topikot nyitni egyből trollkodással az azért kezdésnek kurvaerős, nem?
de milyen szépen kinőtte magát, mindjárt előkapom a regisztrációmat, nem tudom működik-e még
köszi a tippeket, lassan neki kéne esni a dolognak :)
az nem baj hogy valakinek nem tetszik, csak én azt kérdeztem hogy fekete vagy ezüst legyen, erre jöttek itt a harmadik opcióval, hogy fel se tegyem
A kerék felől is kapott egy kis fényezést, de csak egy réteget és utána a keményebb lakkot több rétegben, hogy jobban bírja a felverődő kavicsokat.
Nekem is tetszett mindig az e fajta sárvédő a motorokon. A hátsó részt meg sokkal jobban megvédi a felverődő mocsoktól, a rugóstag is védve van teljesen. Az előtte lévő lapka nem véd ilyen jól.
Az hogy nem mindenkinek tetszenek ugyan azon dolgok, az nem baj. Mi lenne ha mindenkinek egyforma lenne az ízlése, sokkal sivárabb és egyhangúbb lenne a környezetünk. AZ A LÉNYEG NEKED TETSZEN!
Sziasztok!
Az F3-asomhoz szeretnék hátsó idomot szerezni, de csak az az egy kis elem kell, ami a lámpa fölött van. Légyszi, ha tud vki, írjon nekem!
köszipuszi
na én kitaláltam mi lesz, budapestről fogok menni a motorozz.hu-val, tehát a végállomáson össze tudunk futni, de sajnos ahhoz túl korán kéne kelnem és indulnom a hidegben hogy 10-re fehérvárra érjek, ráadásul úgy több mint a duplája is lenne a túra számomra..
viszont ebédre összefuthatnánk!
köszi! :)
a kerék felőli oldalt is lakkoztad+szórógitt? vagy fényt is kapott?
látom a többieknek nem tetszik, ezek szerint ez ilyen kétállású történet, igen vagy nem
igazából nekem azért tetszik mert a gumilap csak a rugóstagot védi, a motor alja hót dzsuvás, és szerintem nagyon jól néz ki, mindig is tetszett a legtöbb motoron!:)
stifi: valahogy nagyon nem adja ki a motor alap formáját ez a kiegészítő, szerintem nem illik rá, persze mindenki azt változtat a saját mociján amit szeretne de nekem ez anti kiegészítő (már ha van ilyen szó) :DD
Köszi! Jó tudni, hogy vagy, mint forrás.
Ezeket most nem érzem kihagyhatatlan lehetőségnek. Részben mivel ott vár a jó állapotú D211 a kamrában, hogy felugorhasson a mocira, részben meg mivel ezek már eléggé használtak, így több kerülne a posta meg felszerelés szinte, mint a gumi.
De ha nem tudom kiismerni ennek a D211-nek a lelkét idén sem, széttépem megint a Hringen, akkor át kell álnom valami kevésbé flancos gumira. A tudásomhoz az is bőven elég, csak a D211-ből mindig van és megbíható forrásom van hozzá, illetve amúgy egy nagyon jó gumi.
Ez a Qualifier ez NTEC?
Ha jó állapotú SportmSmart-hoz jutsz, szólj (leveleztünk már NGK gyertya ügyben)
Alapozás után csiszolás, utána a fekete színre fújás, majd jött a matricázás és az után pedig a többszöri lakkozás. Én is szoktam másoktól ellesni ötleteket, ezért nem zavar ha rólam is puskáznak
Hali!
Nekem tudnál nézni 180/55/17 Michelin Pilot Road 2ct-t? Elöl olyan van és nagyon szeretem, viszont azt a hátsó Metzeler Sporttec M3-at le kell cserélnem, mert elég gyatra...
most miért? nekem nagyon bejön, persze fényezve nem túl megható a kinézete... de például lánglovag kolléga galériájában szétnéztél már? nagyon pöpecül néz ki az övé és az enyém pont ugyanonnan van.. szerintem királyság.
a gyári idom 50k , ez az övegszálas cucc a töredéke volt, csak fényezni kell!
de milyen szépen kinőtte magát, mindjárt előkapom a regisztrációmat, nem tudom működik-e még