Nekem is ilyen van aranyban, a régi után egy kicsit furcsa volt, de kényelmes, tényleg masszívnak tűnik. Mondjuk kipróbálnék belőle egy kétujjast is, mert majdnem mindig úgy fékezek és kuplungolok.
Én az egyik ismerősöm k2-es gixxerén próbáltam hasonlót, (neki is kicsi a tenyere) és szerintem nagyon jó, kényelmes. Sokkal könnyebb 1-2 ujjat a féken tartani és kezelni vele, mint a gyáriakkal.
Következő motoromon nekem is hasonló lesz
Pohi kollégának volt kék de más színre fényezte a motort ezért rendelt arany színűt. Azt nem tudjuk megérkezett-e. Mostanában ő is 1 kicsit eltűnt. Hátha felbukkan és tud róla valamit mondani neked.
nálam 107-nél kapcsol
nyilván valami szórás benne +/- egy kicsi, ahogy Leonettának is később kapcsol.. és ha a könyv szerint 122-ig még nem beszélhetünk forrásról, lehet semmi baja a tiédnek sem, csak később kapcsol be pár fokkal
Menet kozben nem mindig hallom mikor kapcsol be, de ha megallok 109-nel vagy 110-nel huti magat...en megprobalnam a helyedben, nalam a kiskonyveben az van, hogy a legmagasabb homerseklet 122 fok lehet (mar mielott felforrna).
109 nél kapcsol be? Akkor lehet nem is rossz a gombám én 110 ig vártam meg, fölé már nem mertem hagyni melegedni, mentem vele és visszahűtöttem. Lehet hogy utána kapcsolna? Szerintem 110 fok fölött az már késő nem?
keresem azt a pár srácot,akikkel vasárnap kora délután Balatonalmáditól Füredig együtt motoroztam.3 db 1000RR és egy F4 volt,én piros F Sporttal mentem.Füreden a lámpánál beszéltünk pár szót
a lámpa a másik, én örülök hogy felkapcsol magától
persze biztos meg lehet szokni, de én például jobb szeretem ha magától működne ahogy kell.. a másik az ABS - kár hogy ezen a paripán sosem volt széria/opció, pedig beruháznék egyre ha lehetne...
ahogy a ventillátort is csak egyszer felejted el felkapcsolni, blokkra fékezni is csak egyszer kell hogy el legyen rontva a napod egy életre...
Hat mivel mar 105-107 fok korul egeti a combom valoszinu igen,de asszem ez is megszokas kerdese (mint pl az h nekem a lampamat is manualisan kell kapcsolgatni,nem a gyujtassal kapcsol fel), de nyilvan kenyelmesebb ha magatol kapcsol be :) Nameg ugye ez lenne a normal mukodese,igy en tuti megcsinaltatnam ha az enyemen romlana el...
na de Te tudnád kézzel kapcsolgatni a ventillátort? én tuti elrontanám, csak azt venném észre hogy kigyullad a szerkezet vagy leolvadnak a műanyagok a csizmámra...
Eloszor en megijedtem mennyire melegszik...ugye nekem azelott pucer motorom volt, a kis CBR meg nem irt ki konkret hofokot...de 109-nel bekapcsol a hutes es afole eddig meg sosem ment
én tuti megfőzném a gépet, sokszor kapom fel a fejem arra hogy bekapcsol a ventillátor, pedig pár másodperce még 90 fokos volt a víz, de a lámpánál pikkpakk felmegy 107-re, ahol bekapcsol a cucc... csak azt szoktam észrevenni hogy ömlik fel a meleg a combom között..
úgy is betudod húzni rendesen?