Na sziasztok a hőfokkapcsológombára visszatérve tényleg van valami szórása ,mert ma kiderült hogy 113 foknál kapcsol a ventillátor. Szóval a gombámnak kutya baja ,csak sajna pont ma jött meg a másik gomba potyára. Úgyhogy ha valakinek szüksége lenne rá viheti 5000 péééz volt.
Igazából tényleg rövid a tenyerem, de az egyik ujjamból le is daráltam így a gyárit csak egy ujjheggyel érem el amíg jobban be nem húzom
Ezért szeretnék régóta állíthatót, azonban itthon csak nagyon drágán találtam eddig
panther777: legegyszerűbb amit tehetsz:
-akkusarukat húzd meg csavarhúzóval
-szedd ki az összes biztit és kezeld meg őket WD40-el
-ellenőrizd az ülés alatti csatlakozókat
Nálam az ezekhez kapcsolódó apróságok miatt volt 2 éve hasonló tünetem (volt olyan biztim aminek a csatija már zöldes volt, nem volt néha jó az érintkezés)
Érdekes tüneteket produkált a napokban a cbr-em, kiváncsi vagyok más is járt e hasonlóan.
Tegnap munkábol hazafele menet egyszercsak a műszerfal egy része lehalt. Eltünt a fordulatszám jel, így a sebesség is, valamint a hőmérséklet jel.
Leállítottam a motort, újraindítottam de semmi javulás.
Reggel elindítottam és minden ok volt, azért elgurultam a szervízbe ahol beázásra gyanakodtak, szervízből elindulva újra produkálta a hibát(pedig szervizben általában nem jönnek elő a hibák :) ), de a karasnánál eléggé be vannak táblázva így nem vállalták hogy most belenéznek.
Én pedig nem akartam otthagyni mert szombaton megyek Erdélybe, de az nem lenne jó kilóméteróra nélkül.
Bárkinek bármi ötlet, esetleg egy pesti szerelő aki még ma vagy holnap bele tudna nézni?
Elvileg elküldtem!
De nem akarta valami könnyen, mostanában sokat szarakodik a freemail...
De ha nem érkezne meg az üzenet, kiírom az adatlapomra a mail címem!
Nekem is ilyen állítható van fent arany színben. Kényelmes jobb érzésre mint a gyári na meg jobban is néz ki. A rövidített változatot nem ajánlom, mert ha olyan helyen mész hol sokat kell kuplungolni akkor nagyon elfárad a két ujjad.
Ezt sosem ertettem en sem En meg a feket is 4ujjal huzom nemhogy a kuplungot (kicsi a kezem es 2 ujjal nem tudok rendesen fekezni...nameg igy tanultam meg es maskepp mar nem all kezre... :))
Sziasztok!Bobs hogy beleszólok de véletlen beleolvastam mi a téma!Nekem is ilyen kuplung és fékkarom van de ha bowdenes a kuplungod akkor ne vegyél rövidet...én kipróbáltam mindkettőt de a hosszúval jóval kényelmesebb,a röviddel megőrülsz pár kilométer után....azt inkább olajos kuplunghoz ajánlanám!Egyébként az ebayon árulnak olyat is ami állítható hosszabbra és rövidebbre is egyaránt!
ebay
Itt a többi is...:
ebay