Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg valaki nem tud ilyet eladót?

Keresek 2001-es honda cbr600f4 Fs motorra hibátlan piros fejidomot,elfogadható áron

az enyémen repedések vannak ezért cserélném,műanyagos ismerősöm meg nincs

06203417552
kemény vagyok mint a kád széle :)
ma még fogorvoshoz is elmentem, mankóval.. jövő héten jó lenne még gurulni egyet, remélem pénteken leveszik a gipszem és jobb lesz a bokám mint új korában, akkor nincs akadálya hogy hétvégén már menjek a paripával!

ja de még is van.. a kisujjam kurvaélet hogy nem gyógyul meg addigra bazz.. ééééés szereznem kell egy kuplungot és egy bowdent is de azt most gipszben nem tudom megoldani... lehet szombaton csak autóval elmegyek szervizbe és veszek egy szettet, itthon meg összerakom... aztán nézegetem a motort :)
Jól van brother, igazi pozitív hozzáállás. Mielôbbi gyógyulást nektek.
Legközelebb veled is összefutunk.
konkrétan kicsúszott a motor segge, keresztbeállt mögöttem és előre ledobott a picsába, hogy szakszerű legyek.
okulni nem nagyon lehet belőle, nem nagyon volt már meleg az aszfalt és a gumi sem a legsportosabb ami fenn van, túl nagy gázt húztam kigyorsításnál. nem voltam elég ügyes hogy megfogjam és már 2 kör óta az előttem lévőre koncentráltam nem pedig magamra.. egy szempillantás alatt meglett a baj, pislogni nem volt időm, fel se fogtam mi történik és már a pálya szélén álltam.

az anyagi kár jelentős LENNE, de ugyanarra az oldalra estem mint tavaly a közúti balesetemen ami pont 1 éve volt és nem fizetett még ki a biztosító, szóval zsebbe kell nyúlni de a javát fizetik és nem kell kókányolni, gyári alkatrészekkel fog menni a dolog.. fejidom, oldalidom, farokidom, váltókar, generátorburkolat, bal tükör, bal indexek, kuplungkar és bowden... lábon hazahoztam amúgy kecskemétről!

talán amiből lehet okulni: pályára csak TELJES és MINŐSÉGI védőfelszereléssel szabad felmenni. bőrruha, versenycsizma, gerinc és mellvédő, jó kesztyű!

nekem nem volt jó a kesztyűm, szétment a kisujjam. Puma Desmo sportcsizmám van de kificamodott a bokám, ennél komolyabb kell.
télen motorszerelés a program (gumicserével!), tavasszal ruhavásárlás és irány a pálya :)
Ú, bakker.sajnálom. Highside? Furcsa.Úgy értem az inkább nagyobb pályán szokott...Bár végülis bárhol lehet. mennyi a kár, hogy történt?

Valamit mondj róla mindenki okulására.
egyelőre pihenek, nem tudok lemenni megnézni hogy milyen a gyári :D
mivel nekem a szezon off, nem sietek sehová...
Helló!
Tudna valaki segíteni hogy 2005 F hez jó e az új 1000 rr tükrei amibe az irányjelző benne van?
köszi
Hali Csiga!
Üdv közöttünk, igazából csak általánosságokra kell odafigyelni 600F vásárlásakor. Visszaolvasva megtalálhatod bővebben kifejtett kommentjeinket is ezen témából. Talán csak a vezérműlánc feszítő a gyenge pontja a típusnak, de viszonylag az is elég olcsón orvosolható. Megbízható jó kis mindenes motort kapsz a sportmotorok fajtáján belül a pénzedért. Olyannal beszélve kinek birtokában már volt 600F senki nem beszélt róla csalódottan.
Sok sikert a vásárláshoz
Autómon volt vadriasztó még is elütöttem vele Bambit 5éve, motoromon nincs, azzal pedig idén kötöttem közelebbi kapcsolatot Bambi tesójával. Vond le a következtetéseket....
Köszönöm
hali

nem tudok senkit senkit sem akinek lenne ilyenje de érdeklödök hátha valakinek van
Köszi a képet, de ez sajnos nem jó az egyémre.
És nem tudsz valakit akinek lenne alkatrészei? Pl középső sztender
hali képet teszek fel, másom nincsen hozzá csak ennyi maradt meg
Hello! Tudnál róla épet küldeni? Más alkatrészed nincs..?
Az akkor jól sikerült.

Érdekel a kuplung kar?
Rendelek a héten árut és akkor ezt is hozzávenném.
nekem continental sportattack van, 10-15ezret simán elmegy a hátsó, az első a duplája.
nem rossz gumi, de ha sokszor mész pályázni hamar vége van, nekem ez egy high sideban mutatkozott meg és rommá törtem magam és a motoromat is hétvégén kecskeméten.
szóval 1-2 alkalommal pályázni jó gumi, utcán nem kopik gyorsan de sokszor már nem éri meg kimenni vele pályára, mert előbb utóbb kevés. (és nem a gumi miatt estem el, én voltam a béna. csak egy jobb gumival kisebb lett volna a károm)
Szerintem parasztvakítás. ha müködne akkor "tudományosan" iis alá lenne támasztva. pl ellenőrzött körülmények között ( bekerítve 3-4állat és úgy bekapcsolni ) mit produkál. de ha még működik is akkor lehet, hogy pont a kocsi elé ugrik ki az állat. meg azt is meg lehetne nézni, hogy mi a hatótáv. mert ugye használatközben azért halad az ember. személyes tapasztalatom nincs. ütöttem el már őzet de nem jutott eszembe, hogy veszek ilyen cumót
Autómra raktam fel egyszer vadriasztót másnap reggel egy őz át is akart ugrani előttem. Le is zúztam a kocsi elejét. Na azóta nincs rajta.
Hali Fanok.

Kérdés a következő. Kinek, mi a tapasztalata az "állítólagos" ultrahangos vadriasztókkal kapcsolatban, amit a mocikra lehet szerelni?
Dusán
Nekem Bridgestone BT016r van.
3zonás.

Eddig ez a legjobb gumim, faszán fordul a gép, sose csúszott még meg. És nem is kopik. Kecskeméti pályán is megállta a helyét. közepe keményebb így mindennapi használatra is király.

Persze mindenki másra esküszik
saját tapasztalat:

1. pirelli diabló nem corsa
2.conti road attack első széria ( ha találsz még)
3. MEZ sporttec m3,4,5

ár/érték= conti

szerintem
Sziasztok !

120/60 R17 és 160/60R17 gumikat szeretnék venni, újat. Utcára kéne, nem pályázni,( talán alkalmanként), milyen típust érdemes venni ami nem kopik mint a smirgli de még is tapad mint az állat. ? Metzeler Sportec? Pirelli Diablo? vagy milyet érdemes, ? köszönöm.
eladó cbr 600f gyári kipufogódob 5000 ftért
Szép napot!
Új tagja vagyok ennek a fórumnak, és böngésztem egy ideje, de nem találtam választ az elméleti "problémámra", így kérném a tanácsotok.
Eddig XX-en ültem, de tavaly nyáron elváltak útjaink.
Most ismét van lehetőségem beszerezni egy motort, és a 600F-et szemeltem ki, mivel már csak egyedül túrázom a jövőben. Szeretném kérdezni, hogy milyen tapasztalatok vannak, és mire kell odafigyelni a vásárláskor.
Köszönettel:
Csiga