Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nincs valakinek szétbontva egy karbis f4-nek az eleje? Igazából csak az első keréknél lévő távtartók méreteire lenne szükségem, ami a kerékcsapágy és a villaszárak közti távolságot adja meg. Konkrétan ezeknek a méreteire gondolok:
Előre is köszönöm!
Nem néz ki rosszul de gondolom a hangja is állat,még kicsit szokatlan ez a forma nekem de tetszik,teljesítmény csökkenés nem észlelhető?Mert gondolom nem állítatál semmit sem a motoron.
Feltéve ha tudsz valamit az előéletéről vagy van hozzá utasítás mettől meddig használhatod(ccm)
És persze az se hátrány ha kis kárral vagy anélkül fel tudod applikálni a motorodra.
Ennél szerintem olcsóbban tudom adni.
F2-höz keresek menesztő gumit. Neten nem találtam, esetleg valami tipp hol lehet beszerezni...?
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nincs valakinek szétbontva egy karbis f4-nek az eleje? Igazából csak az első keréknél lévő távtartók méreteire lenne szükségem, ami a kerékcsapágy és a villaszárak közti távolságot adja meg. Konkrétan ezeknek a méreteire gondolok:
Előre is köszönöm!
teljesítményben nem érzek változást, igaz, sportlégszűrő is került bele
Pityukám akkor ahogy a művelt albán turista mondaná..... eksön
Vedd meg told fel aztán iszkiri. Nekem is a karbon jön be.....
Feltéve ha tudsz valamit az előéletéről vagy van hozzá utasítás mettől meddig használhatod(ccm)
És persze az se hátrány ha kis kárral vagy anélkül fel tudod applikálni a motorodra.
iratkozz be vmi estire...
ott nem sok házi van...(monnyuk az legalább 55%-os )