Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi se biztos.

Nekem a kilenc is páros, felőlem mehetünk hétvégén, talán nem lesznek ezren.De akkor csak a vasárnap, mert szombaton autós nyílt nap van, nem lehet motorozni. Oda ne menjetek szombaton!

Lánglovag, Whiskyman nyilatkozzatok, vasárnap jó lenne-e.
És minden típusú motorhoz külön power commander van gyártva mert találtam olyan hírdetést bármibe beletehető csak ez nekem fura
bassza meg ez most péntek? épp sírni akartam hogy a jövő hét pénteken nem érek rá, de ez a hét meg kizárt. én hétvégén megyek kakucsra másokkal HA jó idő lesz..

tuti most mentek? szóljatok ha van alternatív időpont!
Általában elmegy a nyomaték alul (persze nem drasztikusan), cserébe felül jobbat megy.
Ha teljesitmenynövekedest akarsz, akkor sportlegszûrô+Erôkapitány(Power Commander)+be is kéne hangolni. Ez nem olcsó móka.
Elvileg egy sportlégszûrô+ECU hangolás is elég lehet, de ezt kb.egy cég tudja Mo-n.
Harmadik lehetôség: tedd fel nyugodtan mindenféle hangolás nélkül, és kész. Teljesitmenyvesztes lehet, de azért nem tragikus mértékben, a hangja meg kárpótol, ugye
Ha ráteszek a gépre egy nyitott dobot akkor állítani kell valamit.vagy jelentősen nem változik a teljesítmény negatív irányban?
Nekem nem ilyen van, de a karbisokat le szokták ereszteni vagy kijáratják a benyát
Sziasztok.

Sajnos lassan vége a szezonnak. Ez lesz az első tele a motornak nálam úgyhogy szeretném úgy eltenni majd hogy minden klappoljon. Az alap dolgokkal azt hiszem tisztában vagyok. Viszont 1 valamiben nem. Kérdésem az volna elsősorban a sima F4-es vagy régebbi karbis motorokkal rendelkező társakhoz hogy mielőtt leteszem a mocit a karbikból ki kell-e járatni a benzint?
A motor garázsban lesz tárolva viszont sajna nem fűtött úgyhogy az akksit fel hozom a házba és nem tervezem hogy túl sűrűn be fogom indítani max ilyen 1-1,5 havonta. Tehát míg téli álmán lesz kb novembertől februárig kb 2-szer lesz beindítva ha nem javasoltok mást vagy ha nem hiányzik majd nagyon a hangja.

Segítségeteket előre is köszönöm.
Gondoltam, hogy nem lesz egyszerû összehozni, de hogy ennyire...

Na, ha Lánglovagnak jó, akkor elmegyünk pénteken, ha nem, akkor csúszik megint egy hetet.

Csak túl sokáig ne tologassuk, mert behavazik.
Sziasztok F1 hez keresek hátso kapaszkodot. köszi
Én nagyon szívesen mennék, de nekem ez a hét nem jó a szakmérnöki képzés miatt.
Ha nagyon az idôjarast nézzük, akkor most kedden kéne menni.

Nekem mindegy melyik napot veszem ki.

Kedd kinek lenne jó?
Meglátjuk. Azért a 20 fok még nem hideg, csak ne essen.

Csütörtökön még lefixáljuk a dolgot. Egy nappal elôre jo eséjjel biztos az elôrejelzés, egy héttel elôre úgysem lehet megmondani, hogy esni fog-e.
Már én is néztem az útvonalat, mindenképp pályán megyünk. Ha tudok menni kb. 11 körül érek oda én is.
Az a baj, hogy vacak hideg és esős időt mondanak péntekre
Én úgy tervezem, hogy 10-11 felé már ott leszek.

Mindenki máshonnan jön, ezért a közös út nem fog menni, szerintem célszerű ott találkozni.

Whiskyman és Lánglovag! Nektek M1-M0-M5 a célszerű, muszály pályán menni, nincs a szomszédban nektek sem.

M5-ről az INÁRCS PIHENŐHELY táblánál kell lehajtani, egyébként meg Újhartyán utána Kakucs. Ott már megtaláljátok.
Remélem jó idő lesz. ki jön solton keresztül vagy kecskemét felöl? hány órára kell tervezni?
Ha kapok szabit ott leszek
Szia! Kakucsringre.

Pesttől délkeletre Dabas mellett van. Gyere nyugodtan. Eddig úgy van, hogy 21-én megyünk (péntek!) remélem a többieknek is jó lesz ez az idopont.
Melyik pályára mentek lehet csatlakoznék
Ket Vizsga már meg volt
Ket vizsga?
Az én mondatom is kicsit furcsa lett
Igen persze a szoli az nálam szolgálatot jelent
Amelyik péntek jó lesz nekem azt azonnal jelzem az aktuális hét első napjaiban legkésőbb.
Gumi valakinek: link