Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lelassul az, ha mennek rajta.....
Az nekem tùl gyors...:D
jövő hét szombaton nyílt nap a hungaroringen
Kösz az infót. Kilátásban van egy csere, az alábbi forgalomba helyezéssel.
Bocs. Asszem butaságot mondtam. Most úgy nézem, hogy 2008 volt az utolsó gyártási év.
Nem.2006 vagy 2007-ig gyártották, de 2008-ban már biztosan nem.

De: még 2009-ben is lehetett venni 0km-es példányokat, tehát az általad megadott dátum gyártási év nem, de vásárlási időpont lehet.
Gymkhana esőben. Durva.link
És jó gazdához került
Meddig gyártották a rbr 600 f-et? Létezik olyan, hogy 2008. 06.?
Ezt most lájkolnám, ha lehetne.
Egy F2-őn oda tekered ahová akarod.... Előbb ujitsd fel a gátlókat. Aztán tekergesd!
Na ezaz,megvan akkor Na de a futomu alitas,azzal vagyok en problemaban...nem akarom nagyon vakon tekergetni
kawánál a szervizkönyvben van egy táblázat, hogy mekkora súlynál mi az alap vagy hova kell állítani. egyébként meg sok teszt és meglesz :-)
Karbis gépeknél fúvókázni kell...
Hellobello Most lehet h enis kerdek egy marek 100as szeget..a karbis verzional,ahol nincs injektor,se gyujtasterkep,ott is er valamit meg a power commander?Vagy ott csak az er mar valamit,ha a karbit,a sportlevegoszurohoz,es a sportdobhoz hangolod?Lenne egy oriasi kerdesem.Beszeretnem alitani a futomuvemet,a sulyomhoz.Valaki nem e tudja veletlenul h mennyit kell csavargatni az elso villanal es a hatso telonal h legalabb a standard erteket kapjam meg?Elol a villanal van egy csavar,amit laposcsavarhuzoval lehet csavarni,s van egy masik csavar,amire kb 17-19es kulcs megy ra.A hatso telonal,van a gaztartalyon is egy csavar,s a kozponti rugostagon is.Ha valaki tudna segiteni megkoszonnem Amugy 1993-as CBR F2-rol van szo
Nálunk már esik és nagyon fúj a szél, a vasárnapról csak pénteken tudok nyilatkozni mert össze- vissza járok szolgálatba (lebetegedett a helyettesem) Nem igaz milyen nehéz összehozni ezt a motorozást!
Nálunk már nagyon esik. Most csillapodik remélhetőleg.

Szerencse, hogy tegnap voltam a kecskeméti pályán.

fasza volt.
Na emberek, ha most pénteken nem megyünk, akkor nem tudom mikor.

Persze októberben is ki lehet fogni egy derűs napot, de az is necces.
Bocs, helyesbítek. Igaza van DDT-nek, típusspecifikus.

AGO ennek nagy szakértője, itt nézz körül: link
Bocs, helyesbítek. Igaza van DDT-nek, típusspecifikus.

AGO ennek nagy szakértője, itt nézz körül:
link
Ja és nincs benne gyújtásérkép mert nem a gyújtást állítja hanem az injektort.
Minden motorhoz különfélét gyártanak. Mások a csatlakozók. Persze lehet hekkelni de ha nem szakember csinálja akkor a végén többe fog kerülni mint ha újat vettél volna. Power commanderes topicban van pár szép történet "univerzális" PC-ről amiről minden kábelt levágtak, meg forrasztgattak aztán a végén 20e Ft-ért árulták.
Már miért lenne fura? A PC tulajdonképpen egy computervezérelt dolog, minden típushoz be lehet lőni, csak le kell tölteni hozzá gyújtástérképet meg ilyeneket. (amennyire én értek hozzá, szerintem egyféle van)