350 HUF volt egy izzó, megoldódott a probléma :)
bár egy kicsit be volt gyógyulva a foglalat, eltartott egy darabig amíg szétkaptam, még telefonos segítséget is kértem szerviztől
akkor megnyugodtam, hogy nem elektromos/kábel problem, azzal nem sok kedvem (de főleg időm) lett volna szenvedni.. az egyik már rég kiégett, de ugye azért van a másik, erre tessék..
ráadásul a "csomagtérben" van a riasztó agya is, lehet az egész farokidomot le kell kapjam a művelethez, mert nem fogok hozzáférni...
Igen, dupla szálasak a hátsó izzók. Nem is olyan olcsó egy izzóhoz képest. Én a múltkor vettem valami gagyit, aztán 2 nap múlva ugyanúgy kiégett (mondjuk a foglalatba is alig akart bemenni).
srácok, az lehetséges hogy a hátsó lámpám nem ég, de a fék igen?
mind a kettő sötét, de mind a kettő ég ha fékezek, két szál van ezekben? sötét van nem tudom megnézni most, de elég gáz így közlekedni este..
BeZso ajánlotta (Tesztmotoros, még a közös guruláson Kakucson)
hogy mindenképpen próbáljam ki mert rövidíthetnék a féktávomon.
(Bár megdicsérte így is, de amin lehet javítani ... )
Holnap jön valaki innen a Nyírtéti összejövetelre?
Látom Hajdú-Bihari vagy. Én is az vagyok. Hajdúnánáson lakom. Te melyik városban laksz? Ha gondolod majd összehozhatnánk 1 gurulást.
Vagy honnan lehet tudni, milyen a minősége?
Sőt
A képet már szóltam h küldjék, mert másik gépnél vagyok most...
szürke / fekete / piros, ahogy a motorom is, nagyon jól nézünk ki együtt!
hol a látványterv, lássuk lássuk :)
bár egy kicsit be volt gyógyulva a foglalat, eltartott egy darabig amíg szétkaptam, még telefonos segítséget is kértem szerviztől
ráadásul a "csomagtérben" van a riasztó agya is, lehet az egész farokidomot le kell kapjam a művelethez, mert nem fogok hozzáférni...
mind a kettő sötét, de mind a kettő ég ha fékezek, két szál van ezekben? sötét van nem tudom megnézni most, de elég gáz így közlekedni este..
Igen előkelő hely lett a vége de nem első. Sajnos a farát nem épp úgy kivitelezték ahogy megálmodtam..
Majd legközelebb.. így is remek élmény volt
Menetrögzítő bejött?
A szürke piros kombó nem a legnyerőbb.. pláne a kisi felület miatt.. elvinné a tekintetet az elejéről...
Bizakodni lehet... majd használlak promónak És jól felfuttathatsz
Eddig nem tűnt fel mitől olyan drága
Amúgy a másik linken van egy ezüst ami még tetszik a fekete - piroson kívül. Talán ezek mennének a legjobban Lucához
Azon kívül van bármi különbség, mert látszatra ugyan olyanok és mégis több 10 Euro különbség...
BeZso ajánlotta (Tesztmotoros, még a közös guruláson Kakucson)
hogy mindenképpen próbáljam ki mert rövidíthetnék a féktávomon.
(Bár megdicsérte így is, de amin lehet javítani ... )