Basszus nem veled találkoztam szembe tegnap a 33-ason Tiszafüred környékén? Előttem 1 Yamaha Fzr 500-as ment és ha te voltál az akkor veled is volt még valaki.
De nekem csak az 500f alja kell,azaz hajtókarok főtengely stb tehát az alja felsőrész nélkül,mert nekem az az elméletem hogy az 500f hajtókarjaira ráteszem a 600f1 dugót,henger,hengerfejet szelepdeklit:)))) Így már ok a dolog nem de?
Szervusz!
Megkaptam az e-mailt, de sajnos nem tudom megnyitni, valami oknál fogva! :(
Esetleg ha kérhetem próbáld meg még egyszer elküldeni!
Van, hogy valamikor megbolondul a citromail sajnos!
Köszönöm szépen a segítségedet előre is!
Üdv.: Béci
Sziasztok!
Egyik barátomnak szüksége lenne első fékcsőre, 1997-es évjáratú Honda CBR 600 F3-as motorra!
Ha van valakinek eladó, vagy tudna segíteni a beszerzésében, kérem jelezze a beciby@citromail.hu e-mail címre!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!
Üdv.: Béci
Sziasztok....kérdésem lenne:) Van egy Honda cbr 600f1 es mocim és szerintetek ha veszek egy Honda cbr 500f1 et akkor kompatibilis vele a hengerfej henger?Mert minden ugyanaz rajta..Ráakarom tenni a 600f1 Hengerfej henger szelepdeklit,az 500f1 re...Szóval szerintetek mennyire megoldható?üdv Tomi és köszi ja és az alsó rész maradna rajta főtengely stb...
Miért mész holnap Kunmadarasra találkozó lesz?
Vasárnap megyünk páran nem pont oda de átutazóban ott leszünk. Kenderesre megyünk a várhoz. Odafele a 33-ason megyünk (Tiszafüredig utána letérünk Kunmadaras felé) visszafele pedig a 4-esen jövünk (Hajdúszoboszló irányába).
Nekem 278 volt a legtöbb amit leolvastam, ami nyilván nem annyi, mert alapból csal, meg ugye az áttételezés miatt is többet mutat, de haverom is csodálkozott, hogy távolodtam tőle(600RR), igaz neki hátul 1-el kisebb lánckerék van, mint a gyári. Természetesen ez Németország korlátozás nélküli autópálya szakaszán történt.
Köszi.
Ha lenne most felesleges 40eftom akkor én is tudnám mi kellene.
DID 525ös lánc 33'000Ft, első lánckerék 4200Ft , hátsó max. 8-9000Ft.
(hátra 46os lánckerék kellene mert a gyári 45ös)
Lehet hogy most csak az elsőt kicserélem. Az nem eszi meg a láncot így nem kell mindent cserélni mivel a láncom még simán jó.
Az jóóó. Nekem pont az kellene , hogy dinamikusabb legyen. 6.ban nem tudtam még leforgatni. Pedig pár százszor megpróbáltam már. 257et mentem vele egyszer. De már 245-250 a max amit megy , de pár ezeret még tudna pörögni a motor. (igazából 5.ben sem tudom már tiltásig forgatni mert akkor már 230-240 körül megy)
Gyárilag az első lánckerék 16os vagy 15ös? Én úgy tudom 16os a gyári és 15öst kell rendelnem.
Basszus nem veled találkoztam szembe tegnap a 33-ason Tiszafüred környékén? Előttem 1 Yamaha Fzr 500-as ment és ha te voltál az akkor veled is volt még valaki.