Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hu ennyi piros szin van? Az enyem r258 alvaz szam alapjan kiderult, koszi
http://www.colorrite.com/matri...

Szerintem itt ezek az FS színei.
Hali!

F Sportra nem tud valaki ÚJ, SÁRGA, komplett idomszettet? E-bayről 120-130k hufból itthon lenne, de szeretnék ennél valamivel olcsóbban hozzájutni.
2005-ös mihez? Yamaha Fazerhez? Fingom nincs...

Hondába IMR9C-9H, vagy IMR9A-9H, de az előbbi jobb.

link
Már elkelt, de ha kell tudok rendelni neked ebay-ról. Én már várom az arany színűmet
Mennyiért?És mi a típusa? CR9EH-9 is láttam már vagy pedig IMR9C-9H?Melyiket érdemes beletenni?árba jócskán van különbség!
Fönn az új guma: Pirelli Angel. Csak hogy irigykedjetek...

Elvileg ez sporttúra,de esküszöm, ragad mint a csiriz :)

Asszem pályán sem a gumi lesz a gyenge láncszem.
Elvileg itt
meg tudnád nézni, de b.ki pont az FS-t nem hozza ki, csak az F4-et.

Egyébként rengeteg féle Honda-piros van. :R-2 Scarlet
R-2C-F Flake sunrise orange
R-3C Candy red
R-4C Candy ruby red
R-6C-S Candy antares red (special)
R-7C-C Candy ltd maroon
R-8 Bright red
R-8C-S Candy presto red
R-9C-S Candy alpha red
R-23 Tahitian red
R-33 Helios red
R-85L Darling red (seats)
R-101C-U Candy glory (shiny) red
R-103L Burning red (seats)
R-104C-U Candy muse red
R-106C-U Candy prune red
R-107C-U Candy bourgogne (burgundy) red
R-109 Passion red
R-110 Monza red
R-111 Coral red
R-112L Factory red (seats)
R-114 Candy dark red
R-114C-U Candy wineberry red
R-115C-U Candy chestnut red
R-116 Stream red
R-117C-A Candy pearl red
R-119 Flash (lightning) red
R-120 Blaze (flame) red
R-123 Lightning red
R-124C-U Candy Alamoana red
R-125C-A Candy pearl mani red
R-127 Sparkling (flashing) red
R-130C-U Candy scorpion red
R-131C-U Candy andromeda red
R-134 Fighting red
R-144 Antonio red
R-151C-U Candy graceful red
R-157 Italian red
R-158P Pearl pure (deep) red
R-147P Pearl rasberry black
R-163M Burgundy black metallic
R-165 Jolly red
R-167 Furious (wild) red
R-170P Pearl fiery red
R-175 NR red
R-176C Candy spectra red
R-178P Pearl mouth berry
R-191 American red
R-195C Candy shiny red
R-196M Cadiz red metallic
R-197C Candy maple red
R-199C Candy garnet red
R-201 Magna red
R-203M Procyon red metallic
R-210C Candy refreshing red
R-217M Cassis red metallic
R-218M Radiant red metallic
R-223P Pearl sedona red
R-226M Regent red metallic
R-227M Eminence red metallic
R-228C Candy (susses) violet
R-231M Mystery red metallic
R-237 Somerset orange
R-247M Pennant red metallic
R-255M Rich red metallic
R-257C Candy ambassador red
R-258 Winning red
R-259P Pearl canyon red
R-263 Millennium red
R-274M Durango red metallic
R-275C Candy ambassador red
R-277C Candy calcutta red
R-287C Candy black cherry
R-287M Bloodstone red metallic
R-296M Carnelian red metallic
mind a kettő?
mondjuk nálunk a kerületben elég sok brazil nép él, ezeknek szokásuk hogy éjjel portyáznak és házról házra járnak, ha valami mozdíthatót látnak akkor azt meg elviszik.. azért egy motor nagy falat lenne nekik, nincs annyi intelligenciájuk hogy tárcsazárat, lakatot, kormányzárat hatástalanítsanak és utána még tologassák meg furgonba pakolják, de ha lenne mellette egy gumi félretéve azt tuti elvitték volna..

ha motortolvajok és csak megnézték maguknak, szerintem azt nem vettem volna észre (tárva nyitva volt a ponyva).. mindenesetre most szereltetek be egy pageres riasztót, már a sima riasztóra felébrednék, van otthon mindenféle céleszközöm amivel le tudok slattyogni és meggyilkolni azt aki a közelében jár, ráadásul 100decibeles vinnyogás mellett egy társasház udvarán nehéz nyugodtan dolgozni...
sajnos a társasház jelleg miatt a kutya nem játszik, pedig én is szeretnék egyet :\

bécsben meg az utcán tárolják az emberek a motort, kormányzár meg minden szar nélkül, épp hogy a slusszkulcsot nem hagyják benne, hogy odébb tudjon valaki állni vele ha útban van...
Szerintem van okod az aggodalomra. hanem is most, de majd egyszer ötletelnek, hogy mit lopjunk. és eszébe jut, hogy ott van egy jó gép.
bár lehet csak aludni akart :-)

2éves pitbul kutyát javaslok.
használ valaki valamilyen riasztót? az éjjel valaki megnézte a motorom a ponyva alatt (pontosabban sátorban van, tárcsazár, lakat, kormányzár stb védi), és nem tudom eldönteni hogy csak valami dzsippó keresett mozdítható dolgot, vagy feltérképezte valaki a terepet egy következő akcióra... (mondjuk akkor az anyja picsájáért hagyta nyitva a ponyvámat, amatőr..)
mindenesetre szeretnék egy pageres riasztót, hogy legközelebb ilyenkor lemenjek egy fa testápolóval, ásóval, és elrendezzem az ügyet helyben, pizsamában...
Az nagyon sok. Tudok jóval olcsóbban szerezni, bár most nálam is felment az ára egy kicsit.

pár 100Ft
Helló!
Meg tudnátok mondani h 2005 ös géphez milyen gyertya kell?Neten ilyet találtam NGK IMR9C-9H!Ennek viszont elég huzos az ára!10 magasságába láttam!
Köszi a segitséget
Segitsetek skacok cbr600 fs piros fekete mocim van szinkod kellene most akarok festetni. Aki tudja lecci irjon holna mennek festekert.sos.
nalim8: euro ring :) azért én sem álltam ám távol a gólyafos kategóriától de azért a végére belejöttem :)
Köszönöm.
Ez melyik ring kolléga?

Én eddig csak Pancsin voltam meg Kakucson.

Ja ha eltűnt a chicken'stripe, akkor ügyi vagy. Én a Pancsin először csak kóvályogtam,mint a gólyafos a levegőben

Ezé' jó a Kakuccsal kezdeni ...
Persze. Marad egy kicsi,és ha úgy jön ki,akkor legközelebb elég 3liter+a bontott maradék
Sziasztok!

Olyan gondom akadt a mocimmal (Honda CBR 600 FS 2001), hogy mikor városban megyek vagyis 50-60 km/h-val akkor néha elkezd rángatni. De van olyan is hogy felvillan az FL lámpa és belassul, miután kialudt újra normális.
Mi lehet a probléma?
Gyertya?
marad még egy kicsi, asszem szűrővel 3,5 liter!
A CBR600F mennyi olajat kíván cserekor? A szűrőt is cserélem. Van 4 literem, gondolom elég.
Nem neked akartam válaszként, csak így sikerült.
Én évente néhányszor megfordulok Kakucson is, semmi gáz nincs azzal, hogy lassú pálya. Hogy sok oda a hatszáz köbcenti? A társaságból, akikkel menni szoktam enyém a legkisebb moci. zx7r-ek, z1000, zzr1100, 1400 stb.. Én még nem láttam olyat, hogy valaki alól kiütötték volna a gépet. Vannak tényleg gyors mz-k, supermotok néha, meg hasonlók, akik keményen mennek, de csak akkor lehet baj, ha valaki nagyon szerencsétlenkedik, meg megy össze vissza a pályán. Nem kell hátra figyelni, és kész. Akkor nem lesz baj, a gyorsabb majd tudja, hogy hol lehet elmenni, és ha mindenki megy a saját ívén, akkor minden ok. Egyébként meg pár kör alatt kiderül, ki hogy megy, és általában 2 csoportra bomlik a társaság, aztán kb. fél óránként váltás. Úgyhogy bátorság mindenkinek, Kakucs olcsó, jó, sokat lehet tapasztalni.
Kakucson meg csak a 125ossel voltam, azzal nagyon elveztem... a pasim a Hayabusaval nagyon kuzdott Ellenben en gyorsabb palyara nem szivesen mennek...foleg, hogy kb kezdo vagyok, es kisebb szivrohamot vagyok kepes kapni mikor 200zal elsuhan tolem 10centire valami idiota...