hát figyelj, belerakhatod a hilfrot is, elméletben ha ajánlják a típushoz nem lehet gond. de azért a légszűrő elég fontos alkatrész és a gyári az ami tutibiztos hogy úgy szűr ahogy azt a japán mérnökök kitalálták. ebből én spec csak gyárit vennék, kivéve ha ugyanazon a cikkszámon honda logo nélkül a feléért meg lehet venni (mint pl a gyertyákat)
Sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek abban hogy milyen sportdobot vegyek a gépemre aminek öblös mély hangja, megfizethető áron van és rámegy 99-es F4-re.
Sziasztok zsiványok:)))Eladó egy rahedli alkatrészem Hondq cbr 600f1 ből,dugattyúk,hengerfej szelepek,stb stb. féktárcsák.Hívj bátran ha kell valami.Üdv Tomi
Sziasztok! levegőszűrő vásárlása elött állok , hiflo filtró van 7300 ft ért ,gyári honda pedig tizen X ezerért, mivel másabb a gyári és megéri e ?azt venni vagy nincs jelentősége ha az utángyártott hiflo filtró márkájút teszem bele.?
Ha bent maradt még a gumi, vedd ki és a biztosító lemezt is. A beletört darabban maradt még menet, abba tekerj bele egy hosszú csavart, fújj bele szilikont, vagy WD40-et a kormánycsutkába és egy fogóval ráncigáld ki. Azért kell a kenőanyag, mert belül is van egy gumi és az jól meg szokott tapadni. Bontóban nem tudom, hogy adnak-e ilyet, de kereskedésben biztos kapsz. Sok sikert.
Fúróval megfúrod majd tört csavar kiszedővel kiszeded.
A tört csavar kiszedő balos és ahogy hajtod befele az anyagban az a jobb menetest tekeri ki :)
2000-3000ft az 5db s szet ára . Nem vészes.
Így néz ki http://www.szerszamok-webaruha...
Szerintem fúrj bele egy lyukat, utána hajts bele valami nagyobb csavart, és azzal tekerd ki. Nekem van egy kormányvégsúlyom, ha kell, hívj, és megegyezünk.
Történt egy kis baleset..a jobb oldali kormányvégsúly kitört..
Tudna vki egy kis segítséget nyújtani, hogyan kell kiszedni a beletört alumíniumot, illetve hol és mennyiért lehet új alkatrészt szerezni?
SzigiSzabi tudnál nekem adni egy elérhetőséget mondjuk egy e-mailt amin keresztül kérdezhetnék pár dolgot? V azt is megköszönném ha írnál nekem probikee.15@gmail.com -ra
Mi a száma? Megnézném én is, hogy nálam mennyi.
Tanácsot kérnék tőletek abban hogy milyen sportdobot vegyek a gépemre aminek öblös mély hangja, megfizethető áron van és rámegy 99-es F4-re.
CBR 600f2-esre lehet fokozatkijelzőt tenni?
ha vmit sikerült csinálom közlöm :)
köszi szépen! ha hazajövök jövőhéten neki állok és majd közlöm az eredményt :)
üdv
A tört csavar kiszedő balos és ahogy hajtod befele az anyagban az a jobb menetest tekeri ki :)
2000-3000ft az 5db s szet ára . Nem vészes.
Így néz ki
http://www.szerszamok-webaruha...
köszi, majd ha jövőhéten hazajöttünk a szlovák túráról, akkor neki állok és megnézem mi a helyzet!
Majd kereslek ha szétkaptam a kicsikét :)
üdv
Szerintem fúrj bele egy lyukat, utána hajts bele valami nagyobb csavart, és azzal tekerd ki. Nekem van egy kormányvégsúlyom, ha kell, hívj, és megegyezünk.
gyoztes
Történt egy kis baleset..a jobb oldali kormányvégsúly kitört..
Tudna vki egy kis segítséget nyújtani, hogyan kell kiszedni a beletört alumíniumot, illetve hol és mennyiért lehet új alkatrészt szerezni?
köszi
Van egy eladó gyári új plexim 600F-hez, 9.000 Ft-ért. Érdeklődni mobilon (adatlap).
gyoztes