Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont arra figyelj, hogy ha kivonatod és előbb akarod visszahelyeztetni, mint amit kivonatáskor megadtál akkor csengetni kell megint. Ha nem akkor automatikusan ingyen visszahelyezik.

másik amire figyelni kell: Hó végén érdemes kivonatni mert ha megkezdted a hónapot akkor kifizettetik az egész hónapot.

Visszahelyezni meg hó elején kell és akkor nem kell arra a hónapra teljesítmény adót fizetni. Kis spórolási trükkök :-)
Kivonás 2300Ft

súly adót visszakapod vagy levonják a következő éviből. Ezt az okmányiroda intézni.

a biztosítónál jelentened kell, hogy kivonattad és küldened a forgalmi másolatot vagy egy papírt róla.

biztosítás összegét oszt el 12-vel.
Ha kivonattad pl 5 hónapra akkor a kapott összeget szorozd meg öttel és megkaptad mennyit spórolsz.

Ebből lejön a 2300Ft de hozzájön a teljesítmény adó. kiszámolni ugyan így kell.

Nekem 24ezer + adó a biztosítás, teljesítmény adó 17körül van.
fél évra számolva ennek a felét kapom vissza. Bár én csak 5 hónapra vonattam ki.

A válasz az, hogy megéri.

Viszont van egy ismerősöm akinek nevetséges összegbe kerül a biztosítás. Neki nem éri meg
Hát én most vonattam ki a forgalomból a gépet nem rég,a biztosítást nem kell lemondani hanem be mész a hivatalba és ki vonatod a járgányt a kivonás díja 2300Ft és nekem azt magyarázták hogy havonta 1500Ft ot spórolok ezzel állítólag,mikor vissza kerül a forgalomba a kivont időszaki meg takarított összeggel kevesebbet fizetek majd súly adót,miután kivontad a forgalomból vagy be mész a biztosítóhoz vagy a képviselődet felhívod és le kell adni a forgalmi engedély másolatát és addig szünetel a biztosításod és majd mikor letelik a fél év szólsz a biztosítónak hogy lejárt az idegtlenes kivonás akkor aktiválják a biztosításod és amit esetleg befizettél a kivonás előtt az le írják majd a fizetendőből.

Olyan kérdésem lenne azokhoz akik kiszokták ideiglenesen vonatni a forgalomból a járgányukat télire:
- a biztosítást is le kell-e mondani és vissza jelentésnél kell újat kötni ?
- a súly adóval (teljesítmény adó) mi a helyzet ?
Egy a lényeg mennyit lehet így spórolni, egyátalán megéri-e az utánfutkosást.
Hali srácok!

Olyan kérdésem lenne azokhoz akik kiszokták ideiglenesen vonatni a forgalomból a járgányukat télire:
- a biztosítást is le kell-e mondani és vissza jelentésnél kell újat kötni ?
- a súly adóval (teljesítmény adó) mi a helyzet ?
Egy a lényeg mennyit lehet így spórolni, egyátalán megéri-e az utánfutkosást.
Szia! Én nem de gyárit tudok rendelni nekem 5500Ft-ért :-)
Sziasztok tudja valaki ,hogy az első keréknél lévő távtartók milyen méretűek?
Ekörül gondoltam én is. majd bemegyek egy elektronikai boltba megnézem ott menni. köszi
Én csináltam az összesre a GPS miatt. Tulajdonképpen 1000 forint körül medúsztam és vízzáró aljzattal....
Köszi. Megnéztem. Kicsit sokallom az árát.

16ezer előre, de akkor már a hátsót is kéne ami + 8ezer.
Nem vagyok benne biztos, hogy kihasználnám.
Van még egy év a fékolajnak. Akkor ezt megvárom biztosan. Ha cserélni kell 1 év múlva akkor elgondolkozok majd rajta.

Most amit még a kényszerpihi alatt meg akarok valósítani az a szivargyújtó. Nézelődtem már a neten de 5ezret sajnálok egy szivargyújtós aljzatra meg 1,5méter kábelre.

Van valakinek a mocin?
na hát a cikk számot majd megkérdezem
van egy szám a hátulján.cikkszám.azt olvasd be AGO-nak
Ezt írták a cucchoz

Dynojet power commander

HONDA CBR 600 F4i, FSport

3-as
a típust pontosítsd pl AGO-val
és PCIII-as legyen
Én azon agyaltam láttam olcsón használt power commandert az megérné vajon?
Nagyon jó kis motor volt, semmi problémám nem volt vele.
De napi 6-700km-re már nagyon nem volt kényelmes nekünk.
Csak ezért váltam meg tőle.
a PC megvolt
ez a beszerelés,szinkron,+PC beállítás volt.ha jól emlékszem 24ezer HUF
a PC-t 20,vagy 25ezer HUF-ért vettem használtan...
Sőt nem tudom a dolgok hány százalékban túlagódhatóak nekem a kawámon sport dob volt és tuti nem volt állítgatva de nem éreztem gyengének sehol.
Nekem AGO 120EFT mondott de neked több lenne mert ahogy nézem neked még egy sport dob is kéne ami kb min 50EFt
Szerintem a triumphod is elég jó volt én azért azt nem cseréltemvolna el.
Azt mondtad van benne power commander nem azt is meg kell venni,sport lég szűrőt is ezek nem kis pénzek szóval az a 20EFt gondolom csak az állítás volt mert AGo azt mondta az enyém power commanderre+légszűrővel+állítással lenne kb 120EFt ami azért nem kis pénz
Imádom. Kényelmes, jól megy, keveset fogyaszt.A futómű brutál, a fékek nagyon jól adagolhatók. Ja, és nagyon szép . Kell ennél több?
Esztergomban 20 ezerért megcsinálták a Prop-technél
és sokkal jobb lett így a PC-vel

utcára
Sziasztok.

Olvasgatom itt a sportkipufogós hsz-eket, és az érdekelne, hogy akkor jól értelmezem, miszerint állíttatni kell a gépet, ha sportdobot teszek rá? 2005.12. havi a F-em.
Jééé, egy új F-es.

Milyen az új vas, szereted? Régihez képest? (bár látom az nem volt, de azért írj valamit)