Hali.csak azt szeretném megkérdezni hogy az irányjelzőbe hány wattos izzók kellenek mert nekem valami utángyártottak vannak felszerelve és nem egyyeznek a wattszámok egyik 20 a másik pedig 23 wattos.
Köszi
Érdemes-e jó szervízbe vinni a gépet? -Igen.
Érdemes-e továbbvinni a szervízkönyvet? -Igen.
Nekem csak az olaj volt legutóbb 13.200. (Castrol 10W50)
Sok-e a 26? Felteszem olajszűrőt is cserélnek+munkadíj. Nem beszélve arról, hogy az időszakos szervizek során egyéb dolgokat is megnéznek, nem csak olajat cserélnek. Szóval mindenki döntse el maga, hogy házi motorszerelővé akarja kiképezni magát, vagy elfogadja,hogy a motorra néha költeni kell.
De: egy normális szervízbe vihetsz olajat ("bótban" megveszed,úgy olcsóbb. És egy normális szervízben megmondják,hogy milyen olajat tesznek bele, nem csak annyit, hogy "EZ CSÚCSOLAJ,HAVER!"
Melyiket a három közül:teljesen mindegy, mindhárom jó.De viszkozitásra figyelj. 10W40 a gyári ajánlás.
Sziasztok.
Egy segítséget szeretnék kérni. Vettünk egy 2005-ös CBR 600 F-et. Olajat szeretnék benne cserélni, de nem vagyok biztos benne, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb. A boltba ajánlottak vagy 3-at, nem igazán lettem okosabb. Castrol Racing, Motul. Ez jut eszembe. Ti mit ajánlanátok, hogy melyik a legfelelőbb. Kérdeztem szervizt, azt mondták, hogy csúcs olajjal, - persze a nevét nem mondta - 26.000 Ft lenne a teljes költség. Kissé elgondolkodtató, mert a gép vezetett szervizkönyves, lehet érdemes lenne tovább vinni a könyvet. Érdemes lenne? Amúgy 16.000 km van a gépbe.
lehet hogy szar fékbetét, nem tudom, nem én raktam bele, még az előző gazdája. Valami zöld színű és Brembo az tuti. amúgy milyen márkát, típust tudsz ajánlani sima utcai használat mellett?
azt egyáltalán nem lehet rá mondani, hogy egyenletesen és intenzíven lassul. inkább darabosan, meg talán nyúlik is . egyébként a fékkar behúzásánál is érezni vmi darabosságot álló helyben is .
szia ! a fékbetétek szinte újak, a tárcsa meg nem barázdás... de ezt a jelenséget nemrég kezdte csinálni. gondolkodtam már fékcső és fékolaj cserében, bár lehet az sem megoldás .
Kérnék egy kis technikai segítséget, mostanában az a jelenség járja nálam ha erősebbet fékezek, főleg nagyobb sebességről ( az első fékről van szó ) elég darabosan fékez és mintha a fékhatás sem lenne a régi. A féktárcsán pedig szabályos közönként sötétebb foltok vannak. ?
Ötlet vki? Köszönöm.
Hali srácok!
Tegnapra ígértem, hogy megmondom nekem mikor lenne jó de sajna nálunk valamiért nem működött a net. Talán még most sem késő. Nekem jövő szerda lenne a legjobb, vagy a holnapi vasárnap. A vasárnappal csak az a gondom, hogy csak 2 körül tudnék odaérni és lehet sokan is vannak hétvégén. Már csak Whiskyman-nek kellene nyilatkozni.
Lesz kezdő csoport is. pálya bejárással. 2db gyors csoport is. kezdőt lehet megnézem. én még csak egyszer voltam a kecskeméti pályán ami ugye nem valami gyors.
Köszi