Meg vagyok vele elégedve, sokat használjuk stabil, jó áron megvehető jó minőségű és jól/könnyen applikálható a sisakba. A beszéd hang erőssége erősen bukó függvénye. Nekem egy AGV Gp Pro van az kicsit zajos de a párom egy Scorpion 1000-est használ neki tökéletes a tőlem érkező hang.
Mi telefont nem próbáltuk, kissé körülményes szerintem. Elvégre akkor hívni kell, ha beszélni akarsz vele, a headset-be meg csak beleszólsz. Állítólag a vezetékes headset jobb, - biztosabb a hang, - de a bluetooth-ost meg tudod kötni a telefonodhoz is.
Milyen headset-et ajánlatok zárt sisakokhoz? Mindenképpen szeretnénk, de nincs semmilyen tapasztalatunk. Ki, mit ajánlana?
Valakinek esetleg van bluetooth-os hedset-e?
Lenne egy kérdésem,a 2001-es honda cbr600F4 FS em van és a tükröt mikor be akarom hajtani ha nagyon meg van húzva az imbusz csavar nem lehet behajtani ha viszont picit lazítok az imbuszon akkor viszont lötyögős lesz mi lehet a baja?És a jobb oldali tükröt ahol a csukló pontban lehet állítani hogy hátra lássak a rezgésre elállítódik annak lehet valamit csinálni?
Mondjuk azt nem értem, hogy egy pár féktárcsa, tükör, meg fényezés után jóval többet is kérhetne érte az eladó...
Bár lehet h.csak nem akar rá többet költeni.
2db. ceruza elem... 6 havonta... szerintem fog menni.