Kéretlenül is elmondom a véleményem, ugyanis van "itthon" CBR600F4i és CBR1000RR is. Meg egy robogó (50ccm, hell yeahhhh! ), ami most éppen bütykölés alatt áll, ezért 2 napja az ezressel járok munkába. Városban azon kívül hogy sokkal pontosabb a féke és a futóműve az ezresnek (ami ilyen szinten pusztán megszokás kérdése) egyértelműen jobb a 600-assal járni. Az ezresen rendszeresen azon kapom magam, hogy túl alacsonyra engedem a fordulatot, ahol nem szeret dolgozni, különben túl erős. A 600F-en ilyen gond nincs. Egyrészt alapjáratról működik (annyi erővel, amennyivel, de simán jár), másrészt pl. a 3-asa univerzális fokozat. 20-200 közt bármi. Szóval kevésbé parás a 600-ason. Lehet egy kicsit hibázni, ha az embernek még darabos a csuklója kora tavasszal. Az ezres kétszer majdnem átdobott 20-30 közti tempónál
OK, cserébe az ezres bárhonnan tol, fasza. Meg utassal azért a 600-ason pakolgatni kell. De ennyi kb.
Ha traktorod van nem lesz elég a 2 sem!
F4-be (ha jól emlékszem) 3dl körül megy, tehát elég 1db fél literes is.
Ha pályázol és vagy nem sajnálod rá a pénzt lehet DOT5.1-et tenni bele a magasabb forráspontja miatt, máskülönben fölösleges, a DOT4 is tökéletes. Utcán nincs különbség!
Biztosan lehet vele ésszel is menni, de az azért nem 600-as (és nem is zéhétötven )
Lehet, hogy lökött vagyok, de szerintem utcára a 600 bőven elég (néha még sok is) úgy értem, hogy a szar út és a körülmények miatt néha még a saját gépemet sem tudom kimotorozni rendesen.
Egyedül pályán éreztem kevésnek, amikor a nagyok "erőből" elmentek...
Azért előtte próbálj ki egy ezrest is, elvileg az a következő lépcső.
Üdv
mennyi fékfolyadék szükséges ha elől és hátul is lecserélem (elég egy 500ml-es, vagy 2) ? ill melyik fékfolyadékot ajánljátok?
+másik kérdés: tudja esetleg valaki hogy a a régebbi típusok (F1-3) kipufogói (dob+középső cső) rámennek e az F4esekre?
köszi!
Sziasztok!
Nem szoktam errefelé járni, most is csak egy figyelmeztetést szeretnék beírni nehogy abba a szarba lépjetek amibe már nekem sikerült! Erre a hirdetésre nehogy ráröppenjen valaki, mert egy kis köcsög csaló hirdet, aki "elfelejti" elküldeni a kifizetett cuccot: http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Erre szerintem én is megyek. De ha valaki mostanában jönne Győrbe, akkor szóljon, aztán gurulhatunk egyet. Pl. most 7végén is elvileg megyünk vmerre haverommal. Még semmi se biztos, de én szívesen mennék a Balatonhoz (persze a cseszneki szerpentinen), esetleg a Velencei tóhoz mert ott még nem voltam.
Könnyen lehet, de fekete cbr-re nem emlékszem sajna, rá is csak azért mert mellette napoztunk. Menet közben meg a zabszem a seggembe volt mert nagyon porosnak tűnt az út, attól azért integettem lelkesen mindenkinek
Bevallom férfiasan, én ezressel még nem mentem,de igazából már nem is nagyon vágyom rá. ( A hétötvenesre még igen, de az meg csak Gixerből van
Még azért is jó az infó, hogy a friss belépők választ kapjanak a "vegyek-e 125-ös robogó után Hayabusát?" és hasonló kérdéseikre... (Bocsi )