Jéé ugyanolyan színű F4-esed volt mint az enyém. Engem lehet érdekelne. Magyar nyelvű? Hány oldalas? Színes? Képet kérhetek róla? Egyéb óhajom nincs.
Segítségedet előre is köszönöm.
először csak 5-6 ezerig. mondom ajj de király aztán visszafele még 7 fölé. és a kíváncsiság rávisz, hogy anyád még mindig meg, még mindig 10ezer felett meg :):)):))) Meg az adrenalin is rátesz. Később javul majd a helyzet. Forgalomban sem jó mert akkor van egy kis verseny feeling :) na ezt letolom még. jönnek szemből... akkor érzed, hogy ja még ezt is le tudom tolni :) Nekem motor után nagyon szar visszaülni kocsiba. Mert motornál kinézek, jön szemből, szinte gondolkodni sem kell rajta ha közel van akkor visszaváltok és tűz, ha nincs akkor nyomatékból szeva. Főleg most a nagyobb lánckerék miatt sokkal jobb lett.
Kocsinál meg jaj bazd meg.... :)
Valamelyik nap mentem paksra. Jó út, jó idő belevitt a rosszba.
ötödikig szabályoztattam. 6ba már nem mertem. 10ezerig húztam "csak" km órám nem jó így nem tudom mennyit ment, de gyorsnak éreztem. szélvédelem meg nuku :) Néha ilyen is kell. De aztán visszaálltam utazóban és vigyorral mentem tovább.
Ha esetleg valaki érdekel GYÁRI service manual KÖNYV F4-hez '99-'00.
Akkor jelképes összegért odaadnám az enyémet. Tudom letölthető a netről,de ha valaki szeretné,hogy könyvben is meglegyen itt a lehetőség!
Ugyan olyan motorom van mint neked. Tegnap volt 1 hete hogy vettem. Akkor tankoltam tele. Azóta mentem 250km-t és még nem világít a sárga lámpa. Mikor tankoltam akkor már világított és 15,5 litert tankoltam bele. Volt benne 90 km hazaút 80-100-as tempó , város minden. Tehát vegyes. Az azonban hozzátartozik a dologhoz hogy 150-es Etz után vettem szóval nem nagyon pörgetem. . Tehát így a fogyasztása már biztosan 6 liter alatt lesz.
Tegnap azonban kísértésbe estem. Szomszéd városba átmentem és haza. Sötét volt majdnem full üres az út egyenes és jó minőségű. Átfele átlag 120 ( legtöbb 140) Hazafelé kihúztam 200-ig 4. ben kb 100 ról indulva. Hazaérve elgondolkoztam a dolgokon és még szinte most sem értem miért csináltam. 1 pillanat volt az egész mintha az agyam kikapcsolt volna. Aztán visszalassítottam és szépen hazagurultam. Többet nem megyek ilyenkor mikor nincs forgalom nehogy kísértésbe essek.
vagy máshogy közlekedtél eddig, vagy megjavult a motorod, nekem is 5 körül eszik és nem kell hozzá 50-nel csorogni
szerintem a 7 elég sok, az folyamatos tépést jelent már...
Valami furcsaság van a motorommal, tavaly még simán 7 liter körül fogyasztott, most meg egy mellékutas túrán ahol volt a normál gurulás mellett jópár állatkodósabb rész is 5,9 liter fogyasztás jött ki. Nektek mennyit eszik?
Ma megkapta az új olajat,olajszűrőt,levegőszűrőt a motor. A váltója eddig sem volt rossz,de most ezzel az új olajjal csodás lett. . Egyébként az olaj ami benne volt nem volt vészes és a levegőszűrő sem. A jobb oldali oldalidom le lett véve az olajszűrő csere végett és az idomon belül sem található sérülés. Eddig minden jel arra mutat hogy jó motort vettem,remélem ez így is marad.
Ilyen F4-esbe mint az enyém(99-00) Használ valaki Hiflo levegőszűrőt? Az olajszűrővel semmi gond nem volt,de a levegőszűrőt elég volt a helyére pattintani. Nem pontos a méret sajnos legalábbis az F4-eshez.
Ez szerintem is így van. Most csak bukóm,kesztyűm és kordura kabátom van,de ma jönnek megnézni az Etz-t Romániából úgyhogy gondolom nem hagyják itt. Szóval ha elviszik akkor veszek bőr ruhát meg csizmát. Etz-nél 1 szer előfordult hogy elbíztam magam. Elég szépet buktam. Elég nagy mákom volt nem lett nagyobb baja a mocinak sem és nekem sem. Ez megmaradt bennem úgyhogy a ciberével megpróbálok megfontoltabb és óvatosabb lenni.
Jéé ugyanolyan színű F4-esed volt mint az enyém. Engem lehet érdekelne. Magyar nyelvű? Hány oldalas? Színes? Képet kérhetek róla? Egyéb óhajom nincs.
Segítségedet előre is köszönöm.