Gratulálok a vashoz tutira jól választottál.
Sok baleset és minden gondtól mentes örömteli kilométereket kívánok a vashoz.
Tudom mit érezhetsz most nagyon jó érzés hogy végre megvetted a kiszemelt vasat. Nekem kicsit több mint 1 hónapja teljesült az álmom.
Szia!
Hát akkor ugyan abban a cipőben járok, mert nekem is kopottak a fékbetéteim, vettem is újakat, csak gondoltam, műszakira még bent hagyom a "jól" összekopottakat, és majd utána kicserélem.
Napközben egyébként beszéltem egy másik szerelő sráccal, aki eléggé otthon van fék témában is. Ő is azt javasolta, hogy nehogy vegyek új tárcsát (legalábbis egyenlőre). Vigyem oda hozzá, megnézi, aztán meglátjuk. De úgy nyilatkozott miután elmondtam a problémámat, hogy orvosolható. :)
Szóval kicsit megnyugodtam.
Szia!
Konkrétan nem tudok segíteni, de érdekes amit írtál, én tavaly vettem a CBR-em, és műszakin ugyanezt a műsort adták elő nekem. Hátsó féket simán lemérték, megfelelt, első féknél nem tudtak egyenletes fékerőt mérni, pulzált. Mondjuk kopottak voltak a betétek, másnap le is cseréltettem (amúgy is cseréltem volna), de szerintem ez valami szívatás. Egy még ránézésre is teljesen rendben levő, patika állapotú gépet vettem, látszott rajta, hogy nem taposta ki a belét az eladó. Fékezésnél sose éreztem, hogy pulzált volna, vagy, hogy nem egyenletesen fog.
Azt mondták, menjek egy kört, fékezzek jó sokat, melegítsem be a féket. Utána csodák csodájára ÉPPEN sikerült jó értéket prezentálni. Nem értek hozzá, de ezek a kocsikra gyártott fékpadok jók motorok mérésére?
Szóval mielőtt rohansz féktárcsát venni, egy másik, megbízható szerelővel méresd be az eredetieket, hogy valóban ütnek-e?
Volt egy k3as 600as gsx-r-em ami kényelmes volt.
Aztán pár évre ráültem egy 600as RR-re. jaj tiszta fapad volt :)
Gondolom ez testalkat kérdése is. Nem mondom, hogy szar a cbr.
Viszont ez mostani dolog.
Vagyom egy gyorsaságira. ninja vagy gsx-r és kicsit ráültem a haverom mororjára (1000 SV) mondom ez de szar. már értem miért fáj mindened egyfolytában.
Rájöttem, hogy nem szívesen cserélnem el a Z-t csutkakormányosra.
Haverom még nem ment a motorommal. Igazából mióta nálam van csak fater vihette el. De neki se sokáig adtam oda :)
De neki odaadom majd 1x. Utána kidobja az sv-t :)
Viszont annak az ülése tök kényelmes. Enyém meg kemény
Amikor én az első CBR emet vettem akkor még nem volt ez a fórum nem volt mit olvasni valószínüleg még ez a weboldal sem volt sőt internet sem :-)
DE ösztönösen tudtam az álmok ereje a HONDÁHOZ vezetett, a jelenlegi a 4. CBR. em.
Amikor én vettem az enyémet akkor előtte utána olvastam a fórumot az elejéről, de nem olvastam el az egészet meg a Z fórum elég hosszú.
De jó úton vagy.
Végre én is Cibere tulaj lettem, sajna még egy kicsit várni kell h hajthassam a pacikat, de addig is olvasom a fórumot! Az első 200 oldalt már átolvastam már nincs sok
Sziasztok! CBR 600f4i papíros VÁZat vennék! Akár adok cserébe egy papír nélküli hibátlan vázat és ráfizetek! Akit érdekelne a dolog hívjon: 0630/6349585
Helló.
Segítségeteket szeretném kérni.
CBR 600 F4-hez (2003-as) kellene első tárcsa (párban).
Most volt műszakin a moci, és azt mondja a szerelő srác, hogy alíg tudták kihozni a rendes értéket a fékpadon. Azt javasolta, cseréljem ki a tárcsákat, mert "ütnek".
Hol tudnék lehetőleg olcsón jó minőségű féktárcsát venni?
Itt Győrben egyik motoros boltban megkérdeztem, de majdnem rosszul lettem. 80.000/db
Szóval gondoltam megkérdezem itt is. :)
Akár még jó minőségű bontott is érdekelne.
köszi a segítséget! :)
Hali.Haweromnak van egy f4i nemrég vette kéz alol és a probléma vele hogy a kilométerora vagy mér vagy nem közbe menet közbe elindul. és mutat minden adatot . ez mitöl lehet?Valakinek volt már ilyesmi?
HOgy néz ki az a borulás érzékelő? Mert streetes fejidomom van és mögé be van gyömöszölve a rengeteg kábel meg relé.
HA megpiszkálom a vezetékköteget akkor jó megy a szivattyú de néha meg leáll olyankor megpiszkálom megint jó. Át kell néznem a vezetékkötegeket azért akartam a kapcsolási rajzot hogy tudjam mi micsoda.
Udv skacok cbr 600 fs hez kapcsolasi rajzot keresek.van valami otletetek arra hogy nem akar elindulni a benzinszivattyu tankfestes volt le
volt szedve minden a szivattyu csatlakozojat visszanyomtam. Otletetek? 9
Gratulálok a vashoz tutira jól választottál.
Sok baleset és minden gondtól mentes örömteli kilométereket kívánok a vashoz.
Tudom mit érezhetsz most nagyon jó érzés hogy végre megvetted a kiszemelt vasat. Nekem kicsit több mint 1 hónapja teljesült az álmom.