Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Nekem a 3 számú gumi alkatrész kéne.Elvileg egy szettet ír (5db) Mit tudsz rá mondani..?
mond meg hányas számú kell a képről.
Ennél szerintem olcsóbban tudom adni.
Például itt találsz, forintban tudsz fizetni, de azért én itthon megkérdeznék egy márkakereskedést, hogy mennyiért kapható.
Sziasztok!
F2-höz keresek menesztő gumit. Neten nem találtam, esetleg valami tipp hol lehet beszerezni...?
Semmi gond, sajnos ennek a manual-jában nem írták ezt bele....Pedig most jól jönne, mert ez hiányzik most hogy összeálljon a motor eleje...
akkor bocs, kawának benne van a mérete.
A manual-ban csak a gyári száma van benne, méret nincs sajna.
manual-ban benne kell, hogy legyen.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nincs valakinek szétbontva egy karbis f4-nek az eleje? Igazából csak az első keréknél lévő távtartók méreteire lenne szükségem, ami a kerékcsapágy és a villaszárak közti távolságot adja meg. Konkrétan ezeknek a méreteire gondolok:
Előre is köszönöm!
Hát újra nincs pénzem mert az 140EFt tehát használtat,bár azok között is van ami még nem használt.
gyárit veszel vagy használtat? a gyárihoz jár a cső
Az jó lenne mert engem egy összekötő cső választ el a kipufogótól,bár néztem még a mivv gp-t is elég dúrva cucc az is meg jól néz ki
összekötőcsővel együtt adják, de alkalomadtán megmérem
hanyas átmérőjű az összekötő csöved?Mert az enyém ma mértem 46mm és azt mondják hogy másik összekötő cső kell.
állat hangja van
teljesítményben nem érzek változást, igaz, sportlégszűrő is került bele
Nem néz ki rosszul de gondolom a hangja is állat,még kicsit szokatlan ez a forma nekem de tetszik,teljesítmény csökkenés nem észlelhető?Mert gondolom nem állítatál semmit sem a motoron.
Az enyémen ont ilyen van
Morgen,

Pityukám akkor ahogy a művelt albán turista mondaná..... eksön
Vedd meg told fel aztán iszkiri. Nekem is a karbon jön be.....
csak én a karbont venném
Van összekötő csövem és néztem ezt a dobot mivv suono és van cbr600f4i fs re is
Persze,

Feltéve ha tudsz valamit az előéletéről vagy van hozzá utasítás mettől meddig használhatod(ccm)
És persze az se hátrány ha kis kárral vagy anélkül fel tudod applikálni a motorodra.
Másfajta motorra való sportdobot is fel lehet rakni a cbr re?
ne ríj!sose késő elkezdeni
iratkozz be vmi estire...
ott nem sok házi van...(monnyuk az legalább 55%-os )