Nem hiszem el! Ez a lemezt az eladó a kezembe nyomta, de azt mondta, hogy nem tudja, hogy hová való. Én meg gondoltam, hogy biztos valamelyik idom rögzítője. így már mindjárt teljes a kép. Százezer hála a fotóért! Nagyon köszönöm!
Üdv mindenkinek.
Kellene egy fotót nekem cbr 600 f3 középálványról, hogy a rugója hová van beakasztva. Felszereltem, de a rugó, amit kaptam hozzá, nem stimmel. A két akasztási lehetőséggel is gondom van, mert feltámasztás esetén törne a rugó. Nem hiszem, hogy a japók így tervezték meg! Légyszives segítsetek benne! Köszönöm
Nem tartalék tankkal közlekednek a pályázók, hanem tankborítást tesznek fel a gyári tank fölé, mi ugyan abból az anyagból készül mint az idom. Én is néztem a belinkelt képeket az idomokról, de f4-re nem adnak hozzá tankborítást. Ha megnézed ugyan itt az RR-hez már igen.
bár alapvetően nem mágnesnek használom a gépet, inkább valami egyszínűt képzelek el és arra dekor/sima matricákat tennék, ha már valami...
de ahogy egyre nézegetem ezeket az idomokat, annál jobban tetszik.. eleve a sárga a gyengém, de a lucky strikeos is mekkora király már...
na jó, maradhat festett, max összetöröm.. de az ezüst tankommal mi a halált kezdjek, az egyik idomhoz sem megy :)
pályázók tartalék tankkal közlekednek?
Azért festve mégis jobban néz ki nem? Gondolom nem csak pályán akarod használni. Nem egy puncimágnes, ha festetlen idomokkal állsz meg a kávézó előtt...
igen ezt már linkelte valaki (lehet pont Te, nem emlékszem!), és meg is beszéltük hogy nem drága, de natúr idom nincs..
lehet írni kéne nekik hogy ne fessék le mert úgyis lekopik amikor csúszok az oldalán...
nem is drága, emlékszem mennyit szoptam a Xelvis-szel mire találtam hozzá emberi áron normális akkut, mert sehol sem volt (mindenki rendelni akarta heroin áron külföldről), aztán kiderült hogy egy teljesen átlagos akkuról van szó és valami 12ezerért bárhol meg tudtam volna venni, csak a benne lévő akkut senki nem tudta beazonosítani
én végül Vartát vettem bele, de szerintem a márkának itt nem sok jelentősége van, ha csak szezonban használjuk a gépet akkor bármilyen akksi jó bele...
Az enyémet is bitorolják már, van is olyan a képeim közt.