Viszont arra figyelj, hogy ha kivonatod és előbb akarod visszahelyeztetni, mint amit kivonatáskor megadtál akkor csengetni kell megint. Ha nem akkor automatikusan ingyen visszahelyezik.
másik amire figyelni kell: Hó végén érdemes kivonatni mert ha megkezdted a hónapot akkor kifizettetik az egész hónapot.
Visszahelyezni meg hó elején kell és akkor nem kell arra a hónapra teljesítmény adót fizetni. Kis spórolási trükkök :-)
Hát én most vonattam ki a forgalomból a gépet nem rég,a biztosítást nem kell lemondani hanem be mész a hivatalba és ki vonatod a járgányt a kivonás díja 2300Ft és nekem azt magyarázták hogy havonta 1500Ft ot spórolok ezzel állítólag,mikor vissza kerül a forgalomba a kivont időszaki meg takarított összeggel kevesebbet fizetek majd súly adót,miután kivontad a forgalomból vagy be mész a biztosítóhoz vagy a képviselődet felhívod és le kell adni a forgalmi engedély másolatát és addig szünetel a biztosításod és majd mikor letelik a fél év szólsz a biztosítónak hogy lejárt az idegtlenes kivonás akkor aktiválják a biztosításod és amit esetleg befizettél a kivonás előtt az le írják majd a fizetendőből.
Olyan kérdésem lenne azokhoz akik kiszokták ideiglenesen vonatni a forgalomból a járgányukat télire:
- a biztosítást is le kell-e mondani és vissza jelentésnél kell újat kötni ?
- a súly adóval (teljesítmény adó) mi a helyzet ?
Egy a lényeg mennyit lehet így spórolni, egyátalán megéri-e az utánfutkosást.
Olyan kérdésem lenne azokhoz akik kiszokták ideiglenesen vonatni a forgalomból a járgányukat télire:
- a biztosítást is le kell-e mondani és vissza jelentésnél kell újat kötni ?
- a súly adóval (teljesítmény adó) mi a helyzet ?
Egy a lényeg mennyit lehet így spórolni, egyátalán megéri-e az utánfutkosást.
16ezer előre, de akkor már a hátsót is kéne ami + 8ezer.
Nem vagyok benne biztos, hogy kihasználnám.
Van még egy év a fékolajnak. Akkor ezt megvárom biztosan. Ha cserélni kell 1 év múlva akkor elgondolkozok majd rajta.
Most amit még a kényszerpihi alatt meg akarok valósítani az a szivargyújtó. Nézelődtem már a neten de 5ezret sajnálok egy szivargyújtós aljzatra meg 1,5méter kábelre.
Azt mondtad van benne power commander nem azt is meg kell venni,sport lég szűrőt is ezek nem kis pénzek szóval az a 20EFt gondolom csak az állítás volt mert AGo azt mondta az enyém power commanderre+légszűrővel+állítással lenne kb 120EFt ami azért nem kis pénz
Olvasgatom itt a sportkipufogós hsz-eket, és az érdekelne, hogy akkor jól értelmezem, miszerint állíttatni kell a gépet, ha sportdobot teszek rá? 2005.12. havi a F-em.
másik amire figyelni kell: Hó végén érdemes kivonatni mert ha megkezdted a hónapot akkor kifizettetik az egész hónapot.
Visszahelyezni meg hó elején kell és akkor nem kell arra a hónapra teljesítmény adót fizetni. Kis spórolási trükkök :-)