Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát legalább egy 9-dik szakmát...
mit csodálkozol?
Mit is még?
ezé köllött vóna tanúni
Baszki 8 szakmával a kutyának sem kellek.. mi a faxtot csináljak?

Ez már valószínűleg az ucsó pályanap az idén sajnos. Persze úton még megyek a hóig...
persze mindig csak a móka.

rendes ember akkor dolgozik
Holnap Du. valaki Euro-ring?
lehet hülye kérdést teszek fel,de hol találom a cbr emen a Lambda szondát mert a kipufogó ami most fent van ugye az összekötő csőben kéne lennie becsatlakozva de ezen nincs és láttam olyat amibe be lehet csatlakoztatni.Na meg a másik szükséges az a Lambda szonda?
Sziasztok!
F2-höz keresek menesztő gumit. Neten nem találtam, esetleg valami tipp hol lehet beszerezni...?
a világért le nem beszélnélek róla.
de én ennyit nem adok érte.azt inkább eltankolom.vesszen az a három lóerő,úgysem veszem észre
Persze hoz,de egy jó leömlő nélkül sosem jön ki a maximum
PC-vel és légszűrővel...
ezekkel viszont rendszer nélkül is kapsz pár extralovat...
Az ago azt mondta hogy még a leggagyibb gianelli renszer is hoz 6-7 le-t
A Mikinek a janódobnál fabrikáltak valamit úgy tudom,ami valljuk be nem egy kiszámolt akrapovic motyesz
kár hozzányúlni.a gyárival működik a legjobban
Kulman Miki nagyon sokat dolgozott rajta,nagy szívás volt,soha nem lett jó.aztán visszarakta az eredetit és rögtön jó lett...
Már hívtam fejidom nincs,nekem másra nem is lenne szükségem
sosem lesz jó... ezt hogy érted?
Hát a fejidomom nem tökéletes,még az is lehet hogy az utángyártott nagyon úgy néz ki,és szeretnék egy gyárit rá,amúgy kivülről nézve az apró dolgokat nem lehet úgy észre venni de csak jó lenne egy tökéletes fejidom,de szinte sehol nem lehet szerezni.
sziasztok. keresek gyári fejidomot,oldalidomot?
szia.bontásrahttp://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_fs-6
171126
Ha megveszem, és a hangja is olyan amilyennek lennie kell akkor nem tartom valószínűnek hogy megválok tőle.
Köszönöm az infókat, megpróbálok rákeresni youtube-n hátha van ilyen motoron is ilyen mivv.
Vedd meg, tavasszal átveszem 40ért.
Fasza a mivv, haverom 600rr-jén az van, gyönyörű a hangja
írtam emailt