Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellene egy Email cim,mert nekem sokba kerul a telefonalas kulfoldre.Erdelybol vagyok,de megtudom oldani a vetelt,mert van baratom kint Magyarban.S o megvenne,majd hazahozna nekemPontosabban Budapest mellet van jelnleg. madryder46@gmail.com ez az email cimem,s ott megeggyezunk akkor
Hi!

van még egy pár ( új ) CBR-es Harris markolatom ! Ha valakit érdekel dobjon egy mailt !

jedis@freemail.hu

Üdv
Jedi
hali!4000ft-hoz mit szólsz?inkább telón hivj:30 259-05-47
árban megegyezünk...
Pirelli Angel qrva jó gumi. Amire én használom utcán, meg Kukucson bohóckodni tökéletes.

Conti helyett én most Michelin Pilot Power-t vennék, asszem kb. egy árban van, és a Michelin azért jobb valamivel. (r17.hu)
csúszott már ki alólam az M3 eleje... most Diablo Supercorsa van a gépen, ég és föld a különbség

amúgy a 2.5 / 2.9 irdatlanul sok, elöl 2.2, hátul 2.5 hidegen, pályán 1.8-1.9
Mindegy mennyit rax bele. Az M3 életveszélyes igy is, ugy is. Streetfighterkedni jó, másra nem.
én is arra gyúrok, lassan a hátsó cserés, most pirelli diablo strada van fent, ez is sport-túra, nekem ezzel sem volt bajom, messze többet tud, mint én
Ennyire bevalt a Pirelli Angel? Olvastam rola eddig jot is es rosszat is ...Ezekkel a Metzeler papucsokkal vettem a gepet,ugy nez ki hogy az elso gumi meg a jovo evet is kibirja,a hatso mar csak az idei evet ...Meg a Continental SportAtack-ot nezegettem..elegge megfhizetheto aron kinaljak
*Jelenleg Pirelli Angel van fent, most úgy vagyok,hogy soha nem vennék mást.

Ja és ez sporttúra
Utcára elöl 2,5 hátul 2,9 bar.

Többször kifejtettem,szerintem leengedni csak pályára érdemes,utcán úgysem mész annyival,nem döntöd peremig és nem is melegíted fel annyira a gumit, hogy arra szükség lenne. Leengedett első gumival a kormányzás is jóval pontatlanabb. Továbbá a japók sem hülyék, nyilván oka van az ajánlott guminyomásnak.

Ennek ellenére nem tiltom meg,akinek az jön be, engedje le nyugodtan, mondjuk 2 bar alatt már életveszélyes szerintem.

SPORTEC M3:nem rossz gumi, egyszer valóban megcsúszott az eleje nekem is,mert alacsony sebességnél és hidegen a túlzott döntést nem szereti, de szerintem ez nem a gumi hibája.

Nem akarok látatlanban lefikázni senkit, meg észt osztani, de utcán egy sima sportgumi határait is elég kevesen tudják kihasználni, legyen az akár az M3.

Egyszer próbáljatok ki egy sporttúra gumit, meg fogtok lepődni,hogy mire képes,ja és hidegen sem fog csúszkálni,mint az M3, mert annak az üzemi hűmérsékletét nehezebb előcsalogatni....

Uff.
A valosag az hogy nagyon nincs tapasztalatom az ien utcai gumikkal...eddig egy Honda NX 650 et kergettem,fel offroad,fel utca gumin,de azt hajtottam rendesen kanyarban....A cibrevel meg tanulok csak kanyarodni,mert szokatlan az ulespozicio,kozelebb van a fold, stb...mint az enduronak.A mult heten mikor elcsereltem a cibrere a domit,300 km nyomtam le vele hazaig,de en gondoltam hogy a 2.2 guminyomas eleg ebbe a papucsba is...ma sikerult egy kicsit mar ragacsossa tennem a gumit de meg igyis marad egy centis csik az gumi peremen,ami nem erintkezik aszfaltal ..na de mindent szep lassan,a maga idejeben
Én már egyszer használtam az általad említett gumit, nekem egy kicsit kevés volt a tapadása. Egy körforgalomban úgy megcsúszott az eleje, hogy alig bírtam kivédeni, a sportszelet egyszerre beugrott. A pirellihez képest sokkal gyengébben tapad.
Az előírt guminyomás hátra 2.8, előre 2.5 hideg guminál mérve, de én jámbi kollégához hasonlóan elöl 2.3, hátul 2.5 használok utcán. Nekem ezek jöttek be legjobban. Pályán szoktam leengedni 2.2-re mindegyiket.
Koszi szepen a tippet,reggel,eresztek meg egy kis oxigent szegenyekbe:D
Az szerintem kevés. Bár majd a többiek megmondják én is kíváncsi vagyok ki mennyivel jár. Hideg guminál nézve elsőt 2,4 bar-ra hátsót 2,6 bar-ra szoktam tenni.
Valaki hasznal[hasznalt e?] kozuletek METZELER SPORTEC M3-as gumit? Hidegen elolre s hatra 2.2 bar toltam bele,mikor bemelegszik a gumi akkor 2.5 elol is es hatul is a nyomas.Hidegen mintha egy kicsit lagynak ereznem a gumit.Mien guminyomasokat hasznaltok?
Tudok segiteni.
Pályaidomos cbr 600f2 bontódik. Alkatrészei eladóak.
Gyári+sport lábtartók, leo vinci dob, 90%os slick garni pirelli, gyorsgáz, stb... 70/6321-829
nekem is 112 körül kapcsol a ventilátor de vizet nem nyomott el még sosem , de viszont tavaly még az f3 asom csinált olyat 1x, hogy elnyomta a vízet pedig rendesen kapcsolt a ventilátor azóta sosem csinálta.
Tuti nem mert melóztam sajna:(
Akkor gondolj rám egyből.

És megegyezünk. Biztos sikerül, hiszen sokan használják így.
ha sikerül átalakítanom akkor eladom az idomokat a műszerfallal együtt
köszönöm a segítséget holnap megpróbálom :)
helló én árultam de már nem adom el , egyébként stuntra vettem és a jobb oldala repedt és festve volt már mert az előző tulaj nyekkent vele egyet
Szia.

A megmaradt alkatrészekkel mit terveztél?

És amúgy a Ram Air az ok, ez tuti. Nekem is ez volt.
Hello.Engem erdekelne a lancvedo sarvedostol.Mennyibe konstalna?