Nekem is 600 FS-van piros, és most nézem hogy van hibátlan hátsó farokidomod hozzá, engem érdekelne a dolog, ha megkérhetlek küldenél nekem pár képet róla erre az email címre: c5ontkov4c5@citromail.hu és megírhatnád azt is hogy mennyiért válnál meg tőle?
Köszönöm.
Van egy acrapovic slip on kevlár dobom, fs-en használtam.
A paláston és az összekötőn van benyomódás de nem lukas sehol sem a dob, sajnos nem rajtam múlott az állapota.
Lényeg a lényeg, a célját ellátja, ha ezek után érdekel dobj mailt és küldök képeket.
Van egy pár hibátlan gyári idomom is FS-hez (piros). Hátsó komplett farok rész, oldalidom és levegő beömlő burkolat.
A rendszám így is ugyan abban a szögben áll és nem néz ki olyan hülyén mint a gyári állapot, állandóan megakadt rajta a szemem, valahogy megtörte a vonalvezetést.
Én simén lefűrészeltem pont az ülés tartó kulcsfogata alatt egy picivel a maradék részre meg felcsavaroztam a rendszámot.
Érdemes utána egy olyan hátsó lámpát szerezni amiben integrált rendsz. tábla világítás is van.
Egy FS-en láttam, a srác lefűrészelte a gyárit, csak egy kis darabot hagyott belőle, ahhoz rögzítette a rendszámot.
Szerintem másképp nem megy, eléggé egybe van ott építve minden.
Én hagytam a fenébe, annyira nem néz ki rosszul. Ráadásul az, hogy milyen szögben áll a rendszám, eléggé kényes kérdés....
A gyáriba nem lehet belekötni.
Valaki cserélte már a gyári rednszámtáblatartót? Lekel hozzá bontani gondolom az egész müanyag részt az ülés alatt?! Hol tudok szerezni faszán kinézö tartót vagy inkább csináltasak?
A választ elöre is köszönöm!
Utólagosan is BUÉK mindenkinek
Helló spee, ha jól látom nekd van oldaldoboz tartó a gépeden. Ha szépen megkérlek készítenél nekem képeket a tartóról, mega motorról, hogy pontosan hova csatlakozik, meg kb milyen ávolságokra van az idomoktól!
Sziasztok..van egy Honda cbr 600f 1 esem és szelepszárszimeringet keresek hozzá,próbáltam a Hondánál meg más boltokban és olyan 1000ft os darabárat mondtak...ez bazi sok.....sőt volt olyan fórumokon is ahol 230 ft okat mondtak....Nem tudtok valahol olcsóbban?Üdv Tomi
Nekem elöl sinteres van, mert néha pályázgatok is és elég "melegüzemben" használom a féket, hátul pedig a sima platinumot tettem be.
Normál utcai közlekedésre, túrázgatáshoz elegendő a platinum is. Kopik is, de fog is minden körülmények közt.
A sinteresnek kell a magasabb hőmérséklet, nem ég meg, tartósabb, de hidegben, vagy nedvesen nem olyan hatékony, mint a platinum.
Mindenki döntse el maga melyikre van szüksége, annak függvényében mire használja a mociját.
Írj egy e-mailt, hogy mikre van szükséged és mikori a moci és küldöm az árajánlatot. Ha vázszámot is írnál az maga lenne a tökély.
Elérhetőségeim a személyes oldalamon.
Nekem is 600 FS-van piros, és most nézem hogy van hibátlan hátsó farokidomod hozzá, engem érdekelne a dolog, ha megkérhetlek küldenél nekem pár képet róla erre az email címre: c5ontkov4c5@citromail.hu és megírhatnád azt is hogy mennyiért válnál meg tőle?
Köszönöm.
üdv.: Dávid
A paláston és az összekötőn van benyomódás de nem lukas sehol sem a dob, sajnos nem rajtam múlott az állapota.
Lényeg a lényeg, a célját ellátja, ha ezek után érdekel dobj mailt és küldök képeket.
Van egy pár hibátlan gyári idomom is FS-hez (piros). Hátsó komplett farok rész, oldalidom és levegő beömlő burkolat.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...][IMG]http://i
mg708.imageshack.us/im...[/IMG][/URL]
Érdemes utána egy olyan hátsó lámpát szerezni amiben integrált rendsz. tábla világítás is van.
Szerintem másképp nem megy, eléggé egybe van ott építve minden.
Én hagytam a fenébe, annyira nem néz ki rosszul. Ráadásul az, hogy milyen szögben áll a rendszám, eléggé kényes kérdés....
A gyáriba nem lehet belekötni.
Valaki cserélte már a gyári rednszámtáblatartót? Lekel hozzá bontani gondolom az egész müanyag részt az ülés alatt?! Hol tudok szerezni faszán kinézö tartót vagy inkább csináltasak?
A választ elöre is köszönöm!
Utólagosan is BUÉK mindenkinek
link
link
Köszi a fáradtságot előre is!
Nekem van egy, ha érdekel akkor dobj egy mail-t és küldök képet róla. Üdv
Van egy F3 as cbr náluk, egy telefont megér, de amit írtál az elég korrekt árnak tűnik!
Találtam idomokat 30 ért (2 oldal idom, 2 ablak, törött lámpatartó, 2 burkoló elem).
Valamint 20 ért lámpa és 20 ért Km óra.
Szerintetek ez megérné? De ha van valakinek egy jobb ötlete szívesen fogadom.
Gondolkodtam pályaidomon is, van már aki próbálta?
Köszi
Szerintem ez volt az eddigi legjobb
Viszonylag jó cikk. A reklám nem szándékos.
Valakinek nincs eladó sportdobja? Előre is köszi!
Normál utcai közlekedésre, túrázgatáshoz elegendő a platinum is. Kopik is, de fog is minden körülmények közt.
A sinteresnek kell a magasabb hőmérséklet, nem ég meg, tartósabb, de hidegben, vagy nedvesen nem olyan hatékony, mint a platinum.
Mindenki döntse el maga melyikre van szüksége, annak függvényében mire használja a mociját.
Elérhetőségeim a személyes oldalamon.