Nekem a kilenc is páros, felőlem mehetünk hétvégén, talán nem lesznek ezren.De akkor csak a vasárnap, mert szombaton autós nyílt nap van, nem lehet motorozni. Oda ne menjetek szombaton!
Lánglovag, Whiskyman nyilatkozzatok, vasárnap jó lenne-e.
bassza meg ez most péntek? épp sírni akartam hogy a jövő hét pénteken nem érek rá, de ez a hét meg kizárt. én hétvégén megyek kakucsra másokkal HA jó idő lesz..
tuti most mentek? szóljatok ha van alternatív időpont!
Ha teljesitmenynövekedest akarsz, akkor sportlegszûrô+Erôkapitány(Power Commander)+be is kéne hangolni. Ez nem olcsó móka.
Elvileg egy sportlégszûrô+ECU hangolás is elég lehet, de ezt kb.egy cég tudja Mo-n.
Harmadik lehetôség: tedd fel nyugodtan mindenféle hangolás nélkül, és kész. Teljesitmenyvesztes lehet, de azért nem tragikus mértékben, a hangja meg kárpótol, ugye
Sajnos lassan vége a szezonnak. Ez lesz az első tele a motornak nálam úgyhogy szeretném úgy eltenni majd hogy minden klappoljon. Az alap dolgokkal azt hiszem tisztában vagyok. Viszont 1 valamiben nem. Kérdésem az volna elsősorban a sima F4-es vagy régebbi karbis motorokkal rendelkező társakhoz hogy mielőtt leteszem a mocit a karbikból ki kell-e járatni a benzint?
A motor garázsban lesz tárolva viszont sajna nem fűtött úgyhogy az akksit fel hozom a házba és nem tervezem hogy túl sűrűn be fogom indítani max ilyen 1-1,5 havonta. Tehát míg téli álmán lesz kb novembertől februárig kb 2-szer lesz beindítva ha nem javasoltok mást vagy ha nem hiányzik majd nagyon a hangja.
Már én is néztem az útvonalat, mindenképp pályán megyünk. Ha tudok menni kb. 11 körül érek oda én is.
Az a baj, hogy vacak hideg és esős időt mondanak péntekre
Nekem a kilenc is páros, felőlem mehetünk hétvégén, talán nem lesznek ezren.De akkor csak a vasárnap, mert szombaton autós nyílt nap van, nem lehet motorozni. Oda ne menjetek szombaton!
Lánglovag, Whiskyman nyilatkozzatok, vasárnap jó lenne-e.