Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyelőre nekünk is jónak tűnik 1-én a soproni találka délben. Aztán, hogy utána hova megyünk az már részletkérdés. Kanyar azért legyen benne.
Haverom is F4i-vel jön, szóval jó kis CBR-es csapat jön össze. Aztán, ha mindenkinek tetszett a túra, akkor legközelebb megvalósítjuk a másik útvonalat.
Ja és mások is párban jönnek vagy csak mi fogunk?
Nos. Akkor vasárnap. Nálunk még sok a kérdőjel. Pl.: a barátnőm lehet melózik és nem tud cserélni (szerintem fog tudni), de én akkor egyedül megyek. Szerintem össze fog jönni csak utálom hogy nem lehet előre lefixálni a dolgokat. (rohadt vendéglátás )
Legyen az első! Mert az nekünk így is minimum 600 km lesz oda-vissza. (pár óra alvás után pláne fárasztó) .

Lehet ,hogy hülye kérdés de haza felé nem lehetne más úton jönni? Biztos vannak még szép tájak meg jó utak és így egy kissebb kör lenne nem pedig ugyan azon az úton oda-vissza. Ez csak most eszembe jutott, nekem az is tökéletes ahogy most van.
Na jó, egye fene, ha összeáll az egész csapat 1-jére, akkor felőlem mehetünk Höllental-ba is,Eisenstadt-Stotzing helyett ha ez a többieknek megfelel. A kettő együtt nekünk több, mint 600 km, az már kicsit sok, ezért szerintem vagy-vagy...

Whiskyman,akkor kiabálj ha nálatok már van végleges időpont.

Lánglovag meg G.Zozy nyilatkozzanak,hogy ők merre akarnak menni:

1. Eisenstadt-Stotzing (brutál jó szerpentin) +esetleg Hof am Leithaberge-Donnerskirchen (ugyancsak technikás)
2. Höllental (whiskyman-féle szerpentin)

Egy rövid városnézés (kaki/pisi/fagyi:) Eisenstadt-ban szerintem mindkettőbe beleférhet.

Höllental térkép soproni találkozóval
Semmi akadálya. Eddig úgy van,hogy G.Zozyval érkezünk Sopronba 1-jén kb. 12:00 körül. (10:00-kor indulunk Hévízről, 2 óra bizonsági ráhagyással is elég kell legyen)

Whiskyman-ék meg Győrből jönnek, ha minden igaz, Sopron ideális csatlakozóhely. Már ha konkretizálodott az időpont.

Tőled is kérnék egy telefonos elérhetőséget a pirosvillam81 kukac gmail pont com címre.
Hali srácok!
1-én vasárnap ha minden igaz én is ráérek eddig úgy tűnik, szívesen csatlakoznék én is hozzátok. Sopronnál becsatlakozhatnék a csapatba. Lehet az egyik haver is jönne még. Majd a pontos időt és a találka helyet még egyeztetjük. Jó lenne már egy jót motorozni, idén még alig ültem a vason.
Nem csúnya. Az osztrák kiskölkök ilyenkor már ugrálnak bele a 15 fokos vízbe.
Amúgy az a höllentali szerpentin 2 hegység közötti szurdokban kanyarog végig.
Én már tavaly is szerettem volna menni egy ausztriai kört, csak elmaradt. Hévíz elég messze van, ahhoz a társasághoz csak úgy tudnék csatlakozni ha változtatnak az útvonalon, mert annak semmi értelme hogy a vége előtt 30km-t együtt motorozzunk :) Viszont ha Győrből indultok vagy lesz ott csatlakozási pont akkor nekem a 30.-a még mindig megfelelő. Az elsejét még meglátjuk szerintem az is megoldható.
Én is ezzel a Höllentallal szemezgetek.

Néztem a térképen a képeket. Szép az a folyó :)
Amúgy én azért gondoltam, hogy érdemes elmenni arra is amit én mondtam, mert egy több mint 14 km-es szerpentin van arra, ahol eddig még sajnos csak kocsival voltam, de nagyon jól nézett ki. Egy hegyi patak folyik végig az út mellett. Térkép
Akarom mondani gmail.com
O.k. még beszélünk.

Női bugyit próbáltad már?
Ment a mail.
Majd megbeszéljük hogy pontosan hol találkozunk. 10re remélem oda érünk majd. Ha késünk pár percet azt behozzuk ígérem, csak majd valamit rá kell borítanom a rendszámtáblámra hogy ne lehessen látni.
Jó, akkor legyen 1-je
Én rugalmas vagyok. Ha 10- re mondjuk Hévízen vagytok, az jó.

Hévíz szerintem útbaesik, mert a Sümeg-Sárvár-Sopron vonalon lenne célszerű haladni, és Sümegig amúgy is kenem-vágom az utat.

Zozy, majd kérek tőled egy telefonos elerhetőséget a pirosvillam81 kukac gmail pont hu címre.
És a viszkisembertől is...:)
Fogalmam sincs merre megyünk majd mert arra még soha sem voltam.
Csak beszéljük meg hol találkozunk és Mikor? (légyszi ne nagyon korán )
Mi Kaposvárról mennénk. Jönne valaki a környékről?
Hévíz innen 90-95km. Kb. 1-1.5 óra.
Vasárnap az 1-je , de részemről eddig jónak tűnik, még haverommal is megbeszélem, bár ha olvassa, csak hozzászól valamit.
En eredetileg is ugy gondoltam, hogy mindenki ott csatlakozik, ahol neki a legjobb. Gondolom whiskyman sem fog eljönni Hévízre, az nem esik utba.

Valahol a Fertő tó környékén lehetne a két túrát egyesíteni, bar azt is meg kell beszelni, hogy ki- merre akar menni. En maradnék az eredeti tervnél, esetleg ha jol allunk idővel, akkor egy Höllenthal kanyar beleférhet Eisenstadt-Stotzing mellett is....
Mikorra kellene hol lennünk a találkozóhoz? Mert a legjobb esetben is este 10kor fogok végezni a melóval. Gondolom reggel de remélem valami emberi időben (mondjuk 10 óra, vagy valami hasonló). Ha tempózunk akkor délre már rég a határon túl vagyunk!
Utána heten esküvön leszek, ugyhogy kompromisszumos megoldas a vasarnap.remelem jo idő lesz. Tartós eső esetén halasszunk szerintem.

Bmw318 ti : sajnalom, bar neked tenyleg messze van. Ha megis jönnel, kiabalj.

whiskyman: 31-e vasarnapra időzítenétek, akkor összefuthatunk, valahol.
Dátumra még nem tudok mit mondani, de részemről biztos megoldható más időpont is.
Ha én meg haverom megyünk, akkor mindenképpen Győrből indulunk, szóval megoldható innen is.
Az a helyzet hogy jun.30.a az szombat, én meg péntek-szombat dolgozok. Vagy legyen vasárnap vagy nekem az lenne a legjobb ha 1 hetet eltolnánk mert akkor péntek-szombat-vasárnap szabad leszek.
Szóval nekem pont a 30.a nem jó. Elötte vagy utána 1 héttel jó lenne , vagy vasárnap. (max vasárnap kicsit fáradtabb leszek)

Megoldható a dátum csere?
Akkor jó.

Egyébként nem akartam megbántani senkit, csak kicsit felbasztam az agyam, azon, hogy meglepődnek, hogy te kuplungolsz váltáskor?
Szerintem a kuplung az alapeset és inkább azon kéne meglepődni, hogy te nem kuplungolsz váltáskor?

Amikor 5. nyélen kéne váltani 6.at akkor azért gondolkozok, hogy elvegyek a gázt és lassítsak vagy próbáljam elérni a kuplungot.
Olyankor már úgy kell kapaszkodni, hogy komolyan gondolkodni kell, hogy kuplungoljak-e :)

De az, hogy kuplung nélkül dobjam a 6ost nem jutott még eszembe.
Teljes mertekig egyetertek.... Bar en lany vagyok, igy valoszinuleg amugyis kicsit kimeletesebben motorozom, de szerintem baromsag kuplung nelkul valtani....