Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lenne egy kérdésem!
F3-as CBR-en van valakinek elől 120/70-es gumi?
Vajon elfér a sárvédő alatt a magasabb gumi? Tanácstalan vagyok ez ügyben!
Sziasztok Márkatársak!
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozó tagnak!
"Teletankos CBR-t,hosszú, széles utakat,
Vad mentes kanyarokat,csikorgó gumikat.
Sün mentes gurulások,dugó mentes túrázások,
Ilyen legyen a következő motoros szezon,ezt szívből kívánom!"

Üdv.:
Ádám
Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok a motorosoknak. :)

Van egy ismerős aki jár Ausztriába és autókat szokott hozni. Azt mondta, hogy érdemes behozni törött motort, mert azokat fillérekért adják és nincsenek rommá törve. Ti mit szóltok ehhez? Ha mondjuk 150-200 ért lehetne behozni mondjuk egy első villa cseréset az megérheti? Én azért félek, nehogy a villa csere után kiderüljön, hogy hajlott a váz és nincs síkban a 2 kerék. Mindenképp F4 .es cbr -t akarok. Ha itthon kellene megvennem, akkor 900 körül tudnék olyat ami tetszik és nem ment sokat.
Én használtan vettem 25ért,de úgy nézett ki min ha a kutya szájából rángatták volna ki
Én sem vettem le róla 2évig volt rajta,rendőrök le sem sz@rták hogy milyen szinű pedig párszor igazoltattak.

Az én yoshim is amerikai cucc volt,mégis volt benne menetes furat
A gyárit nem próbáltam pályán,sanszos hogy hamar lennt van

Jaja azért vettem a másikat nem volt szivem leirni a cbr-t,pedig imádtam vele pályázni
Látom akkor nem fogsz unatkozni a télen,dobjál majd fel képeket ha elkészül a paripa

Az elvonást ne is mond,odáig jutottam hogy elkértem haverom simsonját egy körre érdekes volt...
Köszönöm szépen. Ha minden igaz fel is vettelek msn-re. Majd besz.
visszavonom, 150ezerből megvan egy full idomszett, ez egyáltalán nem drága (de akkor is, festetlen nincs?)
a gyári CSAK oldalidom 160ezer.. abból kell a másik oldalra is, fejidom 180ezer, farokidom 100ezer
persze ha csak az egyik oldalra esel el, mert ügyes vagy mint én, akkor csak fejidom+oldalidom kell potom 340ezerért
jól látom, hogy itt csak festett/grafikás idomok vannak?
valami pórias fényezetlen olcsóbban nincs?
240-es dollár mellett ez elég drága így most sajnos..

már látom hogy ez az új hobbi sok pénzbe és időbe fog kerülni nekem :D
Elméletileg én tudok csinálni neked üvegszálast! Valahol van egy FS hátsóidom szerszámom!Mert csináltam már! Megnézem milyen állapotban van és még ma jelentkezem!
Köszi srácok. Esetleg valaki olyat nem tud ami kínaiak adnak, de nem szettbe? nekem csak faridom kellene- az is szét lesz fürészelve. Valakinek ismerőse esetleg aki tud üvegszálból kenni gyári minta alapján? Kösszzi
Mitől pályaidom a pályaidom? Aranyos kérdés, bár ezen még én sem gondolkodtam. Azért nagyjából össze lehet foglalni. Szerintem az ideális pályaidom:
-olcsóbb
-könnyebb, mint a gyári (bár a mi szintünkön ez nem játszik)
-megfelel bizonyos versenyelőírásoknak, ahogy Exup mondta
-könnyebb szerelni, gyorsrögzítők stb.

Amatőr pályázáshoz egy utángyártott, akár kínai idomszett is bőven jó sz.tem. Ár/érték arányban meg pláne.
Idomszettet anno ebayen keresztül innen rendeltem:
http://www.auctmarts.com/main/

A minősége nem gyári, de nincs vele semmi gond, a felszerelésével kellett kicsit szenvedni mert felfogatások nem minden esetben voltak kialakítva. Igazából a csavarok helyénél kellett néha tágítani a nyílást.
3 hét alatt jött meg cirka.
köszi az infót, és milyen árban van egy ilyen nagyságrendileg, honnan érdemes rendelni? ha csak két darabból áll, elég macerás lehet felszerelni, ahogy magam ismerem tavasszal felraknám és egész évben azzal járnék, a rendőröknek meg magyarázhatnám, hogy ezüst helyett miért festetlen
de hát egy gyári idomszett kb 500e, nem biztos hogy azzal akarok elnyalni a pályán, meggondolom...

nekem amerikai import yoshimurám van, így vettem a motort, azokon nincs furat csak az európai kiviteleken, de megvan a gyári dob is, gondolom ha azzal megyek akkor meg a dob ér le először
amúgy már nem pályázol vagy másik motorral csinálod?
Sajnos úgy került téli álomba, hogy a fejidom nincs neki.
Tavaszra össze szeretném rakni rendesen

De az elvonási tüneteim óriásiak..
Csáó. Az én sérült idomszettem(faridom jobb oldala repedt, fejidom jobb oldala kicsit törött, jobb oldalidom kicsit törött, bal oldalidom karcos, de mind javítható) lehet eladó lesz majd márciusban. Addigra derül ki, hogy lesz-e nekem új. Ha addig nem találsz, keress majd meg.
Sziasztok, Fs gyári törött, karcos vagy utángyártott idomot keresek,de oat amire a 2 ülés rámegy rendesen. Segítsetek kérlek.
Köszönöm
Gergő
Helló

Az idomot a neten vettem,még kb 3 éve de már nincs meg.Visszakerültek a gyári idomjai.
Igazából annyi a külömbség hogy üvegszálas a motyó,kisipari olcsó cucc nem kár érte ha törik.Nem olyan darabokból áll mint a gyári,hogy 1fejidom+2oldalidom,hanem egy mélyebbre lenyúló fejidom+1nagy hasidom,ami full zárt.Ez amúgy márkakupákban is kötelező!

Már az rs-3am sincs meg sajna,azt hiszem egy 6os menet volt az aljában.Pályázásnál hamar leér az összekötő csö a yoshinál ha evvel a dobbal pályázol mindenképp figyelj rá én is ezért adtam el...
Na király

Velünk is minden ok,cibert eltettem télire
Elvonási tüneteim vannak

A tied hogy áll?
szia,

a pályaidomot hol vetted és mennyiért?
mitől pályaidom a pályaidom, nehéz átszerelni bevetés előtt? jövőre akarok pályázni, és ha minden jól megy a biztosítóval kapok új idomokat, arra gondoltam megtartom a karcosakat és azzal gurulok majd ki, ezért kérdem mi a különbség a sima meg a pályaidom között...
nekem is rs3 oval dobom van amúgy, tiédben van furat a db killerhez? akarok venni egyet mert kicsit hangos szerintem, de fúrni kell
Igen sajnos régen jártam erre
De újra itt vagyok

Én jól vagyok, és felétek mizu?
honda cbr600 f3 cbr600 f4 25kw-os papirokkal ,suzuki gsxf 600 98as-evjáratu 25kw-os papikkal. német papirokkal vázak forgalomba helyezhetöen eladók tel 06309492804
Tényleg 3 év. Azt hittem 6 hónap, aztán csá...

Isten vagy, köszi
Helló belló ezer éve nem hallottam rólad,mizu veled?
NE szed szét! 3év gari van rá,hívd fel a szervizt beszélj velük. (ha megvan a vásárláskor kapott blokk, csak akkor lesz ingyen a javitás,vagy a csere.

Én pont igy jártam az enyémmel,a 3 év gari lejárta előtt 2 hónappal pont ezt csinálta. Felhívtam a szervizt (telszám a manuálban benne van) futár jött vitte,1 hét múlva vissza egy új töltő, mert nem lehetett javítani a régit.
akkor azt lehet hogy egy mezei villanyszerelő is meg tudja javíttani
keress a környékeden valami villamos embert
én is megcsinálnám ha közel laknál