Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor szerintem én is láttalak:)
legalább visszaolvastál :)
éertem, most használtam először a fórumot, nem néztem a dátumot
Én nem tudom. Csak láttam, hogy 2007ben kérdezték
sikerult megoldani azóta? ez volt a gond vagy más?
Kicsit elkéstél a válasszal
nekem is hasonlo baj van az f2 vel, ha picit is meghúzom a gázkart akkor elmúlik, nálam a vezérműláncfeszitő a hibás, probáldd azt. :)
Műszaki nekem is pipa, mondjuk a xenont vissza kellett alakítani H7-re :) sebaj, már ismét xenon van :)
Műszaki nekem is pipa, mondjuk a xenont vissza kellett alakítani H7-re :) sebaj, már ismét xenon van :)
Meg jobb az érzés mikor ráülsz és tudod, hogy nem a banktól bérled.

mondhatod, hogy öreg. ez legalább ki van fizetve.

műszaki letudva. mondjuk nem is volt kérdés :)
Szerintem is jobban jársz a gyűjtéssel, én majdnem hitelt vettem fel amikor megvoltam kattanva motor ügyileg. 1 évet vártam és megvettem kp-ra a gépemet, áldom a szüleimet hogy lebeszéltek a hitelről, most szívnék mint az állat.
hgyurci: Jól emlékszel én voltam az, a 600-as ra emlékszem is mert vetettem rá egy két pillantást.

Köszi srácok igazatok van, nem fogom elkapkodni, nem szeretnék zsákba macskát. Ebbe a szezonba inkább gyűjtögetek! Na megyek zúzok is egyet
kis javízás: nem győzöm mondani, hogy köszi.

ja és hasonlíts már össze egy drz-t egy Z-vel.
Pénzben pedig nem nagy különbség volt.

Szerintem kezdj el gyöngyöt fűzni és árulni a 125öst.
várni a legnehezebb főleg ilyen fiatalon.
Én is majdnem megvettem egy drz-t jól van az is alapon.
De nem hagyták. Vártam 1 vagy 2 hónapot ami nagyon szar volt. Főleg mert itthon is, hogy várjá várjá várjá.
De aztán hozzátettem még 300ezret és megvettem a kawát.
Most már nem győzöm köszönni, hogy köszi, hogy nem engedtétek.
Akkor meg
Szóval tudom, hogy nehéz várni, de megéri.
Azt ne várd, hogy mi döntsünk helyetted , azt neked kell tudnod, hogy ez a motor kell-e neked vagy sem! Abban "bury"-nak teljesen igaza van hogyha vársz mondjuk még 1 évet vagy annyit se és gyűjtögetsz még, akkor kicsivel többért mind évjáratban mind kinézetben is modernebbet tudsz venni.
Én például anno tőlük vettem az enyémet GrandeMoto, és papírozással együtt 380-ba állt meg. Motorikusan semmit sem kellett ráköltenem csak az alapvető dolgokat (olaj, olajszűrő, légszűrő). Most van tervben a fékolajak cseréje, 4 új gyertya és a vezmű láncot kell majd meglesni, mert elkezdett csörögni, bár az enyémben óra szerint 56000km van, de szerintem még a gyári lánc és feszítő van benne.
Ez nagyon szép jószág!
Most nézem a képeidet, azt hiszem mi találkoztunk Cseszneken a parkolóban március 10-én. Én a 600f-el a barátom pedig egy "barnás-szürkés" 1100xx-el volt, és mögöttünk álltál meg egyedül. Tévednék?
Tiéd az már elég pofás, Arra én is becserélném a 125ös cbr-t :)
zöldikét azért nem :)
Kicsit előbújtunk sütkérezni
Az "elég retro" tényleg korrekt megjegyzés. Én sem cserélném ilyen öregre a fiatal 125-öst...
Ja az lesz én is eldöntöttem, túl sok a kérdőjel, no meg az emberünk hozzá állása is elég tré. Sajnálom hogy nem tudok csatlakozni hozzátok.
elég retro. Szerintem hagyd a picsába. rakj össze még egy kis pénz. Próbáld pénzé tenni a kis crb és vegyél egy fiatalt. Ami csajozósabb :)
Aha az az
kék sárga matricás a motor?
Sajnos ő nem akar egy vasat se rá költeni, viszont mint kiderítettem az önindítő relé-ről van szó ami 13ezer körül megy. Nem tudom be merjem e vállalni. Lehet tényleg elkérem egy napra és elviszem szerelőhöz hogy nézze át.