Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az xr nem a leghalkabb de jó. az elem a világ végéig bírja... a szezont tuti. igen madzagos!
2db. ceruza elem... 6 havonta... szerintem fog menni.
Szia.
Nekünk Shoei XR1000 és Shoei Raid2-es van.
Ez most akkor vezetékes a két sisak között? Meddig bírja az elem?
Szia,
Nekünk ez van!

Meg vagyok vele elégedve, sokat használjuk stabil, jó áron megvehető jó minőségű és jól/könnyen applikálható a sisakba. A beszéd hang erőssége erősen bukó függvénye. Nekem egy AGV Gp Pro van az kicsit zajos de a párom egy Scorpion 1000-est használ neki tökéletes a tőlem érkező hang.
Azt mondják amúgy, hogy "profi" headset-el se várjak csodát. Jó, ha 120-140-ig fogunk tudni normálisan beszélni bluetooth-os cuccal.
indulás előtt felhívtam, indultunk. jó volt, de 60körül már 5ből 4szó a "mi volt :-)"

többet idegeskedtem mint kellett volna. aztán átnyomtam zenére azt lehetett hallani rendesen
Mi telefont nem próbáltuk, kissé körülményes szerintem. Elvégre akkor hívni kell, ha beszélni akarsz vele, a headset-be meg csak beleszólsz. Állítólag a vezetékes headset jobb, - biztosabb a hang, - de a bluetooth-ost meg tudod kötni a telefonodhoz is.
AGV Stealth SV

barátnőmnek meg MDS nem tudom mi :-)
Milyen sisakotok van?
Engem is érdekelne.

Barátnőmmel ingyen beszélünk. Próbáltuk telón headsettel de túl nagy volt a zaj
Sziasztok.

Milyen headset-et ajánlatok zárt sisakokhoz? Mindenképpen szeretnénk, de nincs semmilyen tapasztalatunk. Ki, mit ajánlana?
Valakinek esetleg van bluetooth-os hedset-e?
Bár a tiédbe azt hiszem ez kell: YTX9-BS

Írd be az oldal keresőjébe.
Mondjuk itt:

Lestiakku
Üdv! Nem tudja valaki hogy hol tudnék viszonylag olcsón akkut venni F4-eshez?
Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnál letölteni használati útmutatótt Honda CBR 600F4-hez magyarul?
PL középsztender rugóstul tengelyestül. A biztosíték dobozt takaró kis idom "FUSE" felirattal.
Fékbetét rögzítő csap és az ezt biztosító kis "dugó"
köszi de már megoldódott!
Mi kéne pontosan? Mert nekem is van pár cuccom.
Hello!
Más alkatrészed nincs F2 höz?
Lenne egy kérdésem,a 2001-es honda cbr600F4 FS em van és a tükröt mikor be akarom hajtani ha nagyon meg van húzva az imbusz csavar nem lehet behajtani ha viszont picit lazítok az imbuszon akkor viszont lötyögős lesz mi lehet a baja?És a jobb oldali tükröt ahol a csukló pontban lehet állítani hogy hátra lássak a rezgésre elállítódik annak lehet valamit csinálni?
neke m van ha kell irj vagy hivj 06309492804
Ha rendben van mindene, akkor megéri.

Mondjuk azt nem értem, hogy egy pár féktárcsa, tükör, meg fényezés után jóval többet is kérhetne érte az eladó...
Bár lehet h.csak nem akar rá többet költeni.
Köszönöm szépen a segítséget!
Szia !

A szokásos 40 e. a pár

Andi
Mondjuk ott van óvatosan a hátsó fék