Szerintem is jobban jársz a gyűjtéssel, én majdnem hitelt vettem fel amikor megvoltam kattanva motor ügyileg. 1 évet vártam és megvettem kp-ra a gépemet, áldom a szüleimet hogy lebeszéltek a hitelről, most szívnék mint az állat.
várni a legnehezebb főleg ilyen fiatalon.
Én is majdnem megvettem egy drz-t jól van az is alapon.
De nem hagyták. Vártam 1 vagy 2 hónapot ami nagyon szar volt. Főleg mert itthon is, hogy várjá várjá várjá.
De aztán hozzátettem még 300ezret és megvettem a kawát.
Most már nem győzöm köszönni, hogy köszi, hogy nem engedtétek.
Akkor meg
Szóval tudom, hogy nehéz várni, de megéri.
Azt ne várd, hogy mi döntsünk helyetted , azt neked kell tudnod, hogy ez a motor kell-e neked vagy sem! Abban "bury"-nak teljesen igaza van hogyha vársz mondjuk még 1 évet vagy annyit se és gyűjtögetsz még, akkor kicsivel többért mind évjáratban mind kinézetben is modernebbet tudsz venni.
Én például anno tőlük vettem az enyémet GrandeMoto, és papírozással együtt 380-ba állt meg. Motorikusan semmit sem kellett ráköltenem csak az alapvető dolgokat (olaj, olajszűrő, légszűrő). Most van tervben a fékolajak cseréje, 4 új gyertya és a vezmű láncot kell majd meglesni, mert elkezdett csörögni, bár az enyémben óra szerint 56000km van, de szerintem még a gyári lánc és feszítő van benne.
Most nézem a képeidet, azt hiszem mi találkoztunk Cseszneken a parkolóban március 10-én. Én a 600f-el a barátom pedig egy "barnás-szürkés" 1100xx-el volt, és mögöttünk álltál meg egyedül. Tévednék?
Sajnos ő nem akar egy vasat se rá költeni, viszont mint kiderítettem az önindítő relé-ről van szó ami 13ezer körül megy. Nem tudom be merjem e vállalni. Lehet tényleg elkérem egy napra és elviszem szerelőhöz hogy nézze át.
mondhatod, hogy öreg. ez legalább ki van fizetve.
műszaki letudva. mondjuk nem is volt kérdés :)
Köszi srácok igazatok van, nem fogom elkapkodni, nem szeretnék zsákba macskát. Ebbe a szezonba inkább gyűjtögetek! Na megyek zúzok is egyet
ja és hasonlíts már össze egy drz-t egy Z-vel.
Pénzben pedig nem nagy különbség volt.
Szerintem kezdj el gyöngyöt fűzni és árulni a 125öst.
Én is majdnem megvettem egy drz-t jól van az is alapon.
De nem hagyták. Vártam 1 vagy 2 hónapot ami nagyon szar volt. Főleg mert itthon is, hogy várjá várjá várjá.
De aztán hozzátettem még 300ezret és megvettem a kawát.
Most már nem győzöm köszönni, hogy köszi, hogy nem engedtétek.
Akkor meg
Szóval tudom, hogy nehéz várni, de megéri.
Én például anno tőlük vettem az enyémet GrandeMoto, és papírozással együtt 380-ba állt meg. Motorikusan semmit sem kellett ráköltenem csak az alapvető dolgokat (olaj, olajszűrő, légszűrő). Most van tervben a fékolajak cseréje, 4 új gyertya és a vezmű láncot kell majd meglesni, mert elkezdett csörögni, bár az enyémben óra szerint 56000km van, de szerintem még a gyári lánc és feszítő van benne.
zöldikét azért nem :)