Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utólag is boldog Karácsonyt Komáim.:-)
Ha be tudom kapcsolni, akkor faxán működik, csak a "bekapcsoló " gombbal van gond...

Szétszedni nem tudom az említett "hülyebiztos" :) csavarok miatt...

Azért köszi a válaszokat.
Balázs László
mondjuk ha hagyta hogy annyit álljon ott és nem hozta el 2 nap után, az elég nagy butaság.. szerintem ilyen a mostani brigáddal nem fordulhat elő, persze mint minden szerviz ők is biztos el vannak havazva meg túlvállalják magukat, de legalább most szervezetten csinálják
Szia.
Az egyik ajánlatom Budaörsön a Red Baron, a másik pedig (ha van kedved majd motorozni egyet) mi vagyunk, Fehérváron a Honda Motorcenter.
Hozzánk is előzetesen egyeztetett időpontra kell jönni, "beugrani" egy soron kívüli javításra nem lehet, bár néha nálunk is előfordul némi csúszás, de csak komolyabb-, nagyobb volumenű problémák esetén.
Úgyhogy várunk tisztelettel Mindenkit!
A mostani Laci milyen Laci? A régi Csabai Laci volt, amugy amiket leirtal azok voltak a fo gondok. Haverom motorja 1honapot allt ott alap szervizre mert tul voltak hajtva es hozza sem tudtak kezdeni.
először nézd meg a biztosítékot
lehet hogy csak azzak van gond
hogyan romlott el? töltés közbe vagy már mikor elővetted akkor se csinált semmit?
tipp: esetleg egy generátoros szaki?

az autómban kellett generátort felújítani nem rég, nem csak atomjaira szedték a 2.0 hdi motort a pözsóban (eléggé el volt dugva a generátor), korrekten össze is rakták, és a műhelyben annyi, de annyi cuccuk volt felhalmozva, hogy szerintem bármit meg tudnak javítani / fel tudnak újítani, amiben elektromosság folyik..

vagy a másik véglet: ha beírod a googleba, hogy akku töltő javítás, vannak cégek akik kifejezetten erre vannak
Üdv. kollégák. Következő a hasfájásom:

Az "Ultimate speed" akksitöltőm nem hajlandó váltani a töltési metódusok között, így mivel egyetlen gomb van rajta, gyakorlatilag bekapcsolni sem tudom.

Gyanítom, hogy csak valami érintkezési/kontakt hiba lehet, mert néha mégis sikerül bekapcsolni.

Hogy ne legyen egyszerű az élet, 6 db háromszögfejű "biztonsági" csavarral van rögzítve az alja, amit célszerszám nélkül képtelenség kicsavarozni.

Szerintetek ki tudná megcsinálni? Konkrét nevet nem várok, mert Pestig nem viszem el, csak úgy kb. ki javít ilyesmit? Nézzek valami elektroműszerészt a környéken?

Thanks
általában én is tudom, kivéve amikor szúrni akarom a hetediket, vagy kanyarban egyest váltok, mert azt hiszem az a kettes, és amikor ráengedem a kuplungot csodálkozom, hogy szitál a hátulja meg magas a fordulat

és mivel pályázni szeretnék, biztosra akarok menni :)
így van, én is bírtam a Lacit és bár az én motoromon a kötelező javításokon kívül még semmit nem kellett csinálni, nem tudom a mostani brigád hogy dolgozik a régihez képest..
de azért amíg ő volt a szervizvezető, nem kis fejetlenség volt ott, sokszor túlvállalták magukat és nem nagyon szervezték túl a dolgokat.. (konkrétan én telefonáltam be délután, mert meg sem beszéltük milyen olajat rakjanak a gépbe, és akkor derült ki hogy még hozzá sem nyúltak és 3 féle olaj közül lehet választani... ilyeneket azért illik tisztázni munkafelvételkor, na meg egy 30ezres szervizre ott kellett hagynom a motort egész napra, hogy majd valamikor megcsinálják..)
ebben különbözik a mostani Laci vezetésével a Karasna, időre mész, időre kapod vissza, ki vannak osztva a feladatok, előre le van dumálva minden - nekem egyik módszerrel sem volt bajom egyébként!

azt hittem a Dream főnöke csak nekem nem szimpatikus
Én is csak jókat tudok mondani a Honda Takoberről és ajánlani tudom. Én azt gondolom szakmailag-műszakilag talán az egyik legfelkészültebbek a környéken. Nagy tapasztalataik vannak és kimagasló szintű műszaki intelligenciával rendelkeznek.
Tényleg tudnak minden a Hondáról, igaz csak telefonon beszéltem velük, de hamar egy hullámhosszon voltunk.
Én ha Budapest 100km-es vonzáskörzetében laknék, akkor csak a Honda Takoberhez mennék.
Minek fokozatkijelző? Én mindig tudom, hányban vagyok...

(az első mondat vicc volt,a második nem
Karasnával az volt a bajom, hogy amíg Laci csinálta a gépemet addig minden oké volt, de amint kiadta kezéből a munkát rögtön elfelejtett csavarok, hanyag kábelezés és kontakt hibák jöttek.... Már Laci is lelépett onnan, pedig ő tényleg jó volt és sokat segített nekem. A másik nagy tudok Ákos volt, de ő meg hazament külföldre.
A dreamet szintén elkerülöm mert egészen addig voltak jó arcok amíg kifizettük a vasat náluk, onnantól elég érezhetően fordult a kocka. Ezt a góréra értem, nem a beosztottakra.
Karasnával mi a baj?
én évek óta oda járok, nem tudom mikor voltál ott utoljára de idén megváltozott a szerviz, más vezetés van (nem mintha nekem bajom lett volna a régivel, de állítólag sokan panaszkodtak), sokkal precízebbek a srácok most..
A Takoberékről viszont én is hallottam jókat, de ott még nem jártam, illetve régen a MaxxPowerbe jártam, az most a Dream nagy részben, lehet ott is érdemes lenne próbálkozni..
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Koszi a valaszt, jo lenne ha tobben is irnanak a temaban. A takober sajnos nekem is messze van, budan tud valaki jo szervizt?
Olvastam a 8kerben egy bleck sheep szervizrol, van valakinek tapasztalata veluk?
Én a Koncz Antihoz járok Újpestre, nekem eddig rendesen megcsinált mindent, de hallottam már rossz véleményt is róla. (30-233-7407). Nem a legolcsóbb, de dolgozott hondánál, suzukinál és ért hozzá az látszik.

Akiket többen dicsértek még a megszűnt cbrclub honlapon az a Honda Takoberék voltak. Náluk még nem voltam, mert tőlem kicsit messze van, de onnan csak jó véleményt hallottam.
Sziasztok!
Megbízható és alapos motorszerelőt keresek CBR600Fs-emhez Budapesten. Sajnos még mindig nem találtam meg a szerelőmet (karasnában csalódtam, többször is).

Adjatok pls kontaktokat, jó lenne már nem csalódni valahol amikor kifizetem a munkát....
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden motoros kollégának!
Kellemes ünnepeket minden 600f tulajnak!
" Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a vasam! Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre. Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat. És ezt így addig csinálom, míg az egészet sugárba kihányom. Azt mondom én neked motoros barátom, motorozás nélkül szart se ér a karácsony!"
Ezzel a kis idézettel kívánok minden márkatársnak és családjának BOLDOG KARÁCSONYT!
á még nincs meg a választás, csak már körbenéztem, bármikor szembejöhet valami jobb ajánlat, ezért is kértem tanácsot

ha megnézed a linket, ez ilyen csomagban van, maga a kijelző egység + a típusspecifikus kábelköteg, amit a sebességjeladóra és az ECU-ra kell rákötni, és működik, semmi tanítás nem kell neki!
install manual: http://www.agomotors.hu/downlo...

azért fontos nekem, hogy ne univerzális tanítható legyen a cucc, mert arról már sokat olvastam, hogy ilyen probléma, olyan probléma, nem azt jelzi ki stb (általában ugye a problémás eseteket kapják fel, nyilván a működő egységekhez képest ritka, de én a nullához szeretném szorítani a hibalehetőségeket, utálok szopni megmagyarázhatatlan hibajelenségekkel )
A Prop tech is többféle színű.
Mellesleg minek kérdezed a véleményünk, ha már meg van a választásod?! Akkor vedd azt.
Tudomásom szerint ezek a sebesség és a fordulatszám jelből generálják a fokozatok kijelzését, egyelőre máshogy működő szerkentyűt én nem ismerek. (Persze lehet, hogy van de az én régi F4-emnek nincs is egyéb csatlakoztatható pontja, nem mai modern technika, hogy csak rádugom azt jóvan ).
Boldog Karácsonyt srácok!

Ezt én is néztem, de eddig mégis ez a legszimpatikusabb:
http://www.agomotors.hu/websho...

Nem az a lényeg melyik boltot linkeltem, hanem a termék, több színű kijelző, közvetlenül az elektronikára köthető tehát nem tanulós univerzális fajta, hanem specifikus (diagnosztikai adatokból dolgozik vagy mi a fene).. igaz öntapadós, de azt le tudom cserélni tépőzárra (szerintem az jobb megoldás, nem rázza le a vibrálás, egyenetlen felületre is fel lehet nyalni stb)

olvastam erről a prop tech megoldásról is, de elég kevés róla az infó, erről a másikról meg jó sok anyagot találtam és szerintem még én is be tudom szerelni, persze ettől függetlenül a Karasna fogja csinálni, én majd csak állok mellette és okoskodom