Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok beleugatni,de attól, hogy valaki beleüt egy E betűt,még nem lesz streetlegal egy dob, ráadásul, ha kiderül, jobban megb...nak,mintha semmi nem lett volna rajta.

Másik: gyerekek, 200-al nem utazunk, ott már kapaszkodunk. Legyetek észnél,ne legyen senki bogár. 130-150-es tempóval bőven élvezhető a motorozás.

(Mondjuk én már némelyik kanyarban is annyival megyek, de nem ez a követendő példa,és teszem ezt 40.000km után)
Vagy azt nem tudod hogy az E betűt mivel tette bele?
Esetleg az anyémet le tudná-e legalizálni természetesen pénzért cserébe? Nem is laksz messze (kb 100 km) Legalább személyesen is találkoznánk és gurulnánk egyet. Mennyire lakik tőled a dob készítője?
Ha nem tudja megoldani akkor is összehozhatnánk 1 gurulást.
Ezt beszopja a rendőr,hogy street legál?
Nekem tetszik :)
Hangja is jó vele? Hány cm hosszú kb? Műbizonylat is van hozzá?
Lehet el kéne adnom a yoshit és venni 1 ilyet.
Na majd megnézek mindent hogy klappolnak-e a beállítások. Amúgy egy Srác (Handó Péter) Mátraszelén gyárt dobokat:) Ő csinálta az enyémet is elég jó árban 38.000 Ft-ért Db killerel együtt:) Meg még benne van az E betű is :) Szerintem egész jó:) Rakok fel egy képet is azért hogy milyen is valójában :D
Akkor valami tényleg nem jó szerintem. Unokatesóm ugyanilyen gépén 1-szer mért 7 literes fogyasztást 200-220-as utazóval. Bár mondjuk a szerpentin még rosszabb ilyen téren. Pályára hasonlít. Sok gyorsítás,lassítás stb. Ha csak a bükkben evett annyit lehet nem gond. A veretés/huzatás és a kímélő/normál tempó is mindenkinek mást jelent.
Milyen dob van rajta?
Hát én igaz néha kiszaladok a Bükkbe és ott hajtom, meg van rajta egy nyitott dob, és így van hogy megeszegeti a 8-at is:/ Pedig sosincs úgy hogy megyek 200-al folyamatosan. Meg mondogattak már nekem olyat hogy ennek max 5 Litert kellene ennie. Ezért is furcsállottam a dolgot, és kérdeztem rá:)
Nekem 4l (egyedül, ideális forgalomban, vegyesen persze) és 6l (utassal, nem ideális forgalomban, vegyes) között eszik.
Nekem 7-7,5 alatt nem nagyon eszik, de a dobom miatt csak +1l- legalabbis az elozo tulaj ezt mondta. Ha ez igaz, es ezt levonom akkor vegulis nalam se olyan veszes az a 6l.... :D
Hali

Mikor megvettem 5 liter volt vagy csak nagyon picit e felett. Most már majdnem 2 ezer km-t mentem vele egyre jobban húzom neki.
Legtöbb 6,33 liter de ez úgy hogy vagy város vagy külterület de külterületen haladósan és pörgetve ja meg nagyrészt 2 személlyel.
Tegnap hoztam haza karbi szinkronról és szelephézag ellenőrzésről úgyhogy a jelenlegi állapotában még nem mértem fogyasztást.
Neked mennyit eszik és milyen használat mellett?
utána számoltam +3ezerért tudom hozni ebben a körben is. vagyis így csak 2 hét a szállítás. Másnak is kellett még gyertya aki lecsúszott. Így a plusz költséget elosztottam ha érdekel szólj
2 hét mire megjön és 2 hetente van rendelés.

Az ár jó csak sajna várni kell.

Ha van készleten gyertyám akkor a kutyának sem kell. De mikor nagy nehezen elfogy akkor mindenkinek kell :)

Ez valami Murphy törvény lehet :)

Olajnál is előfordul. Van egy csomó minden készleten, de mindig olaj keresnek ami nincs. mikor már többen keresgélik, hozok egy kartonnal. Ez után meg senkinek nem kell. Mondom fuck :)
Üdv az ár az jó csak sajna 4 hetet nem ér rá a dolog azonnal kellene :-) de azért még kutakodok hátha tudok venni 10 ezer/ db ár alatt.
Tegnap küldtem valakinek ajánlatot. Így biztosra tudom, hogy felment az ára sajnos. Itthon nem tudom mennyi. Nálam most

IMR9C-9H 5ezer Ft/db
Tegnap volt rendelés. Szóval ha érdekel akkor innentől 4hét mire megjön a gyertya. Ha rá érsz és jónak találod az árát, akkor szólj.
rendelni kell egyet az ebayn
ha nem barmolták el, vagy valami más baja van a gépnek
szerintem annak is 6 liter alatt kéne lennie normális esetben normális hajtás mellett...

kipuffra visszatérve: az "E" betű a dobon műbizonylat nélkül annyit ér mint az új fireblade üres tankkal.. semmit!
Azt még elfelejtettem írni hogy karbi szinkronon most volt nyár elején. Szóóval elvileg az megvolt:/
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy akinek még a karbis F4-ese van annak kb mennyit eszik a motorja? mert az enyém valamiért eléggé sokat zabál Így már tankolás után nem marad pénz sörre
korábban mintha szóba került volna a dolog de most lenne aktuális.
tudsz segiteni benne?
Nálam érdeklődtél már?
Üdv Márkatársak
NGK IMR9C-9H gyújtógyertyák keresek tud valaki valahol elérhető áron :-)
Van egy eredeti F2es kemenyem...sziveesen elcserelnem a te eredeti Stock kidorrentodre
Eredeti Honda dobomat elcserélném Yoshimura carbon trioval dobra.
Akit érdekel,szóljon...
Hmmm....latom nalatok elegge nagy problemat csinalnak mar a kipuff cuccbol... Szerencsere meg Erdelyben nem bogarasszak annyira az iesmit szerencsere..max ha kell valakinek egy eredeti F2es dob,akkor elcserelem valami hereltre
Azt még esetleg meg tudja nekem mondani valaki hogy ha elküld esetleg 1 ilyen időközbeni műszaki vizsgára azt kinek kell fizetnie?
Az eredetiség vizsgálatot itt az az ember csinálja aki a műszakit. Mikor az átíratást intéztem direkt megkérdeztem hogy átmenne e ezzel a kipuval a műszakin. Kérdezte az e betűt. Mondom nincs.
" Nem 1 otthon kókányolt és nincs is túl nagy hangja úgyhogy ha nem lesz semmilyen szabályváltozás akkor igen" Ezt mondta. Csak ők ha elküldik műszakira akkor gondolom a KPM-hez kell vinni ami azért kicsit lehet hogy más tészta.
A sima betűbeütést azért nem merem már megtenni mert helyiek. Tuti felismerik a kipufogót és ha rájönnek hogy én csak beleüttettem a betűt vagy gravíroztam akkor hajjajj...
Nyugtalanít a dolog az időm is fogy a kiput meg nem szeretném lecserélni de sajna lehet muszály lesz. Olyan jó hangja van pedig...