Nekem ez a mutatvány hátra van. Bár már "melegben" van de még le kell mosni, ki kell vonatni a forgalomból, csinálni kell pár képet és a legnehezebb el kell szánni magam :-)
Jövő szezon így kezdődik: olajcsere, légszűrő majd állapot függvényében, szelephézag ellenőrzés, gyertya csere, kuplungbowden csere, első fékolajtartály csere, hátsó fékbetét csere, első és hátsó gumi csere. Teleszkóp olajat is cserélni kéne, de erre még nincs emberem.
Hát én egyszer lecsekkoltam illetve kipróbáltam egy olyan öv félét amin hátul kapaszkodó volt az utas számára.... botrány szar volt az eredmény. Aztán azt hallottam hogy a tanksapkára szerelhető az tuti... de ha végig gondolom az még gázabb, mert ha elborulsz oldalra rád akadhat és húz mint a vizisít...
szerintem
Az teljesen jó! Én általában 200-220-at megyek el tartalékig, egyszer volt csak, h 140-et, de az mind hring volt . Ma rekordot döntöttem, 260-km-nél váltott tartalékra!
Az 1 tank Benzint hogy érted? Hány vonalka volt még?
Nekem csak 1 sárga visszajelző lámpa van ez akkor világít ha 3 liter benya van még. Teletanktól számítva általában kb. 250 km-t megyek míg kivillan a lámpa de túrán volt rá példa hogy akár 290-300 km-t is megtettem mire kivillant a lámpa.
Sziasztok! Van egy motor ami érdekelne megvételre, de kicsit aggaszt amit észrevettem rajta és nem tudom hogy normális dolog-e.
Az a helyzet hogy az fsport felirat a bal oldalon lent van majdnem a motor alján míg alapvetően a többin fentebb van.(bár láttam már 1dbot amin szintén lent van és olaszból behozott gép)
Számomra igazábból mind1 hogy hol van csak azt szeretném tudni hogy utángyártott idomos-e a gép vagy azért ilyen mert külföldi vagy mi lehet az oka? Esetleges aszfalfelszántás nyomait kutatom
1.kép ami nem stimmel
2.kép a sima amit mindenhol látok
Várom az észrevételeket.
Azonnal megrendelni Csak példaként linkeltem, de azért mondtam, hogy itthon meg kell nézni, mert tuti kap, csak én már nem férek a rendszerhez, hogy ránézzek az árra
Jó fogyasztás a cbr600f4i fs től 238km es táv egy tank benzinnel?Nem volt benne kétszáz csak max 170km/h na meg pár városi kerülés lehet az dobott a fogyasztáson.
Jövő szezon így kezdődik: olajcsere, légszűrő majd állapot függvényében, szelephézag ellenőrzés, gyertya csere, kuplungbowden csere, első fékolajtartály csere, hátsó fékbetét csere, első és hátsó gumi csere. Teleszkóp olajat is cserélni kéne, de erre még nincs emberem.
lesz mire spórolni :-)