Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú srácok, rohadt jó lehetett a pályázás! Kár, hogy nem tudtam menni. Sokan voltak egyébként, vagy kényelmesen lehetett motorozni?
Hova tesz fel?
Kakucsring 2012.09.26.
Igen, köszi a pörrentést.

Kakucsring 2012.09.26 Lánglovag, HPeti, Crashman, Nalim8

Aki kedvet kapott, legközelebb jöjjön. :)
a 3 kerületben nem, de ha átmész pestre ott a honda karasna vagy a furioso akikhez én járok/jártam.

ha maszek kell vagy mesterember, akkor sajnos én nem tudok ajánlani senkit
Mindenki hazaért rendben? Én alig élek. 6-ig még nyomtuk a srácokkal. Képeket majd nézzétek, a kawás srác tesz fel galériát ma-holnap.
Tud valaki a 3. kerületben megbízható motorszervízt/ szerelőt, aki megcsinálná az elsőfékemet? kékhold zárva van a héten. köszi.
ha holnap mentek akkor sajnos én biztos kihagyom, a hétköznapjaim most gázosak :\
viszont szombaton kecskeméten leszek, oda ha van kedve valakinek jönni, jöjjön :)
Oksa, gyere.
Suritett levego, ha az nem segit akkor zsirzopumpa a legtelenitore es egy csavar a fekcso helyere.
köszönöm
teljesen betolt állapotába ragadt be, mert ugye az egyiket elkezdtem pucolgatni, meg ki tolni és kifolyt a fékolaj egy része is , aztán visszanyomtam de mind 2 dugattyú teljesen bent van a házban, hiába húzogatom a fékkart ne mjön ki, valamint utántöltöttem fékolajat is hátha, de nem
Kompresszor-levegőpisztoly és kilövi! Szó szerint! Vigyázni kell!
Ez kicsit kusza... akkor teljesen alapállapotban van? mert akkor csak pumpálnod kellene úgy hogy közé raksz egy 5milis felületet hogy ne tolja ki a dugót.
De utána szedd szét ha ragad és javíts az állapotán
Elvileg 11 után érkezem...
Hali !

Segítséget kérnék, beragadt a féknyeregben a dugattyú, mivel tudnám kihúzni vissza a helyére?
Hali whiskymen!
Kár, hogy nem tudsz jönni, de majd legközelebb.
Jövőre majd egy kicsit korábban kezdünk szervezkedni nem a szezon második felében csak és akkor több együtt gurulást is összehozhatunk
Nem kell. Jössz aztán kész.
Hali!

Kell Kakucsra regisztrálni?
AP Racing. Van belőle puha és jó.
Sziasztok!
Azért ilyen későn írok, mert eddig próbáltam megoldani ezt a Kakucs dolgot, de úgy néz ki nekem nem fog összejönni sajnos. Nektek jó pályázást, és bocsi, hogy mostanában ilyen problémás vagyok.
18 es 23 kozott jo. Ha mindketto mondjuk 15 akkor surubben villog a kelletenel.
Sziasztok,

Szóval... tudna nekem ajánlani valaki fékbetétet általános használatra, szinteres nem kell. olyan márka érdekelne ami nem koptatja nagyon a tárcsát, nem csikorog, puha , de jól fog. nem baj ha a betét jobban kopik.
Szia!
nekem van motul és szűrő jó árasítva. akciós postával.

egy olajcsere nem agysebészet. felesleges szakszervizbe vinni a gépet.
ha megengedik, hogy vigyél olajat plusz szűrőt és megér egy pecsét 5ezret akkor vidd oda. nekem megérne. de csak ha vihetem a cumót.