Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Gratulálok a vashoz tutira jól választottál.
Sok baleset és minden gondtól mentes örömteli kilométereket kívánok a vashoz.
Tudom mit érezhetsz most nagyon jó érzés hogy végre megvetted a kiszemelt vasat. Nekem kicsit több mint 1 hónapja teljesült az álmom.
érdekesség kedvéért mennyiért vetted és milyen fajta?

ha publikus persze csak akkor :)
Szia!
Hát akkor ugyan abban a cipőben járok, mert nekem is kopottak a fékbetéteim, vettem is újakat, csak gondoltam, műszakira még bent hagyom a "jól" összekopottakat, és majd utána kicserélem.
Napközben egyébként beszéltem egy másik szerelő sráccal, aki eléggé otthon van fék témában is. Ő is azt javasolta, hogy nehogy vegyek új tárcsát (legalábbis egyenlőre). Vigyem oda hozzá, megnézi, aztán meglátjuk. De úgy nyilatkozott miután elmondtam a problémámat, hogy orvosolható. :)
Szóval kicsit megnyugodtam.
nekem is volt ám.
műszakin van fékpados mérés?
Szia!
Konkrétan nem tudok segíteni, de érdekes amit írtál, én tavaly vettem a CBR-em, és műszakin ugyanezt a műsort adták elő nekem. Hátsó féket simán lemérték, megfelelt, első féknél nem tudtak egyenletes fékerőt mérni, pulzált. Mondjuk kopottak voltak a betétek, másnap le is cseréltettem (amúgy is cseréltem volna), de szerintem ez valami szívatás. Egy még ránézésre is teljesen rendben levő, patika állapotú gépet vettem, látszott rajta, hogy nem taposta ki a belét az eladó. Fékezésnél sose éreztem, hogy pulzált volna, vagy, hogy nem egyenletesen fog.
Azt mondták, menjek egy kört, fékezzek jó sokat, melegítsem be a féket. Utána csodák csodájára ÉPPEN sikerült jó értéket prezentálni. Nem értek hozzá, de ezek a kocsikra gyártott fékpadok jók motorok mérésére?
Szóval mielőtt rohansz féktárcsát venni, egy másik, megbízható szerelővel méresd be az eredetieket, hogy valóban ütnek-e?
akkor bevált a márka.

Volt egy k3as 600as gsx-r-em ami kényelmes volt.
Aztán pár évre ráültem egy 600as RR-re. jaj tiszta fapad volt :)
Gondolom ez testalkat kérdése is. Nem mondom, hogy szar a cbr.

Viszont ez mostani dolog.
Vagyom egy gyorsaságira. ninja vagy gsx-r és kicsit ráültem a haverom mororjára (1000 SV) mondom ez de szar. már értem miért fáj mindened egyfolytában.

Rájöttem, hogy nem szívesen cserélnem el a Z-t csutkakormányosra.

Haverom még nem ment a motorommal. Igazából mióta nálam van csak fater vihette el. De neki se sokáig adtam oda :)
De neki odaadom majd 1x. Utána kidobja az sv-t :)
Viszont annak az ülése tök kényelmes. Enyém meg kemény
Amikor én az első CBR emet vettem akkor még nem volt ez a fórum nem volt mit olvasni valószínüleg még ez a weboldal sem volt sőt internet sem :-)
DE ösztönösen tudtam az álmok ereje a HONDÁHOZ vezetett, a jelenlegi a 4. CBR. em.
Ezt így kell csinálni.

Amikor én vettem az enyémet akkor előtte utána olvastam a fórumot az elejéről, de nem olvastam el az egészet meg a Z fórum elég hosszú.
De jó úton vagy.
Sziasztok!

Végre én is Cibere tulaj lettem, sajna még egy kicsit várni kell h hajthassam a pacikat, de addig is olvasom a fórumot! Az első 200 oldalt már átolvastam már nincs sok
Sziasztok! CBR 600f4i papíros VÁZat vennék! Akár adok cserébe egy papír nélküli hibátlan vázat és ráfizetek! Akit érdekelne a dolog hívjon: 0630/6349585
Helló.
Segítségeteket szeretném kérni.
CBR 600 F4-hez (2003-as) kellene első tárcsa (párban).
Most volt műszakin a moci, és azt mondja a szerelő srác, hogy alíg tudták kihozni a rendes értéket a fékpadon. Azt javasolta, cseréljem ki a tárcsákat, mert "ütnek".
Hol tudnék lehetőleg olcsón jó minőségű féktárcsát venni?
Itt Győrben egyik motoros boltban megkérdeztem, de majdnem rosszul lettem. 80.000/db
Szóval gondoltam megkérdezem itt is. :)
Akár még jó minőségű bontott is érdekelne.
köszi a segítséget! :)
Koszi a segitseget ez az erzekelo a gyujtaskapcsolo ala van felcsavarozva elmeletileg ennek jonak kell lennie de azert ellenorzom majd
Hali.Haweromnak van egy f4i nemrég vette kéz alol és a probléma vele hogy a kilométerora vagy mér vagy nem közbe menet közbe elindul. és mutat minden adatot . ez mitöl lehet?Valakinek volt már ilyesmi?
Ha feldől a motor vagy elesel akkor leállítja a benzinpumpát!
És ez a szenzor mit csinál?
Ilyen a borulás érékelő!
Eredetileg az első lámpára van csavarozva!
Van rajta egy nyil és UP felirat! A nyílnak felfelé kell mutatnia!
Szia Jámbi !
Én Berettyóújfaluban lakom és majd tényleg összefuthatunk valamikor
HOgy néz ki az a borulás érzékelő? Mert streetes fejidomom van és mögé be van gyömöszölve a rengeteg kábel meg relé.
HA megpiszkálom a vezetékköteget akkor jó megy a szivattyú de néha meg leáll olyankor megpiszkálom megint jó. Át kell néznem a vezetékkötegeket azért akartam a kapcsolási rajzot hogy tudjam mi micsoda.
Borulás érzékelő jól van a helyén? Első lámpánál!
Nem tudom nincs rajta muszerfal de ma rarakom es megnezem
Köszi
Hibakod van?
Udv skacok cbr 600 fs hez kapcsolasi rajzot keresek.van valami otletetek arra hogy nem akar elindulni a benzinszivattyu tankfestes volt le
volt szedve minden a szivattyu csatlakozojat visszanyomtam. Otletetek? 9
Eszmeletlenul szeeeep lett! Igenyes, gyonyoru, gratulalok!