Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na már te is fejidomot keresel Mert én is gyári fejidomot keresek
Sajna nincs mit!
köszi!
Szia!Már elkelt!
használt hibátlan gyári ha van
új kell?
sziasztok. cbr600f4i 2005. keresek fejidomot oldalidomot gyárit!köszi
Visszatesszük, 10 perc
szia farokidom érdekelne ha megvanmég köszi
Az a "fémszivacs" a benzinpumpa körül gyári tartozék,mégpedig szűrő szerepe van.Ez nem engedi a benzinpumpát eldugulni a tankba bele eset szeméttől.Ha leszedted az baj.
Szerintem az a "fémszivacs" gyári tartozék lesz, mert az enyémben is van.
Köszönöm szépen hogy segitettél. Most vettem és szokatlan hogy nem mutat, csak ha már fogytán van. Megnéztem a benzin szivátyutt és volt körülötte egy fémszivács. Az véletlenül beleeshetett az előző tulajdonosnál vagy az valamit szolgált benne. De biztos nem gyári tartozék volt
Utánanéztem, 3.5 l a tartalék.
Nem a benzinszintet mutatja, hanem a tartalék mennyiségét, ki is írja, hogy RES. Amikor előjön, onnantól van tarcsin, majd elkezd villogni a felső, majd a felső kettő, és így tovább, mígnem az összes villog, aztán lehet tolni... Amikor megjelenik, érdemes 20-30 km-en belül tankolni normál temponál, legalábbis én még többet nem mertem menni tartalékon.
Helló. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baja a benzin jelzőnek egy Honda CBR600F4i-n. Nem mutat, néha tankolás után mutatja hogy tele van, de utána megint eltűnik, most utoljára pislogott és most már megint egyáltalán nem ég. Mi lehet a baja, hogyan lehetne orvosolni és mennyiért
Találkozhattam valakivel a megemlékezésen? volt ott egy szép 600f
Hát nem versenyezni akarok csak gurulni,meg ha megálok beszélgetni meg ilyenek
Jahh bocsánat,

Én sem más, hanem az idő ellen...
Ez nem olyan, hogy egymás ellen. inkább, hogy ketten a világ ellen.

én inkább gyorsulni szeretek mint gyorsan menni.

kanyarokban, kereszteződések, lámpáknál szoktam picsázni. egyenesben ráállok 100-120ra aztan nyugi a kövi helyzetig.

ez a normál gurulás. aztan van csapatós akkor egyenesben is húzni kell.
meg van nyugdíjjas tempó. ekkor úszok a forgalommal nem előzgetek.
Race?

Mehet De dumálhatunk is
Egyedül szar. nincs kivel versenyezni. persze nem észnélkül.
meg nincs kivel megbeszélni az élményeket
Én egy pár kört mentem csak egyedül most nem volt jó,nem mintha folyton nem egyedül mennék
eladó honda cbr 600 f / 2006-évjárathoz és stb.. eredeti nissin hátsó fékbetétpár. 99%-os állapotban. megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528 gödöllő
Én most este voltam.

teszteltem a lámpát, de már hideg van eléggé