Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5400Ft / db-ért tudok adni újat
bár szerintem ez nagyon sok.

Itt lehet találsz használtat olcsóbbért
Sziasztok,

2001-es Honda CBR600F4i-hez keresek 4 db gyári indexet.

Üdvözlettel: Tibi
A hátsó lámpa indexes vagy csak sima és mit kérsz érte?
Köszi a gyors választ!
Üdv közöttünk!
Én tavaly a Red Baron győri boltjában találkoztam ezzel a festésű géppel de, hogy belpiacos volt-e vagy behozott azt nem tudom. egy biztos az amcsiktol behozott járgányokra jellemző fényvisszaverő "macskaszemek" nem voltak a gépen.
Sziasztok! Zoli vagyok és most csöppentem bele a nagy motorok világába egy ilyen gyöngyszemmel.)Egy kis segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban ,hogy ilyen színben tényleg csak Amerikában lehetett kapni vagy itthon is ? Vagy mit lehet tudni erről a színről?
Hali!van f1 első féktárcsám,ha érdel csörögj,megbeszéljük...nagyon jó állapotú mindkettő.30 259-05-47
Van 12db Motul chain lube factory line 400ml-es kiszerelésben.

3000Ft Akcióban!

akinek kell keressen.
sziasztok van egy nagyon jó állapotú ülésem 2004 es cbr f-hez 8000ft lenne az ára!
Minden motoron, autón picit más a helyzet, de elvileg az érték csak egy picit ingadozhat. én arra gyanakszom h kevés a töltés, este lemérem mennyit tölt a generátor.
Kösz hogy megnézted!
Bár én is laikus vagyok, de szerintem a helyzet a következő:

Az ECU képes módosítani a keverék dúsításán, de csak a pillanatnyi gázállás függvényében, és a lambdaszonda jeleit veszi.

Vagyis: nem képes "belőni" a keverékarányt vezetési stílushoz meg komplett kipu sportrendszerhez sportlégszűrővel, ehhez már PC kell, vagy esetleg ECU átprogramozás, már ha lehetséges, ahogy Proptech-ék írják.

Egy sima sportdob felszereléséhez nem kell PC, ha viszont pacikat akarsz előcsalogatni, akkor dob+sportlégszűrő+pc.

Turboman:
Én a lambdaszondát sem bántanám. Miért kellene kiiktatni? Valamennyit tud módosítani a keveréken, de ha nincs, akkor az ECU úgy tudom valószínűsített értékekkel dolgozik, vagyis sötétben tapogatózik.

Ha hülyeséget írtam, bárki nyugodtan javítson ki.
bmw: alapjáraton nekem xenonnal 14.6 a töltés, meleg motorral (annyira nem értek hozzá de itt van differencia)
eladó 1999 cbr 600f4 alkatrészek . komplett blokk 50ezer ft tel 06309492804
Tudnátok nekem segíteni egy kicsit?
2000-es évjáratú F4-em van és mostanában kicsit furcsán viselkedik. Ha kezd bemelegedni akkor alapjáraton mintha ki-kihagyna egy henger. Nézegettem az aksin a töltést és ott valami teljesen jó szerintem. Ha az alapjáratom 1300 akkor a töltés 12.6-13 környékén ugrál. Ha megemelem az alapjáratot 1500ra akkor 14,81-14,86 között ugrál.
Ha gázt húzok akkor nagyobb fordulaton is 14 fölött van a töltés.
Viszont ha bekapcsol a hűtőventillátor akkor szépen lassan leesik a töltés 14-ről egészen 12 ig attól függ mennyi ideig megy a venti.
Természetesen ezeket a méréseket úgy végeztem h a fényszóró fel volt kapcsolva.
Érdekes még h mikor behúzom az elsőféket akkor kicsit elhalványodik a tompított fényereje, illetve a műszerfal világításon is meglátszik.
Mi lehet a gond? feszültségszabályzó? tekercsek? vagy lehet hogy a riasztom szórakozik?
Aksit beraktam másikat avval is ugyan ez a jelenség...
Köszönöm...
Köszönöm Yamaha FZ1 kipufja lesz rajta. Még kell csináltatnom összekötőt hozzá. Nem akarok hangos, dobot, ez meg szép és csendes. Nagyon várom már a kuplung és fékkart meg a kormányvégeket is. Az lesz az i-re a pont
Köszönöm a választ!
Sajnos nem úszom meg, venni kell 4L-t.
Nagyon szép kis vasad van !
Üdv.:
Balázs
Jujj de zsíír lett. Gratula hozzá.
Elképzelem az arany színű kuplung és fékkarral + kormányvégsúllyal maga a tökéj.
Ez miféle kipufogó ami rajta van?
Ma olajszűrő cserével együtt 3,2 ment nekem bele. Már majdnem kész a gép
Szia....f1 es féktárcsád nincsen első?
Sziasztok....keresek Honda cbr 600f1 első féktárcsákat....ha tud valaki légyszi írjon..Köszi:))
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni a motorommal az a probléma ha nagy sebességgel közlekedem imbolyog a hátulja. CBR F2 . A teleszkópot próbáltam állítgatni de nem sok sikerrel. Lehet hogy a kerék csapágy ment ki? Vagy v mi más?
Prop-tech.hu
Üdv srácok cbr 600 Fs motorom van sportdobot akarok rátenni akkor mi lesz a lambda szondával ? Ki lehet azt iktatni?
Hali!

Srácok, szeretnék utánanézni pár dolognak, de valahogy sehol sem találom őket neten és nem tudom hol lehetne ezeknek utánanézni. Pl. hallottam olyat, hogy ugye az F4i-ben is van ez a környezetvédelmi vagy milyen tiltás 1. és 2. fokozatban, tehát nem engedi rá az összes nyomatékot meg LE-t. Ugye ehhez is lehet kapni ilyen kütyüt, amivel ezt ki lehet iktatni és akkor elvileg kitépi a karodat. De ezt csak mondták nekem, viszont neten sehol nem találtam erről infót. Lehet én vagyok túl kretén hozzá. Továbbá érdekelne komolyabban az ECU, többek közt az, hogy valóban módosítja-e az üzemanyag ellátást a különböző vezetési stílusok és technikai változtatások(pl. sport légszűrő, nyitott dob) függvényében? Mert ELVILEG képes alkalmazkodni ezekhez és megtanulja. DE sehol sem látok erről pontos, hivatalos infót. Tudnátok esetleg segíteni, hogy ilyen infókat hol lehetne megtalálni? Köszi előre is!