semmi baj.jol volt minden visszateve.be is volt inditva szepen jart a motor...s mikor indultam volna tesztvezetesre akkor elrobbant...meg szerencse h nem menet kozben tortent mert 90% h most a korhazbol irnak s nem itthonrol
Értem, jólenne ha írnál róla valamit... fogyasztás, megbízhatóság, végseb, gyorsulás, menyire veszélyes...meg ilyen dolgok... és hogy túrázásra lehetne e használni.
Szia.En ajanlom figyelmedbe az F2es CBR-t mert nagyon jo moci,attol eltekintve hogy nekem ma szetment az F2-esem blokkja...Batran ajanlom ezt a modellt
Sziasztok Informaciora lenne szuksegem...az F2-es cibere vazba talal az F3as blokk?Az elektronika is stimmelne?Szuksegem lenne egy komplett motorblokkra,mert ma delutan,indulas elott felrobbant a 3as hengerben a dugattyum,s kikonyokolt a hajtokar a blokkbol...szal kuka lett az egesz blokk Megindult,szepen ment alapjaraton,egyszer kipp koppp csattt s megalt...s akkor latom a hajtokart...szetkaptuk,de a huvely is csunyan megkarcolodott,kipufogo szelep leszakadt,s a megmaradt dugattyut piszkalgatom a blokkbol s kipufogobol ki...ha valakinek van ismerose,v informacioja hogy hol talalok egy blokkot,nagyon szepen megkoszonnem.Segitsetek kollegak
Sziasztok. Robogóztam 2 évet, s beleuntam, szeretnék kategóriát váltani. Most nemsoká 1000-1200 euróhoz jutok ha minden jól megy, és arra gondoltam hogy veszek egy honda cbr600 f2-t. Véleményeket kérném a motorral kapcsolatban, menyire éri meg ..stb. Vezettem már 50-125 ccm es gyorsulásit és 250 es kawasaki ld-t. A jogsit most csinálom, a korlátlant. Esetleg mi más motorokat ajánlanátok még.
Szia Sikerult ma vegre kicserelni a hengerfej pakolast,s osszeszereltuk a motrot,csak az a helyzet,hogy egyszer sikerult meginditani szivatoval,de nem porgott fel a motor,olyan volt mintha nem lenne alapjarat,s utana indult el tobbet. 2 hetet alt,nem volt beinditva.A karburatoroknal van 2 slag,de nemtudom azok szabadon kell legyenek vagy kapcsolodnak valamerre?Ugy nez ki hogy csak valami sima szellozteto slag.Ma mar nem lesz idom,de holnap reggel azzal kezdem a napot hogy megprobalok direktbe benzint engedni a karbiba,s hadlam akkor mit csinal.Valaszod s tanacsod elore is koszonom
Gyárit, füst színűt lehet kapni 2837,-forintért / db. Utángyártottban létezik fehér, az asszem 5-6000.- forint a garnitúra. Ha érdekel, nekem van használt gyári füstös. 1500.-/db áron odaadom, izzóval.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem remélem jó helyen járok.
Úgy nézki holnap megyünk megnézni egy HONDA CBR 400 as motort.
Tudnátok segíteni hogy esetlegesen mire kéne odafigyelni rá megtekintésnél és hogy ez jó választás lenne e esetleg.
1988.1.havi a gép friss műszakival és azt írta hogy jó műszaki állapotban van a gép napi használatban van.400ccm 4henger 16szelep.Előre is köszi a segítségeteket.
Enyémen Martin van minek hangja elég öblös és mély alacsonyabb fordulaton, 10 ezer felett pedig szépen átmegy üvöltősbe, de nem fülfájdító ordításba és az ára is igen csak versenyképes. Én meg vagyok vele elégedve. Több féle forma és anyag közül választhatsz ízlésednek megfelelően.
keresni. Ilyen világ ez.
Egyébként a KRESZ szerint az indexnek borostyánsárgán kell világítani, vagyis ha kicserélnéd, akkor is sárga égő kellene bele.
Komplett indexet tudsz venni több helyen is.
Segítségetek kérném, hátha tud valaki 2006-os CBR600F hez fehér vagy füstös indexbúrát. Próbáltam már több weboldalt is de sehol sem találtam.
Köszi, Nonoo
egy pontos évjáratot mondj légyszi.
13ezer lenne amit én néztem.
magyaron belül a posta 850Ft
olvass vissza
Egy kis segítségre lenne szükségem remélem jó helyen járok.
Úgy nézki holnap megyünk megnézni egy HONDA CBR 400 as motort.
Tudnátok segíteni hogy esetlegesen mire kéne odafigyelni rá megtekintésnél és hogy ez jó választás lenne e esetleg.
1988.1.havi a gép friss műszakival és azt írta hogy jó műszaki állapotban van a gép napi használatban van.400ccm 4henger 16szelep.Előre is köszi a segítségeteket.
Enyémen Martin van minek hangja elég öblös és mély alacsonyabb fordulaton, 10 ezer felett pedig szépen átmegy üvöltősbe, de nem fülfájdító ordításba és az ára is igen csak versenyképes. Én meg vagyok vele elégedve. Több féle forma és anyag közül választhatsz ízlésednek megfelelően.
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Egy '97-es F3-ra lehet valahogy hátsó doboztartó konzolt szerelni?