Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 ujjal kuplungolsz?
úgy is betudod húzni rendesen?
Nekem is ilyen van aranyban, a régi után egy kicsit furcsa volt, de kényelmes, tényleg masszívnak tűnik. Mondjuk kipróbálnék belőle egy kétujjast is, mert majdnem mindig úgy fékezek és kuplungolok.
Megjött az arany színű. Csodaszép. Kényelmes. Egyszerűen jó. Megéri az árát.
Köszi
Nekem konkrétan ilyen kuplung és fék karom van (fekete, piros állítóval), nagyon szeretem, kényelmes és masszív
Én az egyik ismerősöm k2-es gixxerén próbáltam hasonlót, (neki is kicsi a tenyere) és szerintem nagyon jó, kényelmes. Sokkal könnyebb 1-2 ujjat a féken tartani és kezelni vele, mint a gyáriakkal.
Következő motoromon nekem is hasonló lesz
Szia

Pohi kollégának volt kék de más színre fényezte a motort ezért rendelt arany színűt. Azt nem tudjuk megérkezett-e. Mostanában ő is 1 kicsit eltűnt. Hátha felbukkan és tud róla valamit mondani neked.
Sziasztok.

Kuplung kar vásárlás előtt állok és a rövid ujjaim miatt állíthatóson gondolkodtam. Találtam ezt, de előtte gondoltam megkérdezlek benneteket is.

Ez lenne az.

Valakinek van ilyenekkel bármi tapasztalata?

Kicsit elvagyok tűnve, de remélhetőleg hamarosan már többet tudok lenni.
előfordulhat, majd teszek egy próbát:)
nálam 107-nél kapcsol
nyilván valami szórás benne +/- egy kicsi, ahogy Leonettának is később kapcsol.. és ha a könyv szerint 122-ig még nem beszélhetünk forrásról, lehet semmi baja a tiédnek sem, csak később kapcsol be pár fokkal
Menet kozben nem mindig hallom mikor kapcsol be, de ha megallok 109-nel vagy 110-nel huti magat...en megprobalnam a helyedben, nalam a kiskonyveben az van, hogy a legmagasabb homerseklet 122 fok lehet (mar mielott felforrna).
109 nél kapcsol be? Akkor lehet nem is rossz a gombám én 110 ig vártam meg, fölé már nem mertem hagyni melegedni, mentem vele és visszahűtöttem. Lehet hogy utána kapcsolna? Szerintem 110 fok fölött az már késő nem?
20ezer az ára
Lefele On, és felfele tartalék!
CBR 600 F2 benzin csapjának állásai érdekelnének.
A festés előtt leszedtem a matricákat.
Felfelé ON, Középen OFF lefelé Tartalék?
Jól gondolom?
ejnye, ha még csajok lettek volna megértem hogy így keresed őket

én egyszer váltottam 2 szót egy lánnyal a lámpánál, aki 600RR-en ült csípőnadrágban és egy kis topban, hogy megy az indexe.. azóta is keresem
keresem azt a pár srácot,akikkel vasárnap kora délután Balatonalmáditól Füredig együtt motoroztam.3 db 1000RR és egy F4 volt,én piros F Sporttal mentem.Füreden a lámpánál beszéltünk pár szót
Üdv

Az első felni érdekelne, mit kérsz érte.

Zoli
a lámpa a másik, én örülök hogy felkapcsol magától
persze biztos meg lehet szokni, de én például jobb szeretem ha magától működne ahogy kell.. a másik az ABS - kár hogy ezen a paripán sosem volt széria/opció, pedig beruháznék egyre ha lehetne...

ahogy a ventillátort is csak egyszer felejted el felkapcsolni, blokkra fékezni is csak egyszer kell hogy el legyen rontva a napod egy életre...
Hat mivel mar 105-107 fok korul egeti a combom valoszinu igen,de asszem ez is megszokas kerdese (mint pl az h nekem a lampamat is manualisan kell kapcsolgatni,nem a gyujtassal kapcsol fel), de nyilvan kenyelmesebb ha magatol kapcsol be :) Nameg ugye ez lenne a normal mukodese,igy en tuti megcsinaltatnam ha az enyemen romlana el...
na de Te tudnád kézzel kapcsolgatni a ventillátort? én tuti elrontanám, csak azt venném észre hogy kigyullad a szerkezet vagy leolvadnak a műanyagok a csizmámra...
Eloszor en megijedtem mennyire melegszik...ugye nekem azelott pucer motorom volt, a kis CBR meg nem irt ki konkret hofokot...de 109-nel bekapcsol a hutes es afole eddig meg sosem ment
én tuti megfőzném a gépet, sokszor kapom fel a fejem arra hogy bekapcsol a ventillátor, pedig pár másodperce még 90 fokos volt a víz, de a lámpánál pikkpakk felmegy 107-re, ahol bekapcsol a cucc... csak azt szoktam észrevenni hogy ömlik fel a meleg a combom között..
ez elég ismerős szitu
(bár én néha el tudok lógni nap közben ezt-azt intézni és akkor motorral megyek)
Akkor hajra Leonetta! Ha motorral vagy akkor csak egy gombnyomás,és mire a főnököd észre veszi h nem vagy ott akkor már rég húzod neki!