Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

500ért az az ocsmán 90es éveket villantó piros fekete csíkos meg lila szar? há dugják fel makuknak! bocs akinek ilyenje van, nem szarok, csak el van szálva néhánynak az ára. Élőben a motorom gyönyörű, korát meghazudtoló oszt ejj
Sajnos gyári fényezésű kell a jónépnek Én is ezen gondolkozok, hogy átfényezzem az egészet, és akkor a kutyának se kell, de viszont nekem tetszeni fog. Vagy javítsam ki a horzsolásokat, és akkor úgy adódna el is lehetne adni.
Na ne szarozz!
sok ezért a szarért 380.000 ft? EGYETLEN telefon sem jött rá vagy 1 hónapja !
dobd egy emailt vagy írd ki és küldöm az ajánlatot
van
1993 cbr 600 f2 pc-25
Ja meg gondolom 530-as lánc van fent. Érdemes 525-re cserélni.
Brigéciol nem a legjobb lánctisztításra! Kerozin vagy petróleummal mosad, vagy végszükség esetén benzinbe. Szerintem nem forgalmaznak végtelenített láncot, mert a lengővillán át van fűzve. Nekem 30 rugó-ba volt a láncszett csere.
mikori évjárat a moci? Most van időm megnézni
ezzel enis tisztaban vagyok...csak azon lepodtem meg,hogy 2 honapja mikor megvettem a mocit,rendben volt a lanc,ahogy kinezett a feszitesbol,fogaskerekek allapotabol,hogy most volt cserelve nemreg az egesz szett...pedig en nem egykerekeztem,nem gyilkoltam,rendszeresen megpucoltam brigeciollal ,es leapoltam lanc-sprayel.Letezik,hogy nem megfelelo a lanc tipusa,vagy gyartasi hiba?
A lanc sajnos nem örök.
Nekem 40.000-et elszaladt a gyári, de azt mondják hogy használattól függôen 20.000 km már jónak számít.
Köszi az infót.
Szerintem azóta megvette már a másodikat is..
12V-8,6AH
Slovákia - még egyszer - Köszi
köszi
igen
Sziasztok!
Van itt olyan, aki K&N sportlégszűrőt használ?
Lenne pár kérdésem.
Köszi előre is
Okes,megkerlek szepen nezd meg akkor,s lehet h az lesz a legjobb ha Mor-ra kuldodik el,mert ott van ismerosom is,s ott tobb napot toltunk el,ha minden igaz.De ez ma este kiderul,mert megyek probara,s akkor megmondja a fonok a programot
Mindjárt megnézem mennyi az annyi nálam.

Külföldre nem éri meg postázni szerintem. Bár nem tudom mennyibe kerül.

De egy levél is 1500Ft azt tudom

De ha jössz magyarba, akkor el tudom küldeni ahol leszel :) Persze akkor 1-2 napig ott kell lenned
Sziasztok....van egy cbr 600 f1 es Street Fighter mocim és lenne egy kérdésem hátha tudtok segíteni...A moci alacsony fordulaton beburrog kicsit és amikor felakarom kapni az elejét lecsapja az orrát..gondolkoztam már alapjárati levegő csavaron meg légszűrőn meg farsot szív e dolgon és egyik sem..alapjárati fuvókám 35 elvileg 110 es főfuvókához kell 38.Gond lehet ez,?szerintetek mi a baj?üdv Tomi...ja egyébként eladó nagyon sok alkatrészem.
végtelenítettet vegyél különben az egész hátulját szét kell kapni ami szar meló és tök felesleges..
mondjuk ehhez meg célszerszám kell, bármilyen motorszerelőnek kell lennie!
Ertem:) 108 szemes kell? Egyetlen egy baj van csak...en Erdelybol vagyok,kicsit erdekes lesz a szalitas...de jovohonapban megyek Magyarorszagba 2 hetre,kulonbozo helyekre...kb mennyibe jonne ki a lanc?
Láncszettben tudok segíteni ha érdekel.
a lánc végtelenítve (azt hiszem így mondják) van és van hozzá nittelőszem.

fél órás mutatvány a csere. nem nagy szám. persze ha van hozzá célszerszám. annélkül csak mókolni lehet. nekem 5ezerért cseréltek szettet. de 3000volt a legjobb ajánlat. de mindig azt eröltette az ember, hogy reggel vigyem és este hozhatom
Láncszettben tudok segíteni ha érdekel.
a lánc végtelenítve (azt hiszem így mondják) van és van hozzá nittelőszem.

fél órás mutatvány a csere. nem nagy szám. persze ha van hozzá célszerszám. annélkül csak mókolni lehet. nekem 5ezerért cseréltek szettet. de 3000volt a legjobb ajánlat. de mindig azt eröltette az ember, hogy reggel vigyem és este hozhatom