Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez állítható:

ebay

Itt a többi is...:

ebay
Egyelőre én is így vagyok ezzel.

Igazából én eddig 2 ujjal fékeztem mert a többi nem érte el... Ezzel elérné, de a 2 ujjat megszoktam, még nem tudom melyik lesz, ha lesz ...
A fórum nyilvános, nem volt így nehéz dolgod, azért írtam meg kíváncsi vagyok a véleményetekre, és köszönöm a tiéd is

Bowdenes az enyém is. A hosszú mellett pártolok, még
Szétnéztem de nem nagyon láttam olyat ami állítható lenne.
Bár nem hangzik rosszul
Könnyebb használni? Vagy csak megszokás kérdése?
Nekem a röviden is elfér mind a 4 ujjam...
Honnan rendelted, meg milyen árban? Rövid, hosszú?
én a hosszút pártolnám... jobb a biztos 4 ujj
Na sziasztok a hőfokkapcsológombára visszatérve tényleg van valami szórása ,mert ma kiderült hogy 113 foknál kapcsol a ventillátor. Szóval a gombámnak kutya baja ,csak sajna pont ma jött meg a másik gomba potyára. Úgyhogy ha valakinek szüksége lenne rá viheti 5000 péééz volt.

Akkor ajánlod igaz?
Igazából tényleg rövid a tenyerem, de az egyik ujjamból le is daráltam így a gyárit csak egy ujjheggyel érem el amíg jobban be nem húzom
Ezért szeretnék régóta állíthatót, azonban itthon csak nagyon drágán találtam eddig
Köszi, közben megjött
panther777: legegyszerűbb amit tehetsz:
-akkusarukat húzd meg csavarhúzóval
-szedd ki az összes biztit és kezeld meg őket WD40-el
-ellenőrizd az ülés alatti csatlakozókat

Nálam az ezekhez kapcsolódó apróságok miatt volt 2 éve hasonló tünetem (volt olyan biztim aminek a csatija már zöldes volt, nem volt néha jó az érintkezés)
Valóban szar a freemail, nekem is hotmailre van átirányítva, az összes üzenetem.
Szia.. A CBR 600 F4 -ből a helyzetjelző foglalat megvan? Mi lenne az ára?
Hello

Érdekes tüneteket produkált a napokban a cbr-em, kiváncsi vagyok más is járt e hasonlóan.
Tegnap munkábol hazafele menet egyszercsak a műszerfal egy része lehalt. Eltünt a fordulatszám jel, így a sebesség is, valamint a hőmérséklet jel.
Leállítottam a motort, újraindítottam de semmi javulás.
Reggel elindítottam és minden ok volt, azért elgurultam a szervízbe ahol beázásra gyanakodtak, szervízből elindulva újra produkálta a hibát(pedig szervizben általában nem jönnek elő a hibák :) ), de a karasnánál eléggé be vannak táblázva így nem vállalták hogy most belenéznek.
Én pedig nem akartam otthagyni mert szombaton megyek Erdélybe, de az nem lenne jó kilóméteróra nélkül.

Bárkinek bármi ötlet, esetleg egy pesti szerelő aki még ma vagy holnap bele tudna nézni?
freemail mindig is szar volt.
javaslom válts gmail-re.

Freemail-est át kell irányítani a gmailre és egy idő után csak a reklám megy a freemailre.

régen citromail-ről váltottam. Meglepően könnyű volt.
Elvileg elküldtem!
De nem akarta valami könnyen, mostanában sokat szarakodik a freemail...
De ha nem érkezne meg az üzenet, kiírom az adatlapomra a mail címem!
Hali!
Adatlapomon lévő email címemre dobnál egy mailt, lenne 2 kérdésem!
köszi előre is
Vaszi
Szia Sne...!

Nekem is ilyen állítható van fent arany színben. Kényelmes jobb érzésre mint a gyári na meg jobban is néz ki. A rövidített változatot nem ajánlom, mert ha olyan helyen mész hol sokat kell kuplungolni akkor nagyon elfárad a két ujjad.
Ezt sosem ertettem en sem En meg a feket is 4ujjal huzom nemhogy a kuplungot (kicsi a kezem es 2 ujjal nem tudok rendesen fekezni...nameg igy tanultam meg es maskepp mar nem all kezre... :))
Sziasztok!Bobs hogy beleszólok de véletlen beleolvastam mi a téma!Nekem is ilyen kuplung és fékkarom van de ha bowdenes a kuplungod akkor ne vegyél rövidet...én kipróbáltam mindkettőt de a hosszúval jóval kényelmesebb,a röviddel megőrülsz pár kilométer után....azt inkább olajos kuplunghoz ajánlanám!Egyébként az ebayon árulnak olyat is ami állítható hosszabbra és rövidebbre is egyaránt!
bury: fingom sincs :DDD
Arra gondoltam, hogy a 4 ujjast nem tudod 2 ujjal tövig húzni mert a többi útban van.

tiétek egyébként olajos?
enyém bowdenes
2 ujjas menjen a krossz motorra :)
nekem ezek a kétujjas cuccok nagyon furák, inkább legyen 4 ujjas amit néha 2 ujjal is használok, de a 2 ujjasat nem lehet 4-gyel fogni...

amúgy láttam ilyet csajmotoron pink állítópöcökkel, meg próbáltam is egy haver RR-jén, nagyon fura volt, de biztos meg lehet szokni...
bury: biztos csak a két újjára gyúr