Most 7400 ft a zaj szűrős modell, lehet valakinek érdekes lehet. Két haverom használja konkrétan ezt a típust és megvannak vele elégedve, mivel én szeretek zenét is hallgatni ezért döntöttem az "agyba dugós neuroimplantátum" mellett :) http://www.fuldugo.hu/Fuldugok...
Ja, és nekem is van 3M gyurmázós (gondoltam az olcsó is megteszi próbának) füldugóm, de még egyszer sem próbáltam, pedig ideje lenne mert nagyon hangos a dobom.
Ebben lehet valami! Jártam már így én is, és nekem is mindig rockzene szokott szólni a kocsiban. Azt hiszem át kell állni a Mária rádióra ha nem akarunk megdögleni
Különben meg ezért tartjuk az angol tudósokat, lehet már van erre tanulmányuk..
ezen az úton mentem. Az eleje szar volt mert azt mondtam a többieknek, hogy nem megyek mert előző este esett az eső, de reggelre napsütés várt.
Persze akkor már késében voltam így erőltetett tempóban kergettem a többieket. Fehérvár után elkezdett fújni a szél és kanyarokban majd fel lökött. Várpalotáig nyúztam a gépet mert onnan nem tudtam az utat csak veszprém fele. Meg a többieket sem tudtam, hogy merre mennek.
Megálltam tankolni aztán nézegettem a telón a térképet, hogy merre menjek. És onnantól "örömmotorozás" volt. 4x-5x megálltam megnézni jó fele megyek-e. Aztán korrigáltam ha nem meg kérdezősködtem polgárőröknél, hogy merre. Szerencsére rendesek voltak mondták, hogy merre élvezetesebb az út. Útközben megálltam fényképezgetni párszor. Aztán Dudaron megálltam lefényképezni a temetőt :) és pont csörögtek a többiek, hogy merre járok. Mondom hol azt mondják ők is. Szóval nem sokkal lehettek előttem ha beértek őket így tötymörgősen is. Onnantól együtt mentünk. Tetszettek dombok. Erdőben motorozás. stb.
A várról és az alatta található étteremről + 1 kicsivel arrébb lévőről csak rosszat tudok mondani... Azt nem ajánlom senkinek.
A csapat Veszprémig együtt ment. Sütött a nap, szél nem volt. Lehetett haladni + az út is fasza volt. Forgalom nem túl nagy.
Veszprémnél a többiek a 8ason elmentek Én meg inkább a Balatont választottam. Az is fasza volt. Sütött a nap végig. Mikor megálltam majdnem melegem volt. Enying után már fájt a seggem rendesen. De nem találtam olyan helyet ahol szívesen megálltam volna így egy seggel hazajöttem. Után kezdett el fújni a szél szart lett az idő. Pont megúsztam.
Összegezve jó volt. Ha legközelebb megyek akkor a várba nem megyek fel meg azt a 2 "vendéglőt" kihagyom és király lesz. Inkább kajálok balatonalmádiban. Van egy jó hely.
Aztán hogy tetszett a cseszneki túra? Én vasárnap délután jöttem haza arra (igaz autóval) de hideg meg nagy szél is volt, így egyetlen motorost sem láttam.
Tesóddal meg folyamatban a gumibiznic
Egy saját tapasztalat akku témához. A motoromban a gyári Yuasa 5 év után egyik pillanatról a másikra feladta a küzdelmet. Vettem bele egy csere akksit, ami az előírt 190 A indító áram helyett csak 120 A tudott. Gondoltam ha 600-as gixxert bírja,a 600-as cibbert is tudni kell. Az mellesleg kicsivel volt csak több mint az előírt típusé. A lényeg,aksi felsavaz,pihentet 2 óra,majd ledugóz, intelligens töltővel fullra tölt,beszerel,első indítás aksi nyekk . Egy szolid pukkanással belsejéből meghalt. Gariban csere érték különbözettel egy előírt indítóáramú aksira, ami azóta is probléma mentesen MINDIG magabiztosan indít . Ez lehet hogy csak egyedi eset volt,de tanúságos.
Beszart a banner akkum, még akkor került bele új amikor vettem, milyen akkut vegyek a motorba?
Persze ha tud valaki jó áron bannert az is jó, típusa: banner YTX7A-BS/50615
http://www.fuldugo.hu/Fuldugok...