Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzem 2000-ig a Yuasa volt a gyárija.
Hahó! Megnéztem az árakat.
(Én is ezt használom, (jó a garis ügyintézése!)) 2000-es évjáratig Rider CBTX9-BS: 10450.-Ft
Yuasa YTX9-BS: 16000.-Ft

2001-től Rider CTZ10S: 18000.-Ft
Yuasa YTZ10S: ? Erre nem tudok még árat mondani (nincs benn a rendszerben).

Ha összebeszéltek és legalább hárman rendeltek egyszerre, akkor 10%-os törzsvásárlóit tudunk adni az árból. Nem sok , de ennyi van és szívesen adjuk, ha ezzel kicsit is tudunk segíteni.
A másik lehetőség a netes keresgélés és rendelgetés, de akkor probléma esetén tiétek az akksi küldözgetésének díjja, aztán máris nagyon drága lehet az olcsó akksi.
ha egyszer sok pénzem lesz, VFR 800 lesz a második motorom, azzal fogok krúzolni a CBR pedig teljesen pályára lesz megcsinálva..

amilyen pöpec a gazdasági helyzet most, ez nem mostanában lesz, remélem addig nem törik össze az összes VFR-t és marad még 1-2 ép és eladó példány sok év múlva is :)
Nálam is nagy kedvenc a vfr. Csak a keretbe nem fért bele, de nem bánom, nekem ez a 600f most pont jó!
na jó bakker a VFR felniért én is ölni tudnék (szerintem a legszebb felni a mai napig a piacon) de komplett hátsó futóművet kell hozzá cserélni és barkácsolni... nagyon kemény...
a tükör viszont gyönyörű, a fehér plexi viszont nem szép, a letakart szemekkel meg úgy néz ki mint egy Fazer..

a gazdája biztosan elmebajos!
Ezen még az óra is f4-ről van, meg r1-re hajazó hátsó az alatt meg vfr. Megdolgozhattak vele
mellesleg nem elmebeteg dolog f4 idomokat tenni egy f3-ra? olcsóbban veszel komplett f4 motort, persze tudom, pont az ilyen furcsaságoktól lesz igazán egyedi és szerethető a saját gépünk, de néha még én sem tudom megérteni mások agymenéseit, pedig nekem is van pár
engem az érdekelne, honnan veszitek az f4 idomszettet, ha azt megírod majd nekem megköszönném :)
Valaki E legal kipufogót tud 2005 F4 hez?
ez az LP ez a gyári akksi? vagy miez mert enyémbe is ilyen van, de marhára bírja mióta megvan a motor 1,5 éve 1x sem kellett feltölteni pedig nem fűtött a garázs és kb havonta 1x elindítom télen azt ennyi.
eladó f4 alkatrészek tel 06309492804
eladó alkatrészek f4 hez aváz német papiros 25kw-os forgalomba helyezhetö. tel 06309492804
Hali,

Nekem is volt gondom az aksimmal... eldőltem utána nem indult.. szerencsére a töltő néhány napig dolgozott rajta azóta (lekopogom) jó. Bízom benne h nem kell újat vennem.
Nekem YUASA van benne. De mikor néztem én sem olyat néztem ki mert az drága... akkoriban 6-8 ezerre emlékszem. De persze azóta áremelés is volt.
Bízom benne, hogy még pár évig húzza...

Olcsó üzemanyagot mindenkinek
http://cbrforum.com/forum/cbr-...

Minden lehetséges:) én láttam 600RR fejidomos f3 ast is egybedolgozták a fejidomot az f3 as fejidommal és fel is ment.
Nézzétek meg a cbrforum.com-ot, ott.a jóemberek összeratak már mindent mindennel. Láttam ott f4 idomos egykarú vfr hátsó futóműves f2-est is. :)
Sziasztok !

Barátomnak egy F3asa van, és venni akar rá egy komplett idomszettet, de az F4-esét !
Kérdésem az hogy fel lehetne rá varázsolni ? Valaki hallott már ilyet ?
Bocsi,hogy beleugatok, pont egy éve vettem a Hornetembe TOPIN spirálcellás akkut-eddig bevált.A forex.hu oldalon van leírás róla,a magas indítóáram miatt vettem meg ami ugye motoroknál főleg előnyös.Itt méret,kapcitás,saru állása alapján kitudod választani a megfelelőt.

Üdv!
Kösz a segítséget srácok, majd csemegézek közöttük.
Bryan még bőven jó a hétfő hisz nem hiszem, hogy keddtől 25 fok lesz
Ha ráér Hétfőig, megnézem mennyiért vannak nálunk. Gyári, Yuasa, Rider akksijaink vannak. Majd nézek rá nektek valami jó borsos árat! ;-D
Az Unibat tökéletes megoldás.
A Bárdinál az Unibat CTZ-10S, 10.800 forint... Pontosan ugyanolyan teljesítménnyel és méretekkel mint a Yuasa YTZ-10S, csak nem kell hozzá trilliárdosnak lenni hogy megvedd.
A Poweroad-nak egészen baráti ára van 10.900 Ft.
A tiéd eggyel régebbi, azt hiszem abba ez kell: YTX-9BS
link

Típusra figyeljetek!
Ha belegondolsz, hogy Japánból hozzák be, talán nem is drága.
Mindenesetre a tanulság az, hogy csak abból veszünk gyárit, amiből nagyon muszály, mert:
-nincs utángyártott, vagy lényegesen rosszabb, mint a gyári.
Még annyi, hogy a Superbike VB-n is Unibatot használnak. Innentől a vita eléggé akadémikus...
30-40000 árkülönbség? Nem semmi!
A yuasából ki lehet nyerni valahogy az aranyat ha már megdöglött?