Az enyémen irídiumos plexi van, nézd meg a képeimet. Szerintem feketéhez megy, bár az elején nagyon furcsa volt, de megszoktam. Valakinek tetszik, valakinek nem.
Én sem raknék rá iridiumosat, szép az kék vagy ezüst motoron, de piroson nekem nem tetszik. Viszont a sötétek, mint nalim8-é, meg az én feketém nekem tetszik.
Köszi, még halogatom kicsit. A szerelőm azt mondja, hogy a feszítővel ő a láncot is cserélné, mert már kb. 53 van a motorban. Inkább gyorsan áttekerem 5-6000-en. De a következő szezonkezdésre már erősen gondolkodom rajta.
Multkor beszeltunk,hogy egyszer guruljak be hozzatok azt rahallgatsz a mocira, holnap dolgozol mert bemennek! Illetve tegnap kertem toletek arajanlatot a feszito patronra, az van nektek raktaron vagy rendelni kell? Mert akkor penzt is viszek :)
Ezt így ránézésre nem igazán lehet megmondani, hogy jó vagy nem jó...
Az ára rendben van, a karok meg amúgy sem tartoznak a bonyolult alkatrészek közé, úgy értem, meghibásodni nehezen tud, szóval túl sok vesztenivalód nincs.
A gyári alkatrészek árain még le fogsz döbbenni párszor, az biztos...
Szerintem ami jól néz ki hozzá, az az enyhén füstös (light smoke)
meg a nagyon füstös (dark smoke)
Nézd meg az enyémet a középső képen.
Egyébként ha neked tetszene, tedd fel nyugodtan, erre nincs szabály.
Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy a piros fekete mocihoz jól néne-e ki iridiumos plexi? Köszi a választ előre is
Majd megmondja a szerelőm hogy azt is kell e vagy sem,mondjuk nem bánnám ha az még jó lenne!
Szép a géped amúgy......
Multkor beszeltunk,hogy egyszer guruljak be hozzatok azt rahallgatsz a mocira, holnap dolgozol mert bemennek! Illetve tegnap kertem toletek arajanlatot a feszito patronra, az van nektek raktaron vagy rendelni kell? Mert akkor penzt is viszek :)
Bocsi az ekezetekert,telorol nyomom!
Koszonom elore is!
Az ára rendben van, a karok meg amúgy sem tartoznak a bonyolult alkatrészek közé, úgy értem, meghibásodni nehezen tud, szóval túl sok vesztenivalód nincs.
A gyári alkatrészek árain még le fogsz döbbenni párszor, az biztos...
Sajnos egyenlőre úgy tűnik, nekem sem lesz jó ezen a héten, azért ha körvonalazódik vmi, jelezzétek, aztán meglátjuk.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
http://www.cbrextreme.com/file...
innen. Nem tanulmányoztam, de ha segít akkor használd egészséggel.