ha holnap mentek akkor sajnos én biztos kihagyom, a hétköznapjaim most gázosak :\
viszont szombaton kecskeméten leszek, oda ha van kedve valakinek jönni, jöjjön :)
teljesen betolt állapotába ragadt be, mert ugye az egyiket elkezdtem pucolgatni, meg ki tolni és kifolyt a fékolaj egy része is , aztán visszanyomtam de mind 2 dugattyú teljesen bent van a házban, hiába húzogatom a fékkart ne mjön ki, valamint utántöltöttem fékolajat is hátha, de nem
Ez kicsit kusza... akkor teljesen alapállapotban van? mert akkor csak pumpálnod kellene úgy hogy közé raksz egy 5milis felületet hogy ne tolja ki a dugót.
De utána szedd szét ha ragad és javíts az állapotán
Hali whiskymen!
Kár, hogy nem tudsz jönni, de majd legközelebb.
Jövőre majd egy kicsit korábban kezdünk szervezkedni nem a szezon második felében csak és akkor több együtt gurulást is összehozhatunk
Sziasztok!
Azért ilyen későn írok, mert eddig próbáltam megoldani ezt a Kakucs dolgot, de úgy néz ki nekem nem fog összejönni sajnos. Nektek jó pályázást, és bocsi, hogy mostanában ilyen problémás vagyok.
Szóval... tudna nekem ajánlani valaki fékbetétet általános használatra, szinteres nem kell. olyan márka érdekelne ami nem koptatja nagyon a tárcsát, nem csikorog, puha , de jól fog. nem baj ha a betét jobban kopik.
Szia!
nekem van motul és szűrő jó árasítva. akciós postával.
egy olajcsere nem agysebészet. felesleges szakszervizbe vinni a gépet.
ha megengedik, hogy vigyél olajat plusz szűrőt és megér egy pecsét 5ezret akkor vidd oda. nekem megérne. de csak ha vihetem a cumót.
Kakucsring 2012.09.26 Lánglovag, HPeti, Crashman, Nalim8
Aki kedvet kapott, legközelebb jöjjön. :)
ha maszek kell vagy mesterember, akkor sajnos én nem tudok ajánlani senkit
viszont szombaton kecskeméten leszek, oda ha van kedve valakinek jönni, jöjjön :)
De utána szedd szét ha ragad és javíts az állapotán
Segítséget kérnék, beragadt a féknyeregben a dugattyú, mivel tudnám kihúzni vissza a helyére?
Kár, hogy nem tudsz jönni, de majd legközelebb.
Jövőre majd egy kicsit korábban kezdünk szervezkedni nem a szezon második felében csak és akkor több együtt gurulást is összehozhatunk
Kell Kakucsra regisztrálni?
Azért ilyen későn írok, mert eddig próbáltam megoldani ezt a Kakucs dolgot, de úgy néz ki nekem nem fog összejönni sajnos. Nektek jó pályázást, és bocsi, hogy mostanában ilyen problémás vagyok.
Szóval... tudna nekem ajánlani valaki fékbetétet általános használatra, szinteres nem kell. olyan márka érdekelne ami nem koptatja nagyon a tárcsát, nem csikorog, puha , de jól fog. nem baj ha a betét jobban kopik.
nekem van motul és szűrő jó árasítva. akciós postával.
egy olajcsere nem agysebészet. felesleges szakszervizbe vinni a gépet.
ha megengedik, hogy vigyél olajat plusz szűrőt és megér egy pecsét 5ezret akkor vidd oda. nekem megérne. de csak ha vihetem a cumót.