Mi tortent a hengerfej szereles kozben?
Vedd ki a blokkot es kerj az eladotol sok sok hasznalhato fenykepet az elado blokkrol. Kerj adatokat a felfogatasokrol. Meretek fontosak. Szivocsonk merete? Kipufogo felfogatasok? Szal probald fenykep alapjan behatarolni mielott megveszed. Ja es kerj egy kompresszio merest is. 1000 F2-est es F3-ast javitottam de lovesem sincs passzol e a vazadba az F3-as.
Balázs szép a motrod, néztem a videókat és a képeket is!
Nekem is egyre jobban tetszik az f2. Most pénteken megyek ki olaszországba melózni, aztán kb 1 hónap múlva venni szeretnék 1 et. Lehet onnan hozok lehet h innen még nemtudom. Esetleg segítenétek hogy mire kell odafigyelni vásárláskor? Első nagymotorom lesz :P
Haliho. Ha valakinek véletlenül kell csutkakormány F3-ról lett leszedve de több típushoz is jó,
van még kuplungkosaram, kompletten tengellyel és fogaskerekekkel :)
Ha valakit érdekel csuly92 gmailra dobjon egy mailt.
Szia,Gyula.Nem tudlak felhivni,mert sokba kerul nekem kulfoldre telefonalnom...de itt van egy email cim,ide megirod kerlek a fontos tudnivalokat? Koszi elore is. madryder46@gmail.com
En ertem hogy nem normalis az ilyen fajta szivatultetes...de az sem mindennapi dolog, hogy egy az egyben szetrobban a 3as hengerben levo dugattyu ...en mind nezelodok egy komplett blokk utan,mert ami van az kuka lett...szetbarmolta a huvelyt,lett egy meretes luk is az oldalan amin a hajtokar kikandikalhatott.Romaniaban talaltam 250 euroert komplett F2es blokkot, s meg probalok lealkudni az arbol egy kicsit mert egyetemista letemre meg nincs allati nagy jovedelmem.Ezt az egy blokkot talaltam ami epkezlab s mukodik,de talaltam tobb F3asba valot,amik igeretesnek neznek ki.Azert erdeklodtem hogy talal e vagy sem.Es tudom,ha nincs penzem ne motorozak.... de koszonom az infot,sokat segitett
Csá "danieles".Én jóformán csak túrázásra használom a gépet és bőven megfelel az elvárásaimnak.300 km-ig elég kényelmes,bár kisebb pihenőket mindig szoktam tartani.Fék és a futómű nekem bejött pláne a motor teljesítménye. üdv bala.( vidi az adatlapomon)
Nem rossz környék. Múlt héten jöttem én is haza Fogarasi gerinctúráról. Bilea tótól Fogaras keleti végéig gyalogtúráztunk végig a gerincen (1 hét). Mi kocsival voltunk, de azt tapasztaltam, h egyre több helyen újítják fel ill. építenek új utakat.
Sziasztok kedves fórumtársak. Végre letelt az 1 hónapos nyári gyakszi 1 bő hete jöttem haza végre motorozhatok. Megjártam Erdélyt 2300 km-t tettem ennyi idő alatt a vasba minden gond nélkül. 600 km múlva olajat kell cserélnem letelik az első 6000 km a vassal. Nagyon elégedett vagyok. .
Más: Fék pedált nem tudjátok honnan tudnék szerezni vagy nincs valakinek elfekvőben? El van hajolva de már így vettem és most már egyre zavaróbb hogy idétlen pózban van a lábam ha használom a hátsó féket. Elsősorban használt vagy jó árban lévő érdekelne. A Nyíregyházi Hondát meg felhívom hogy mennyi lenne 1 új.
Segítségeteket előre is köszönöm.
na szoval...nekem is ez az elso sportmocim de engem jobban meggyozott mint a konkurencia gepe.ero az van benne...98paci pont eleg tanulni.a futomu alithato elol hatul.gyorsulni is gyorsul rendesen vmi 3.4alatt van 100on ha jol emlekszem.vegsebesseg az atteteltol fugg..en eddig 240korul sikerult mennem vele.ami nagyon teccik az az h kenyelmes.jol van kialakitva az ulespozicio.es baromi kenyelmes az ules.342km siman legyurtam vele seggfajas es hatfajas nelkul.ha normalisan mesz vele akkor 4.5 5l a fogyasztas ha meg vadul akkor 6 7l .egyeduli problemam csak az h nem nagyon lehet megpakolni csomaggal..
Mi tortent a hengerfej szereles kozben?
Vedd ki a blokkot es kerj az eladotol sok sok hasznalhato fenykepet az elado blokkrol. Kerj adatokat a felfogatasokrol. Meretek fontosak. Szivocsonk merete? Kipufogo felfogatasok? Szal probald fenykep alapjan behatarolni mielott megveszed. Ja es kerj egy kompresszio merest is. 1000 F2-est es F3-ast javitottam de lovesem sincs passzol e a vazadba az F3-as.