Az komoly! Hát majd körbenézek én is,de attól tartok nekem az elveszett :( Hát a 15 ropitól most leültem....azért a kis vacakért ennyit? Nem rossz......
Én is azt hittem , hogy elhagytam!
Rendelni akartam. Az egyik részét megtaláltam , de amibe bele akad a bóvden az egyben van a nyelvvel ami zárja az ülést. Azt nem találtam. Azt mondták csak egyben lehet rendelni , 15'000 FT!
Mondom akkor nem lesz zárható többet. Erre 2 napja megtaláltam az aksi mellé szorult valahogy. Remélem más nekem már nem kell és össze tudom majd rakni újra ha lesz időm rá.
2003-as F4i-hez kellene nekem immós, nyers indítókulcs!
Tud nekem valaki segíteni hogy honnan és mennyiért?
(márkaszervízben kérdeztem,de horror ár)
Köszi
Mivel a löket hossz 48mm az 500 asnak és a 600 asnak is ebből kifolyólag csereszavatos....na mind1 úgy sem cserélem ki megyek az 500 as blokkjával a többit meg kiárulom ami tönkrement a 600 as ból:)))ja amúgy Legoztam régen Most street fighterezem:P üdv
Szia. Köszönjük, jól vagyunk. Még nem is csináltam képeket róla, csak felnyergeltem és gyí. Majd készítek pár fotót és töltök fel ide.
Nem sok időm van fórumozni, meg tele is lett a tokom vele, aztán inkább a gázt húzom én is. Néha feljövök olvasgatni.
Tervezzük a Montenegrói kiruccanásunkat. Hétvégenként meg sok a céges rendezvény, ahol promótálni kell. Mozgalmas ez a nyár!
Hali!
Enyémen Martin van E Jelzés nélkül, már többször is így voltam a sogoroknál eddig nem cseszegettek érte. Pedig már futottam velük össze, meg sem állítottak.
De ha valakinek van rossz tapasztalata az megírhatná.
Amúgy nekem a telefonomban van GPS, szóval nagyon csak nem veszünk el.
Lenne egy kérdésem is, szerintetek a túra előtt visszategyem a gyári dobomat? Most egy Raptor van rajta E jelzés nélkül. Csak azért kérdezem, mert nem tudom a friccek mennyire harapnak a dologra.
Nekem megfelel az útvonal, szerintem haveromnak is, csak ő most inkább az államvizsgára való felkészüléssel van elfoglalva.
Szerintem Győrből 10 vagy fél 11 körül lehetne indulni, aztán Csornán csatlakoznak a többiek.
Keresek 2002-es f4i-hez, nem tudom mi a pontos neve,de amibe beleakad az ülés ha visszateszem, zár+a bowden megvan,de onnan ami beleakad az ülésbe az kirázódott és elveszett...egy csavar fogja....Egy-két bontót már kérdeztem,de nincs.....valakinek ötlet?
én Magdeburgban lakom és Harbkeban dolgozom. Kicsit messzebb mint ahová ti mentek..
Nem tudom némettel hogy állsz, de elég nehéz anélkül melót találni. Persze jókor kell lenni jó hely
Egyébként Németországban merre vagy és mikor jössz el pontosan?
Mi július 21-én megyünk ki 1 hónapra nyári gyakszit ott töltjük le.
1 hetet Klein Wehnendorfban leszünk nyelvi felkészítésen. Aztán 3 hetet vagy Saniczban vagy Semerinben melózom. Minden nap 4-kor végzünk jó volna ha lehetne túlórázni vagy találnék valami kiegészítő munkát.
Javaslom a túra alkalmával aki teheti, szellősebb, nyári öltözéket válasszon a full bőrruha helyett*( bár védelem szempontjából utóbbi a legjobb, az kétségtelen.)
Rendelni akartam. Az egyik részét megtaláltam , de amibe bele akad a bóvden az egyben van a nyelvvel ami zárja az ülést. Azt nem találtam. Azt mondták csak egyben lehet rendelni , 15'000 FT!
Mondom akkor nem lesz zárható többet. Erre 2 napja megtaláltam az aksi mellé szorult valahogy. Remélem más nekem már nem kell és össze tudom majd rakni újra ha lesz időm rá.
2003-as F4i-hez kellene nekem immós, nyers indítókulcs!
Tud nekem valaki segíteni hogy honnan és mennyiért?
(márkaszervízben kérdeztem,de horror ár)
Köszi
Na mindegy. Ott leszünk egy kúton és integetünk, ha egy csapat CBR-t látunk.
Tejútrendszer,Föld bolygó, Magyarország.
Csornán találkoznak 11-kor:
-Lánglovag
-Whiskyman (+1fő)
(-Bmw318ti)
Kőszegen csatlakozunk 12-kor G.zozy-val.
Kőszeg-Csorna távra 1 óra 20 percet írnak, de lehet, hogy előbb megfutjátok,mi mindenesetre ott leszünk, legfeljebb várunk kicsit.
Kőszegen nem vagyok ismerős, ha valakinek van ötlete találkozási pontra, az ne tartsa vissza.
Valamelyik benzinkút lenne ideális...
Nem sok időm van fórumozni, meg tele is lett a tokom vele, aztán inkább a gázt húzom én is. Néha feljövök olvasgatni.
Tervezzük a Montenegrói kiruccanásunkat. Hétvégenként meg sok a céges rendezvény, ahol promótálni kell. Mozgalmas ez a nyár!
Ne barkácsolj vazzeg, mert elverem a kezed, sarokba állítalak és elveszem a játékod egy hétre!
Lego való neked, nem motor!
Rég "olvastalak" Mi újság felétek, a vas milyen lett? Dobhatnál fel róla képet.
Enyémen Martin van E Jelzés nélkül, már többször is így voltam a sogoroknál eddig nem cseszegettek érte. Pedig már futottam velük össze, meg sem állítottak.
De ha valakinek van rossz tapasztalata az megírhatná.
Lenne egy kérdésem is, szerintetek a túra előtt visszategyem a gyári dobomat? Most egy Raptor van rajta E jelzés nélkül. Csak azért kérdezem, mert nem tudom a friccek mennyire harapnak a dologra.
Szerintem Győrből 10 vagy fél 11 körül lehetne indulni, aztán Csornán csatlakoznak a többiek.
Keresek 2002-es f4i-hez, nem tudom mi a pontos neve,de amibe beleakad az ülés ha visszateszem, zár+a bowden megvan,de onnan ami beleakad az ülésbe az kirázódott és elveszett...egy csavar fogja....Egy-két bontót már kérdeztem,de nincs.....valakinek ötlet?
hy, JOB? jó hangosan :)
Nem tudom némettel hogy állsz, de elég nehéz anélkül melót találni. Persze jókor kell lenni jó hely
Egyébként Németországban merre vagy és mikor jössz el pontosan?
Mi július 21-én megyünk ki 1 hónapra nyári gyakszit ott töltjük le.
1 hetet Klein Wehnendorfban leszünk nyelvi felkészítésen. Aztán 3 hetet vagy Saniczban vagy Semerinben melózom. Minden nap 4-kor végzünk jó volna ha lehetne túlórázni vagy találnék valami kiegészítő munkát.
Javaslom a túra alkalmával aki teheti, szellősebb, nyári öltözéket válasszon a full bőrruha helyett*( bár védelem szempontjából utóbbi a legjobb, az kétségtelen.)
*persze nem rövidgatya-pólóra gondoltam.
hát sajna velem biztosan nem, még egy hónapig Németországban vagyok