Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elszomorító . Bár Milánó környékén vagyok, ami Rómától jóval északabbra van. De akkor majd odafigyelek.
Azért szerettem volna ott venni inkább mert az árak olcsóbbak, és mert azt gondoltam, hogy ott nem hajtják ki anyira a gépeket.
De max megnézek párat, és ha nem arravalók, vagy gaynús vagy mittudom én akkor majd otthon.
Az olasz egy ritka cigány nép. délebbiek főleg. nekem munkám kapcsán van hozzászerencsém de sokszor próbálnak átbaszni. meg ilyen nemtörődömök.
ha ott veszel motort akkor felejtsd el, hogy másnak visszaviszed mert szar.
bár biztos vannak kivételek. de a róma alattiak mind ilyen buzik.

motort meg szerintem jobban nyúzzák mint más nép. de ettől még ki lehet fogni jót
Megpróbálok odafigyelni az ilyen dolgokra is majd. Több mint valószínű, hogy Olaszországból fogom venni, ott nemtudom milyenek az emberek, hogy ott is ugyanúgy becsapnak-e, vagy másak....?
Remélem az ottani motorok nincsenek úgy kiribolva, talán az utak miatt
minősége miatt is. Mindenképp elkérem majd1 körre. Ha hideg indításnál picit nehezen indul, az baj? (3-5 mp forgatás után.)
Most így kicsit fosok mindentől, mert nemakarom hogy becsapjanak :D kezdő sportmotoros létemre
Ja. Én ugyan nem jártam arra,de hello.
Amire még lehet figyelni: törött kormányütközők elég nagy perecről árulkodnak,az felejtős.

Igazából nem is az a baj, ha pereces egy motor, hanem sokkal inkább az, ha nem szakszerűen volt javítva.

Ilyen korú gépeknél tuti volt már egy-két csúszás, az belefér, ha javítva volt, de a kókányolt,streetfighter-esített undormányokat messze kerüld el.

És: mindenképp kérd el egy kis körre, indítsátok be (HIDEGEN!) egyenesfutásra figyelj.
Szia itt vannak a képek:))
Hali lánglovag!
Láttalak ma Győrben. Kandikáltál ki a csornai tűzoltóautó anyósüléséről. Gondolom a győri tűzoltóságra mentetek... Én céges kocsival voltam, még mielőtt azon gondolkodnál, hogy-hogy nem vettél észre egy piros cbr-t.
Sziasztok F1 hez hátsókapaszkodót tud valaki megköszönném a segítséget .
Ez szopó.
Így a képek alapján leszakadt a szeleptányérod!
Semmiképp nem hamarkodom el :D Robogóm volt jó ideig, ahhoz jobban értek. Külsőre ugye énis látom ha nem arravaló 1 motor, de a belsejébe egy szaki sem lát bele :D max a hangja után lehet hallani hogy nem e csörömpöl meg ilyesmi. Mindenképp odafigyelek és nem az elsőt fogom megvenni amit meglátok :D
Íjj de csúnyán néz ki. Nagyon sajnálom hogy így jártál. Remélem hamarosan kész lesz.
Ezt szerintem neked kell tudni. Én mielőtt motort vettem rengeteg tesztet olvastam meg fórumokat is. Hornet nekem is esélyes volt de nem sokáig mert árban ott körül volt mint a cbr és csupasz én idomosat akartam. Nem nagyon tudok mást ajánlani helyette. Tudom hogy várja már az ember hogy meglegyen pénz nála elmegy motort nézni stb. de érdemes kivárni és vinni magaddal 1 hozzáértőt aki adott esetben féken tart és megakadályozza hogy 1 sz@rt megvegyél. Én szerencsére féken tudtam tartani magam de mindenki más milyen. Mindenképp megéri kivárni míg lesz 1 jó nem szabad hirtelen megvenni 1-et ami nem biztos hogy jó.
Kozben feltoltttem a kepeket,a profilomon megtekinthetok.
Okés köszi rendes tőled. Írni akartam miután megjött de dolgom volt. Mire ráértem meg már írtál.
Köszi szépen, egyáltalán nem volt hosszú. Elolvasgatnák róla több órán keresztül :D nagyon foglalkoztat a téma. Még 1 jó hónap míg megveszem(ha minden jól megy), de már tavasz óta érdeklődök, olvasgatok róla. Más típusra is gondoltam már...a hornet is tetszene de úgy gondolom ott ami arravaló az drágább. Esetleg ha nem fogok pont olyan f2 est találni ami arravaló és árban is megfelelő, akkor mifélét vegyek? vagy érdemes várni rá amíg találok? .
Megvannak a kepek,de nem sikerult feltolteni,nem engedi hoogy feltegyem...
Akkor jó,

Csak megnéztem neten és láttam, hogy kézbesítve. de gondoltam rákérdezek biztos ami biztos
Szia

Igen megkaptam. Ma hozták reggel 9 óra körül. Köszönöm szépen
Szia!

Megkaptad a csomagot?
Szia!

Bár F4-esem van merem ajánlani az F2-t. Van belőle pár szép példány találkozókon szoktam nézni őket. Én is olyat akartam de annyi baj volt az előző mocimmal hogy inkább még gyűjtögettem mert újabbat akartam. Mindenképp azt javaslom ha az anyagiak engedik inkább picit drágábbat (ne a legolcsóbbat bár ez sem mindig jön be) és az nagy valószínűséggel lesz jó. Állapota legyen jó mindenképp! Kilóméter futással ne foglalkozz! Néztem 1 F4-est elvileg 20 ezer km volt benne de gyakorlatilag 80 ezer lehetett benne vagy átfordult az óra. Általános dolgokon kívül a vezérlánc feszítő hangjára kell odafigyelni hogy becsörren-e. Fékbetét tárcsák láncszett gumik nem baj ha jó állapotúak nem olcsó mulatság a cseréjük pláne ha többet kell belőlük egyszerre.
Még arra figyelj hogy a vázon a bevonat nincs -e sérülve és hogy nincsenek furán kötve a kábelek. Az elvileg 20 ezer km-es motornak a vázról a bevonat le volt pattogva és kormány fordításánál feszültek a kábelek.
Remélem tudtam segíteni. Bocs hogy kicsit hosszú lett.
Ez akkor is érdekes! Sőt gyanús!
Még azt tartom elképzelhetőnek hogy leszakadt a szelep tányér, és az törte össze a dugattyút és azután a hajtókar szétverte a hengert!
Képeket mindenképp tegyél fel!
A hengerfej volt csak leemelve,karbistol mindenestol.A szelepekkel nem volt jarva,a butykostengelyek meg ugy kerultek vissza ahogy levettuk.Meginditottam ment normalisan,ugy mint maskor,csak indulas elott jott a krakk..kesobb csinalok par kepet rola,s feltoltom ide,mar ami megmaradt belole
Okes,minel tobb infot kerek akkor.
Olyan nincs hogy csak úgy szétrobban egy dugattyú!
Ott valami történt!
Valószínű rosszul lett visszarakva valamelyik szelep ék és beesett egy szelep a hengerbe menet közben! Vagy valami a szívótorokba esett amit nem vettetek észre. (egy anya vagy alátét)