Sziasztok !
Tud valaki ajánlani egy helyet ahol felújítanák az én benzinpumpámat (CBR 600 F3 98") ránézésre egyébként szalon állapotú, folyik belőle a benzin. Lehetőleg Budapest és vonzáskörzetében.
Koszi szepen a gyorsvalaszt mester holnap elvegzem ezeket a lepeseket:)....ez a hengerfej pakolas kicserelese nagy dolog erossen?kellenek hozza speci szerszamok? vagy megtudom enis oldani hazilag ilyen kozepes szintu motorszerelo tudassal?
A hutorendszert szetkell kapjam hozza? Vagy csak siman leengedem a cuccot belole s ujratoltom? Eggyelore amig nem javitom meg,addig ne jarkaljak vele ugye?
Baj van fiuk....ma delutan a dog melegben mentem a kicsi F2-esemmel s hirtelen kezdett melegedni a viz az ora mutatoja szerint.Fokoztam a tempot hogy legyen hutes,de megis ment felfele a mutato.Megaltam a ventilator is kapcsolt,a viztartalyban fortyogott a viz,s a tulfojo slagon valami habos szar jott ki.Nagyon ugy nez ki hogy olajos viz.Olyan massza mint az olvadt fagylalt.Jo par decit kiokadott magabol,s megvartam hogy huljon vissza a motor.Toltottem vizet utana,s hazafele is melegedett a viz,de a pirostartomanyba mar nem maszott a mutato,csak a felso rovatkaban volt vegig.Most este is,lassan ,temposabban,mindig a felso tartomanyban volt a mutato.Van egy olyan erzesem hogy a hengerfej pakolas fosott oda.Valakinek otlete,tippe,hogy mivel tudom leelennorzni ezt az alitasomat..Segitsegeteket elore is koszonom
Közbe megnéztem jó pár videót és megnyugodtam,az összes ilyen :)
Kezdhettem volna mondjuk azzal is hogy megnézem youtube-on, mindegy volt egy kis időm, megnéztem,azért köszönöm :XD
Membran szakadas miatti folyas minden ezredik motornal fordul elo. Ne bajlodj azzal hogy szetszedheto pumpat keresel. Keress elsosorban tipusegfelelot mert ha mondjuk mast talalsz akkor kisebb lesz a benzincso merete vagy rosz iranyba all a bencso kivezetes nem beszelve a csatlakozorol. Ezek mondjuk kis trukkel megoldhatoak de minek barkacsolni ha az F3-ast talalsz. Honda gyartmanyt keress.
Kérdés a benzinpumpa folyással kapcsolatban:
Ha kell szereznem egy másikat, mit ajánlasz ? Akár utángyártott akár eredeti (ahogy néztem az legalább 50e Ft), bontott is jó lenne, de olyan amiben lehet a membránt cserélni és jó lenne a 600 F3 hoz. Mert ha bontottat veszek akkor azt rögtön új membránnal tenném be, hogy többet ne keljen ezzel foglalkoznom :) .
Tudsz embereket boltokat ajánlani (Bp. és környéke) akár Privi-ben, hogy ne legyen reklám.
ELŐRE is KÖSZI !
Olyan jelenségre lettem figyelmes,hogy a moci beindítása után,nem alszik el rögtön az olajnyomás lámpa,csak kb 2-4 másodperc után,normális ez? Nincs csúnya hangja addig sem meg semmi,csak míg az autónál önindítózás közben már elalszik,itt meg később......
Olaj lett cserélve, motul 5100 van benne,csűrő is lett cserélve,gyáit kapott!
Szia, KÖSZI a gyors választ és a figyelmeztetést nem szeretném ha leégne.
Arra gondoltam ma reggel nyitásra odavinném a vasat az itteni szerelőhöz, de most nem tudom, hogy bemerjem e indítani egyáltalán
Ha a fekete muanyag sapka alol folyik akkor roppant tuzveszelyes mert ott szikrazil am a megszakito. De egyebkent is tuzveszelyes. Ha belobban nem fogod tudni megmenteni a gepedet es a szemed elott eg porra. Szereld ki es vizsgald at. Ha lyukas a membran belul akkor sajna kuka. Sok pumpa nem is szedheto darabjaira. Egyebkent mellekesen jegyzem meg hogy szinte barmelyik gep pumpaja beszerelheto. (nem injektoros!)
Sziasztok !
Segítségetek kérném van egy 98-as 600 F3-am és ma elkezdett folyni a benzin az AC pumpából :( . Mi a teendő ilyenkor találkoztatok már ezzel a problémával, hogyan lehetne orvosolni ? Amikor megállok és oldalszenderre teszem akkor rögtön kifolyik kb. fél deci és utána már nem folyik viszont ezt csinálja minden leállítás után.
régebben írtam, hogy nagyon dadogott, meg feketén füstölt és qrva sokat kajált a gépem... Szóval fúvóka gondja volt csak, hál istennek, 26500- ból megúsztam szerelés+anyag+szinkron, most nagyon jól megy és jól fogyaszt. kb fél tank 140 km , de ez elég tempósan, visegrád és dobogókő aszfaltjain :-D ....
Tud valaki ajánlani egy helyet ahol felújítanák az én benzinpumpámat (CBR 600 F3 98") ránézésre egyébként szalon állapotú, folyik belőle a benzin. Lehetőleg Budapest és vonzáskörzetében.
Add meg az e-mail címed és megpróbálok segíteni.
aztan toltsd fel ujra es menj egy jot. De a tippen az az hogy hengerfejes.
gyalogkakukk lettem.
Kezdhettem volna mondjuk azzal is hogy megnézem youtube-on, mindegy volt egy kis időm, megnéztem,azért köszönöm :XD
Ha kell szereznem egy másikat, mit ajánlasz ? Akár utángyártott akár eredeti (ahogy néztem az legalább 50e Ft), bontott is jó lenne, de olyan amiben lehet a membránt cserélni és jó lenne a 600 F3 hoz. Mert ha bontottat veszek akkor azt rögtön új membránnal tenném be, hogy többet ne keljen ezzel foglalkoznom :) .
Tudsz embereket boltokat ajánlani (Bp. és környéke) akár Privi-ben, hogy ne legyen reklám.
ELŐRE is KÖSZI !
Olyan jelenségre lettem figyelmes,hogy a moci beindítása után,nem alszik el rögtön az olajnyomás lámpa,csak kb 2-4 másodperc után,normális ez? Nincs csúnya hangja addig sem meg semmi,csak míg az autónál önindítózás közben már elalszik,itt meg később......
Olaj lett cserélve, motul 5100 van benne,csűrő is lett cserélve,gyáit kapott!
Kell aggódnom?
Arra gondoltam ma reggel nyitásra odavinném a vasat az itteni szerelőhöz, de most nem tudom, hogy bemerjem e indítani egyáltalán
Segítségetek kérném van egy 98-as 600 F3-am és ma elkezdett folyni a benzin az AC pumpából :( . Mi a teendő ilyenkor találkoztatok már ezzel a problémával, hogyan lehetne orvosolni ? Amikor megállok és oldalszenderre teszem akkor rögtön kifolyik kb. fél deci és utána már nem folyik viszont ezt csinálja minden leállítás után.