f4i
5-6 liter között.
egy tank benzin a vonalig töltve 220-260 km, ha sokáig megyek tartalékkal akkor ehhez hozzájön úgy 20km, de általában előbb tankolok. 17 literes asszem a tank, és 3,5l a tartalék, tehát vonalig tankolva tartalék lámpa kigyulladásáig olyan 13 liter lehet benne, ezzel tudok menni 220-260 km-t. én ritkán megyek 120 felett, de azt városban is, 6-8 ezerig szoktam forgatni.
Kinek milyen fogyasztású az F4i,és az FS gépe,és mennyi kilómétert megy el egy tank benzinnel vele,tudom ez csukló függő is,de hajtva is meg normál stílusban is meg vegyesben is érdekelne.
Képeken kicsit jobban megnéztem az f3-asokat és tényleg f2-es.
Bár az állapota alapján nem gondoltam volna,h nem 97-es. Fel se merült bennem,h öregebb, annyira jó állapotúnak néz ki. Menni is megy rendesen, már amennyire én meg tudom ezt állapítani kezdőként :)
Egy szebben szóló dobot viszont szeretnék hozzá venni. Erre valami javaslat, valakinek eladó...
Maradjunk f2-ben ja a benzin megromlik és pimpósodni kezd és meg is savanyodik....tankold tele azt ennyi.
Egyébként meg élvezetes kis motor ez, ha jó állapotban tartották.
Valószínűleg el van írva a gyártási dátum, vagy az első forgalombahelyezést vésték bele, az én f3 asom 96-os évjárat volt, forgalmiban pedig 98-as dátum szerepelt.
Színkombinációból meg lehet állapítani a pontos gyártási évet.
Kb 2 hónapja vagyok boldog tulaja egy 97-es gyártású F3-asnak.
Első komolyabb motorom és lenne pár kérdésem így a tél közeledtével.
Miket kell elvégezni rajta téliesítésként?
Vizet le kell engedni?
Tele tankkal rakjam le?
Nem romlik meg a benzin benne?
...
Másik kérdésem, hogy szerintetek ez gyári Honda festés-e vagy egyedi, valamint az első sárvédőn lévő matrica az mifenét jelent?
Előző tulaj azt mondta így vette, de enyhén lányosnak tűnik, szóval vsz leszedem...
Uccsó kérdésem pedig az lenne, hogy hol lehet ehhez valami komolyabb kipufogót venni. Mire kell figyelni vételkor, vagyis mitől függ, hogy jó-e a motorhoz.
Gondolom kell egy időarányost fizetned, mivel erre az évre még nem fizetett utána senki. Az fizet akinek a nevén van január 1-el a gép, a tiéd meg akkor még sehol sem volt. Az éves nekem kb. 18000, abból reálisnak tűnik amit kaptál kb. az utolsó negyed évre.
Mert, akkor viszont még messzebb van a 97-től...
Márió
Most van kedvezmény az amúgy is jó árból
Elolvastam. Eszerint fogok eljárni. Bár még tél előtt lecserélni az olajat...
Márió
Hogy áll a gép?
5-6 liter között.
egy tank benzin a vonalig töltve 220-260 km, ha sokáig megyek tartalékkal akkor ehhez hozzájön úgy 20km, de általában előbb tankolok. 17 literes asszem a tank, és 3,5l a tartalék, tehát vonalig tankolva tartalék lámpa kigyulladásáig olyan 13 liter lehet benne, ezzel tudok menni 220-260 km-t. én ritkán megyek 120 felett, de azt városban is, 6-8 ezerig szoktam forgatni.
El sem hiszitek mekkorát lehetett menni a Ringen a cbr-rel
téliesítés részt
Ezt be kell fizetni sajnos.
Viszont ha kivonatod akkor visszajár az a pénz amíg ki volt vonva + a biztosítás is.
Én kivonatom mindenképpen.
Bár az állapota alapján nem gondoltam volna,h nem 97-es. Fel se merült bennem,h öregebb, annyira jó állapotúnak néz ki. Menni is megy rendesen, már amennyire én meg tudom ezt állapítani kezdőként :)
Egy szebben szóló dobot viszont szeretnék hozzá venni. Erre valami javaslat, valakinek eladó...
M
Egyébként meg élvezetes kis motor ez, ha jó állapotban tartották.
Színkombinációból meg lehet állapítani a pontos gyártási évet.
Nem teljesen vagyok képben, de lehet F2-es, ha ekkor gyártották?
M
Ja és nem f3 hanem f2-es a tiéd is.
- Gumikat az előírt nyomás fölé kicsivel,láncot érdemes megtakarítani és befújni lánc spray-el.
Vizet le kell engedni?
Minek?! Inkább fagyállóval feltölteni kb(-20 C)
Tele tankkal rakjam le?
Én azzal szoktam.
De! Ezért érdemes mondjuk Protec adalékot vagy spurit hozzá adni!
Szerintem nem gyári a fényezése!
Kb 2 hónapja vagyok boldog tulaja egy 97-es gyártású F3-asnak.
Első komolyabb motorom és lenne pár kérdésem így a tél közeledtével.
Miket kell elvégezni rajta téliesítésként?
Vizet le kell engedni?
Tele tankkal rakjam le?
...
Másik kérdésem, hogy szerintetek ez gyári Honda festés-e vagy egyedi, valamint az első sárvédőn lévő matrica az mifenét jelent?
Előző tulaj azt mondta így vette, de enyhén lányosnak tűnik, szóval vsz leszedem...
Uccsó kérdésem pedig az lenne, hogy hol lehet ehhez valami komolyabb kipufogót venni. Mire kell figyelni vételkor, vagyis mitől függ, hogy jó-e a motorhoz.
Üdv:
Márió