Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek elfekvőben egy f2-es karbisor? sürgősen kéne egy :/
1500Ft a kuplung kar.

És így néz ki ha minden igaz.
mi pénz lenne kuplungkar 600f-hez? 2003.04 havi
kuplung vagy fék kar valakinek?

motul olajok ezen a héten akciósat ha érdekel valakit.
Plussz még középsztendert is keresek minden rugójával, csavarjával.
Helyesbítek!Féknyereg már nem kell(elvileg) Ki tudtam szedni a beleszakadt fékbetét rögzítő csapot . Viszont akkor most ezt keresnék 1db-ot és az ezt biztosító kis menetes "dugót".Ebbő 2db kéne!
A jobboldali idomnál a biztosíték dobozt takaró kis idom is érdekelne "FUSE" felirattal a tetjén.
Sziasztok!
CBR 600 F2-re keresek jobbos első féknyerget és középsztendert!
Hát volt igen.. De amikor megláttam és kiszedve minden darabot a törésvonal passzolt hiánytalanul akkor azért megnyugodtam h fém forgács nem szóródott szét az olajjal mindenfelé...
ebben az a tuti hogy ugye a letört rész nincs is szem előtt, ahhoz le kell bontani hogy lásd mi történt.. gondolom volt fejvakargatás erősen :)
UJA-077 ismerős valakinek?
Sikerült megoldani így van :D csak gondoltam mutatok egy kis ilyet a testvéreknek, de hozzáfűzöm csak gyárit lehet kapni ami majd 13 papír viszont rúdból készül nem csőből így több benne az anyag ahol az enyém elfáradt. :)
Mike Tomi elég jó. (ha nem a legjobb)
Valami jó airbrushfestőt nem tudtok? Aki szépen, igényesen dolgozik.
A problémát már sikerült meg oldanod nem?
Holnap készülünk gurulni
Hallod Bee,

Hát ez kuka... megfáradt az acél. Nem láttam még ilyet

Viszont szerintem több bontóban is találsz ilyet
Ez elég fuck you.
Hát ez nagyon kész... nem töltötte fel az oldal és azóta majdnem csináltam egy második üres hozzászólást is...Fényképeim közé megpróbálom föltenni most.
Szia !

Az égvilágon semmi baja, tényleg jó bőrben van. Most még egyben is elvihető de tudod mi inkább alkatrészenként szoktuk értékesíteni.

Andi
hol a kép? :)
Hogy mik nem történnek az emberrel... Irónia: Egy motoros talira vettük az irányt barátaimmal mikor egy HONDA szalon mellett az épp félig behúzott kuplungkar pattant egyet majd markolatig beszaladt... A fenti állító csavarra pillantva láttam, hogy a bowden ott fut benne így sejtetem alul szakadt a tőke. Leálltam egy jobbos utcában mint egy tanuló, barátnőm leszállt, majd lenéztem és ÓÓÓóóó isten bárcsak a bowden lett volna..... Megfejtés a képen
mi a baja amúgy?
patentul néz ki a képeken, kár lenne elbontani ha teljesen ép :)
Sziasztok !

Tudom nem itt a helye azért egyszer ide is felteszem. Ha komolyabb alkatrészére van érdeklődő, akkor elbontjuk

Andi
whiskyman tavasszal újra megyünk akkor csatlakozhatsz
Nem voltak sokan 5-9 embernél nem voltunk többen a pályán, mi egy frankó technikás kis pálya.
Minden gond nélkül hazaértem. Elhiszem, hogy elfáradtál ha 6-ig nyomtátok Nagyon jó kis nap volt!
Te még elfértél volna.

Bakker, az R1-es csókák is jól kenték, csak a motorjuk típusa volt égő.

Peti, legközelebb a könyöködet kell letenned, mint Chris Northover...