal kiket innen ismertem meg, vagy akár személyes ismeretség nélkül is. Lényeg, hogy érdekeljen a téma mit feldobtak. Attól mi még CBR-es fanok maradunk ha néha mondjuk egy Yamaha-ról vagy KTM-ről vagy ne adj isten a rajta ülő csajszi méreteiről dumálunk
Ez az én véleményem, persze nem vagyunk egyformák, de ez így is van rendjén
"bár a cross nem vonz." egészen addig amíg rá nem ülsz egyre kiműanyagozva némi páncéllal és nem mész állandóan túlpörgő kerekekkel ráadásul keresztbe.
Hidd el jó érzés
Sziasztok! Van egy CBR600F4 - F5 re való hátsó (utas mögé) szerelhető doboz tartó konzolom, doboz nélkül, de bármilyen dobozt rá lehet tenni. Utas kapaszkodó van rajta kialakítva, szivaccsal. Ha érdekel itt egy email katona.zoltan@dryvitprofi.hu
Nekem olyan a munkám, hogy egész nap gép közelben vagyok így naponta többször is fel szoktam nézni. Sokszor napokig nincs semmi. Biztos vagyok benne, hogy többen is felnéznek ide de nem írnak. Nincs téma.
10-15hozzászólásnál nincs is több krosszos hozzászólás.
nekem sose volt cbr-em de úgy érzem, hogy befogadott a közösség. ezt abból gondolom, hogy beszélgetnek velem.
Ha nincs téma és beszélgetés akkor engedtessék meg, hogy feldobjak egyet.
legalább aki felnéz a fórumra az látja, hogy jelen vagyunk. van kivel beszélgetni.
Egyébként szerintem itt lehet másról is beszélgetni. ez csak egy platform, hogy összehozza a cbr600 tulajokat és beszélgethessenek bármiről. tudom nekem kawa van...
Ha sportszűrőt teszel be ezt érezheted egész nyáron
Én is kicsomagoltam és gurultam egyet, de csak óvatosan mert mögöttem ült a 10 éves fiam.
Van egy eladó F4i kipufogója a cimborámnak, ha valakit érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
de nagyon nem mindegy, hogy milyet. A pamut kényelmes, de a legnagyobb baklövés, ha beleizzadsz azonnal áthűl.
A téli motoros aláöltözők biztosan jók, de nagyon drágák. Jelen pillanatban a síaláöltözőre esküszöm, erre veszek egy polár pulcsit+ dzseki termobéléssel. 5 fokig király vagyok....
Délután mentem egy jó kört és a gép észrevehetően erősebb hidegben. Úgy húz, mint a vadállat. Próbáljátok ki. Persze aki már elrakta "télire"...
A fenti jelenségnek egyébként van fizikai magyarázata: - a hideg levegő sűrűbb, ezért egységnyi idő alatt több jut az égéstérbe...
mindenképp!
A magasságod ne tartson vissza! Én alacsonyabb -1cm vagyok mint te és még is a KTM szuperdúróján éreztem magam a legjobban ami elég magas a többihez képest is. Lapon megtalálod..
Minél magasabban vagy annál könnyebb egyensúlyban tartanod! Ezért állnak a motoron és nem ülnek a terepen!
És szerintem is a kommunikáció a lényeg a tartalmat pedig hozza a szükség ilyen vagy olyan módon.
Egyébként beszélhetünk dudákról is... én állandóan nyomom/nám itt a főfaluba a sok idióta miatt vagy te nem erre gondoltál...
"Egyébként szerintem itt lehet másról is beszélgetni. ez csak egy platform, hogy összehozza a cbr600 tulajokat és beszélgethessenek bármiről. "
Tényleg ennek a "platformnak" az a fő irányvonala mikor a CBR vasainkat tárgyaljuk ki ezerféle oldalról, de miért ne lehetne másról is beszélgetni. Sokkal jobb ha van valami téma mihez páran hozzászólnak közülünk mint ha kétnaponta van egy CBR-es bejegyzés és utána meg megint két napig semmi. Én bármiről szívesen beszélgetek azokkal a srácokkal kiket innen ismertem meg, vagy akár személyes ismeretség nélkül is. Lényeg, hogy érdekeljen a téma mit feldobtak. Attól mi még CBR-es fanok maradunk ha néha mondjuk egy Yamaha-ról vagy KTM-ről vagy ne adj isten a rajta ülő csajszi méreteiről dumálunk
Ez az én véleményem, persze nem vagyunk egyformák, de ez így is van rendjén
Hidd el jó érzés
CBR600F-KROSSZFÓRUM
-ra.
10-15hozzászólásnál nincs is több krosszos hozzászólás.
nekem sose volt cbr-em de úgy érzem, hogy befogadott a közösség. ezt abból gondolom, hogy beszélgetnek velem.
Ha nincs téma és beszélgetés akkor engedtessék meg, hogy feldobjak egyet.
legalább aki felnéz a fórumra az látja, hogy jelen vagyunk. van kivel beszélgetni.
Egyébként szerintem itt lehet másról is beszélgetni. ez csak egy platform, hogy összehozza a cbr600 tulajokat és beszélgethessenek bármiről. tudom nekem kawa van...