Az a "fémszivacs" a benzinpumpa körül gyári tartozék,mégpedig szűrő szerepe van.Ez nem engedi a benzinpumpát eldugulni a tankba bele eset szeméttől.Ha leszedted az baj.
Köszönöm szépen hogy segitettél. Most vettem és szokatlan hogy nem mutat, csak ha már fogytán van. Megnéztem a benzin szivátyutt és volt körülötte egy fémszivács. Az véletlenül beleeshetett az előző tulajdonosnál vagy az valamit szolgált benne. De biztos nem gyári tartozék volt
Nem a benzinszintet mutatja, hanem a tartalék mennyiségét, ki is írja, hogy RES. Amikor előjön, onnantól van tarcsin, majd elkezd villogni a felső, majd a felső kettő, és így tovább, mígnem az összes villog, aztán lehet tolni... Amikor megjelenik, érdemes 20-30 km-en belül tankolni normál temponál, legalábbis én még többet nem mertem menni tartalékon.
Helló. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baja a benzin jelzőnek egy Honda CBR600F4i-n. Nem mutat, néha tankolás után mutatja hogy tele van, de utána megint eltűnik, most utoljára pislogott és most már megint egyáltalán nem ég. Mi lehet a baja, hogyan lehetne orvosolni és mennyiért
Én sem más, hanem az idő ellen...
én inkább gyorsulni szeretek mint gyorsan menni.
kanyarokban, kereszteződések, lámpáknál szoktam picsázni. egyenesben ráállok 100-120ra aztan nyugi a kövi helyzetig.
ez a normál gurulás. aztan van csapatós akkor egyenesben is húzni kell.
meg van nyugdíjjas tempó. ekkor úszok a forgalommal nem előzgetek.
Mehet De dumálhatunk is
meg nincs kivel megbeszélni az élményeket
teszteltem a lámpát, de már hideg van eléggé