Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is sokalltam de ,csak beruháztam rá ,mert egyre jobban melegszik az idő és tartottam attól h elfelejtem be kapcsolni és többe fog kerülni mint az a gomba ha vmi baj lesz. Meg szerintem lámpánál vagy felvonulásnál sem azzal foglalkozik az ember hogy a ventilátort kapcsolgassa.
Azert az ilyen napokon mint a mai rendesen visszasirom azokat az idoket mikor meg csak az egyetem volt,es vizsgaidoszakban akkormentem motorozni mikor akartam... most itt ulok a meloban egy ablaktalan targyaloban es azon jar az eszem hogy meg kene szokni...
Hát az marha sok lehet ideiglenesen beikatatok egy kapcsolót de valamikor bekell majd ruházni rá mert nem szeretem a kókányolást:) ja és tuti biztos hogy lenne olyan ,hogy elfelejteném bekapcsolni.
Volt benne kapcsoló de ugy voltam vele hogy inkább kicserélem ,mint hogy véletlenül megfeledkezek róla és megfőzzem a motort.
Az nagyon sok.

Én inkább beiktattam volna egy kapcsolót. kormányról kapcsolhattad volna ahogy jól esik. 500Ft lett volna :)
Én a tavasszal cseréltem ventilátor kapcsoló gombát. Az ára elég húzós volt 27000 gyári honda.
Írj egy mailt
Üdv!Nem tud valaki f4-hez jobbos kormánycsutkát? (43mm)
Sziasztok!

Gyömrői vagyok.
Ki tud Budapesten vagy a környékemen 180/55 zr17-es hátsó új gumit jó áron?
Max egy 20.000 ast szántam rá.

Előre is köszönöm ha valaki tud valamit.
Ja igy mar ertem...
Gyonyoruseges
Soook? Nekem most egy bena oreg bacsi ugyetlenkedese miatt kellett 2 indexet is lecserelni - az o biztositoja fizette - es az volt 25e/db....ez a 6ezres teljesen barati ar
Hát jaja jólenne minnél előbb orvosolni a problémát, azért kérdeztem mert megvettem volna, de mivel most jönnek a jó idők legalábbis remélem ezért jólenne most kicserélni:) köszi a választ Üdv.
Én lámpánál álltam mikor elöször jelentkezett a probléma.Menet közben nem volt vele gond,csak ha beértem egy városba,és lámpáztam.A gombát nem emlékszem mennyiért vettem...ez kb 7 évvel ezelött volt.A gomba megvan még,de sajna az otthon van(M.országon),én viszont svédben vagyok.Odaadnám szívesen,de ez most nem megy.Augusztusban megyek haza legkorábban,de gyanítom az már késő.
amúgy nem forralta a vizet 110 foknál nem kapcsol be 2x is megnéztem 110 fölé nem mertem melegíteni ,utána mentem vele és visszahűtöttem.
Köszi szépen az infót erre nem is gondoltam holnap meg is nézem, és ha nem jó akkor marad a gomba amit vettél az megvan még neked? Amúgy mennyiért lehet kapni?
Szia Laci.
Mielött vennél gombát,nézd meg a hütő beöntő nyílását záró sapkát.Ellenőrizd,hogy lezárja-e azt a felületet a sapka gumi tömítése,nézd meg hogy nem hiányzik -e a bakelitból,mert ha igen,akkor nem tömít a sapka,és innetől nem lesz zárt a rendszered,ergo forralni fogja a vizet,és nem kapcsol be a ventid.Azért írom,mert én így jártam....megvettem potyára a gombát,kicseréltem,de semmi változás.Honda-szervizes haver mondta,hogy ezt nézzem meg,igaza volt.
Sziasztok! Hő gombát keresek Cbr 600f4i be, nem kapcsol a ventillátorom vezeték szakadás nincs, ventillátor pedig jó szóval gomba kéne , de netenn sehol nem találok olyan webáruházat ahol lehetne kapni . üdv.
Még mindig érdekel írj valamit ide buccofor@gmail.com köszi!
Merre laksz ? Hatvan-Budapest vonalon megoldható a személyes, ha messzebb akkor posta+utánvét, vagy előreutalás+posta.

Üdv Jedi
Engem érdekelne a számom 30 4063153 köszi!
Hi!

Raktársöprésből maradt egy Haris típus azonos markolat. Ha valakit érdekel dobjon egy mailt . Vadi új, eredeti csomagolásba !

3000Ft az ára

jedis@freemail.hu

Üdv
Jedi
elfelejtettem, hogy nem gyári honda. Utángyártott
Csak katalógus fotóm van mert nincs raktáron. De 1 nap alatt megjön ha kell.
Gyáriak? Tudnál képet beszúrni?