Hali
Neked automata szivatós. Nem azért volt magas mert még hideg volt?
Melegen az ideális alapjárat szerintem 1200-1300-as fordulat. Nekem is ennyire van belőve.
Szerintem mindegyik ugyanazt csinálja! Csak amit te linkeltél ott egy potméterrel állítod az ellenállás értékét addig annál amit én linkeltem kapcsolókkal! A drágábbik fokozatmenetesen állítható míg az olcsóbb 5% -onként!
A power commander topikban Ago biztos elmondja a véleményét róla!
Ja és mennyi az ideális alapjárat mert raktam fel videót és sokan azt mondták ugat a kipufogó,de mondtam hogy magas a fordulat szám alap járaton ami igaz is mert közel van az alap járat a 2000 res fordulathoz
Orulok hogy van meg orult ember,aki nem ijed meg egy kis 10 fok alatti homerseklettol A tavaly decemberben szakado hoban,havas uttesten motroztam a Dominatorral,igaz 50 utcai s 50 enduro gumi volt rajta
Pedig már én is megcsináltam rajta mindent mit a téli álomba ringatás előtt tenni illik. Tegnap délután még tekeregtem vele egy jót és utána jött a pucolás és egyebek majd rákerült a garázsban a téli takaró ponyva. Igaz ha lenne egy két naposabb száraz hétvége akkor még lehet újra kicsomagolom
nalim8 igazi kemény bringás ha ködben is nyomja Csak óvatosan haver
Micsoda beteg,aberrált dolog elrakni egy motort télire?
Reggel 7 fokban bemotoroztam az 55km-re lévô munkahelyemre, délután meg haza, miközben esett a köd.
HOgyne lennék benne a csavargásba jövőre......
És ahogy elnézem sokaknak ugyan az a színösszeállítás van mint nekem piros fekete........ mennyire durva lenne már...... ! :)
nem panaszkodom,bár nem volt 750-es motorom sosem.az viszont biztos,hogy sokszor csodálkoztak már,hogy ez is 600,meg az övék is és mégis csúnyán elnyúlok mellettük :D
Ennek nyilván végsebességben ára van,de az nem érdekel.
A PC és a K&N plusz egy jól kinyitott cső meg még élvezetessé teszi a motorozást.ehhez 6.5-7 litert eszik...
Gyönyörű a géped,az enyém is lefeküdt aludni,egy két finomítgatást végzek,mint pl a kipufogó ami volt meg még egy gyári fejidom felhelyezése,hát karcok vannak rajta de hát használt motor.De dúrva lenne egy csomó FS egyrakáson
miért kellene állandóan váltani?pont,hogy kevesebbet kell visszakapcsolnom.a végsebességet nem tudom pontosan,de nem is érdekel.hogy 230,vagy 250,vagy több,nekem mindegy.viszont ahogy gyorsul,meg emelgeti a fejét...
Szóval az olajat ne engedjétek le.
Nincs is jobb, mint egy kis karácsonyi motorozás.
Neked automata szivatós. Nem azért volt magas mert még hideg volt?
Melegen az ideális alapjárat szerintem 1200-1300-as fordulat. Nekem is ennyire van belőve.
A power commander topikban Ago biztos elmondja a véleményét róla!
Ja es lényegesen olcsóbb!
Egyébként állítólag szart sem ér!
http://memjet.hu/index.php?opt...
nalim8 igazi kemény bringás ha ködben is nyomja Csak óvatosan haver
Mennyibe kerül egy fokozatjelző?
Reggel 7 fokban bemotoroztam az 55km-re lévô munkahelyemre, délután meg haza, miközben esett a köd.
Jó volt :)
Egye fene, ha leesik a hó, én is elrakom.
bár így is tudjuk de úgy jobb
És ahogy elnézem sokaknak ugyan az a színösszeállítás van mint nekem piros fekete........ mennyire durva lenne már...... ! :)
Ennek nyilván végsebességben ára van,de az nem érdekel.
A PC és a K&N plusz egy jól kinyitott cső meg még élvezetessé teszi a motorozást.ehhez 6.5-7 litert eszik...
Jövőre mehetünk csavarogni ha akarod
Az úgy gyorsulhat, mint egy 750-es