Sziasztok,van egy Honda cbr 600f 1 esem és van 1 olyan gondom hogy 110 fuvókák vannak benne,de az alapjárati fuvókáim 35 ösök míg a gyári california típus 110 es főfuvókához 38 asat ír.Na most magas fordulaton tép a gép.....de alacsonyon vagy ha tötyögök leáll beburrog...lehet ez légszűrő?vagy ennyit számít az alapjáratija?Illetve számít e ha nem gyári légszűrője van ?mert nem az van benne......Egyébként eladó egy gyári dob és millió alkatrész üdv Tomi 06 30 243 0320
Sziasztok:) információ kellene (F3) mert nem találok sehol...... be szeretném állítani a hátsó lengés csillapítót (kb 75-80 kg vagyok).....rugó előfeszítést.....lengés csillapítást:) most eléggé pattog a hátulja....:) előre is köszönöm.........
Motult megnéztem. Drága, nem lepett meg majdnem mindenhol drágább, mint nálam.
Repsolt is megnéztem. egy nagy oldalon megnéztem 1000Ft-tal olcsóbb volt. Nem írom le melyik mert egyszer megszívatott.
Rendeltem, jött email, hogy feldolgozták, másnap, hogy feladták a futárnak és 1 nap múlva itt lesz.
következő nap hívott az ember, hogy nincs raktáron csak ekkor meg akkor talán.
Én meg ugye már eladtam, pénz megjött. Írtam is, hogy mikor tudom feladni az olajat.
Lényeg, hogy én maradtam szarban miattuk.
egyébként ha összejönne egy karton rendelés, akkor tudok szerezni "jóárasítva" :-)
Öcsém gsr-ébe egyszer raktam castrol gps 10w40-et és csúszott neki a kuplung. Kicseréltük power1 10w50-re és helyrejött minden. Én ezt raktam ebbe az F2-esbe is. Szép csendes...
hali ! Egy újabb bugyuta kérdés, tudom gugli a bartom . Hol kaphatok fehér indexbúrákat? cbr 600 f3-ra vagy valami hasonlót ami komplett index? na meg persze narancssárga izzót? . Köszi
Olyan kérdésem lenne hogy egyik ismimnek van egy 919RR és kellene neki az oldalán lévő RR matrica! Valakinek van valami ötlete hol lehetne jó áron venni?
BryanFox egy gyári árat tudnál írni azért hogy mennyi lenne?
Motult megnéztem. Drága, nem lepett meg majdnem mindenhol drágább, mint nálam.
Repsolt is megnéztem. egy nagy oldalon megnéztem 1000Ft-tal olcsóbb volt. Nem írom le melyik mert egyszer megszívatott.
Rendeltem, jött email, hogy feldolgozták, másnap, hogy feladták a futárnak és 1 nap múlva itt lesz.
következő nap hívott az ember, hogy nincs raktáron csak ekkor meg akkor talán.
Én meg ugye már eladtam, pénz megjött. Írtam is, hogy mikor tudom feladni az olajat.
Lényeg, hogy én maradtam szarban miattuk.
egyébként ha összejönne egy karton rendelés, akkor tudok szerezni "jóárasítva" :-)
külön nemtom van-e....
De ha ezt nem tudod megkeresni akkor külföldről se fogsz tudni rendelni
Marci
A gyári megvan 22.000-25.000 is, attól függ hol.
Ha kell, 15-ért viheted, és belföldre állom a postát.
F sportba nem tudom mennyi. Az enyémbe 22 000 Ft a gyári ha jól emlékszem.
Én ilyet használok, kb. 2 hónapja vettem tőlük, és már az újfajta (narancssárga) dobozos adtak.
Van ismerős aki megcsinálja.
Küldj egy email-t és átküldöm az elérhetőségét.
Olyan kérdésem lenne hogy egyik ismimnek van egy 919RR és kellene neki az oldalán lévő RR matrica! Valakinek van valami ötlete hol lehetne jó áron venni?
BryanFox egy gyári árat tudnál írni azért hogy mennyi lenne?
És itt szoktam venni:
http://www.olajstore.hu/?id=te...
De sokat eladtam belőle. Bár ez a jó árnak is köszönhető volt.
Még mindig van 1 liter polcon. De már nem árulom rég óta.
Én eddig a 10W50-es Power1 "részinget" :) szoktam venni, de néha felmerül a kérdés,hogy mi a búbánatos istennyilának, nem vagyok versenyző.
Szal, lehet hogy elég lenne a 10W40 is.
Még aktuális a hatsö sárvédő. Ha igen - megvenném.
Köszönom
Péter