Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kicsit is bátor fog menni neki. Nem kell száguldani ahhoz hogy iránytartást próbáljon... sőt 30-nál nem is kell többet menni.
Az méréspontokhoz miszlikre kell szedni a motort
Nehéz lesz neki kipróbálni első féktárcsa nélkül
Hali,

Ki tudod próbálni a motort? Akkor hamar rájöhetsz hogy deformálódott-e a váz vagy sem a többi már csak pénz kérdése
Hát típus hibájáról egyről tudok az pedig a láncfeszítő zörgése de ez nem vészes hiba,könnyen és olcsón orvosolható,alkatrész ellátotságról annyira nem sokat tudok,bontóban biztos minden van hozzá bár arany áron,mint minden motorhoz,én egy ideje már fejidomot keresek hozzá ami lehetetlen küldetés bontóban lenne 50EFt ért de azt sokallom,idomot minden fajtához találok gsxr hez r6 hoz de ehez keveset.
CSak azért is mert szeretnék ilyen motort venni most találtam egyet viszonylag olcsón csak nem tudom belevágjak e! Félek h két nyomon megy esetleg elcsavarodott a váz, de lehet nem tud elcsavarodni hanem inkább törik ilyen esetekben. Vélemény?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Sziasztok tudnátok pár jellemzőt írni a cbr 2002 600 Fi-ről!
Milyen az alkatrész ellátotság? Milyen típushibáik vannak ha vannak :)
Mire kell különösen figyelni? Köszönöm előre is!
Szia! Honda Cbr 600 Fi 2002 es hez kellene nekem első féktárcsák! Mennyiért válnátok meg tőle?
Szia !

Csak gyári van nekünk most.

Andi
árlista meg az adatlapomon ha esetleg érdekelne
És hány liter kell bele?
Sziasztok!
F2-be mi a gyári és mi azaz olaj amit ajánlotok bele?
Ezek az olcsóbb ABS műanyag idomok érnek valamit?

http://www.ebay.com/itm/Fit-CB...

A gyáriak milyen anyagból készülnek eredetileg,mert azok 3x ennyi árúak általában.
Szia,egy olcso sportdobot egy 92es Cbr F2-re nem tudsz veletlenul? Udv
Szia,a karbinal van alol egy kicsi "puca"mindenik szivocsonknal,s oda csatlakoztatod a szinkronizalot.Kicsit trukkos felhelyezni a slagokat,de nem lehetetlen:)
Szia !

Az évjárata 2002, az ára 500 e. lenne egyben

Üdv: Andi
Szombaton megyünk motorozni.
Orfűre

ha van kedvetek gyertek.

részletek
Mennyi lenne az ára komplett? És milyen évjárat?
Sziasztok Honda CBR 600 F4i -hez kellene nekem első féktárcsa párban, indexek illetve visszapillantó! Tudnátok jó áron v bontót ajánlani? Köszönöm! Üdv: L
Sziasztok. F2-n a 3as és a 4es hengerhez hogy kéne csatlakoztatni a szinkron tesztert? A service manual valami adaptor-t ír rá, de erről nem találtam semmit a neten. Valaki megtudná mondani hogy néz ki?
Szia

A te motorodra ilyen méretű gumik kellenek gyárilag? :O
Nekem mikor megvettem a mocit elöl 1 régi fajta Metzeler volt hátul meg 1 Pirelli Diablo Rosso. Pirellit akartam rátenni augusztus elején de unokatesóm rábeszélt a Michelin Pilot Power 2 CT-re. Olcsóbb mint a Pirelli és nekem jobban bejön. Bár a Pirelli 1 komponensű volt meg ki tudja mikor gyártották. A michelin nekem nagyon bejött nem csúszott meg eddig sem felezővonalon sem út foltozásánál(Pirellinél előfordult.) Eddig 4 ezer km-t mentem ezzel a gumival. Első hátsót cseréltem kopás nem igazán látszik. A hátsó 10-12 ezer km-t bír ki uncsim ugyanilyen motorján az első 18-20 ezer km-t. Ezt a fajta gumit az R17.hu-n találtam meg a legolcsóbban.
Múltkor jó áron lett volna de elvadászták előlem
aranyárban van de lehet, hogy annál is drágább :-)
vagy email t9210@freemail.hu