Te milyen fékbetétet ajánlasz? Haverom szerint van olyan, ami megeszi a tárcsát. Na ilyen nem kell! Az mit jelent, hogy szinter betét? Esetleg árat is tudsz?
Köszönöm a tanácsot a lánchoz, akkor az enyém még bírja egy darabig. A mociban 33 000 KM van, még mindene gyári. A kopó alkatrészek most érnek meg a cserére, de ezt tudtam.
Az az igazság, hogy én se mentem vele többet sokkal! 500 km-t ha mentem a motorral sokkal mondok! Én is ősszel vettem, de ez az 500 km élvezetes volt vele.
Szia. Üdv a CBR600F csapatban!
Utángyártottban (Ferodo), gyári fékbetétben és egyéb alkatrészekben is tudok neked majd segíteni.
Ha a lánc ingása oldal irányban szemmel láthatóan nagy, vagy a lánckeréknél meghúzva egy láncszemet kifelé 4mm-nél több a holtjátéka, vagy akár csak ha részlegesen nyúlott a láncod, illik lecserélni mielőtt kellemetlen meglepetést okozna. (Láncot komplett szettben érdemes cserélni!)
Szééép a vas, jó ez a fajta trikolor fényezés!
Üdv. kismaci89 Szép a motorod. Mikor vetted, mik a tapasztalatok? Én most vettem egy 97-es pédányt és az ideg megesz, mert még csak a hazaúton tudtam használni.
Az biztos, hogy fékbetéteket cserélnem kell, esetleg van valakinek valami tanácsa, hogy milyet vegyek? A lánc, lánckereket is elég jónak látom, de segítsetek abban, hogy milyen jeleknél kell cserélnem. Köszönöm
nekem most ez van benne, tök ugyanolyan mint az összes többi olaj amit eddig próbáltam (pl castrol racing 10w40, gyári honda 10w-30), azzal a különbséggel, hogy ezzel 5000km után is ugyanolyan érzés menni, míg a többi 2-3e km után "elfáradt", hangosodott, és a váltó is érezhetően nehezebben járt a vége felé.. de a motullal nem tapasztaltam ilyet, lassan belemegy a 6e és még mindig olyan mint a cserekor!
approved!
Még nincs meg az olajam , de ha minden igaz akkor Motul 5100 10W40 lesz benne idén!
Tavaly Castrol Act-Evo 10W40 volt benne, meg voltam vele elégedve, de ki akarom most próbálni a Motult....
Szia!
3.7 liter olaj kell bele, ha cseréled az olajszűrőt. (mondjuk azt nem értem, hogy ki az aki cserénél fent hagyja a régit )
Milyen olajat raksz bele?
Üdv.
Heló mindenkinek! Van egy CBR600F-em 1997 évvégi, F3-as. Olajat szeretnék cserélni benne, de nem tudom mennyi olaj kell a cseréhez. Valaki meg tudná mondani mennyi olajat kell beletölteni? Válaszotokat előre is köszönöm!
Legózni való lesz rendesen..
Igaz csak a műanyagok sérültek, de amik itthon eladóak abból már motort vehetnék, papír nélkülit, elvileg hibátlant.. bár nekem az idom kell Róla "csak"
Még nem tudom hogyan lesz...
BUÉK
Hátsó Hátsó sárvédősárvédőt szeretnék a mocimra.
Ha valaki tud ilyet, vagy kölcsön adná, hogy levegyem a mintát, természetesen nem sérülne az eredeti és csak pár napra kellene, azt nagyon megköszönném.
Elég koszos lett a gép a sok esőzéstől tavaly, és idén már szeretném megkímélni.
Ha az ülésbe építhető sárvédőt is tud valaki, azt is szívesen fogadom.
Ha értesz a motorszereléshez és vannak bontós ismerőseid, akkor lehet belőle jó üzletet kihozni, amúgy (szerintem) NEM.
Amire összeraknád a motorod és forgalomba helyezed, addigra itthon is vehetsz egyet abból a pénzből, ami nem "összelegózott".
Ha van bőven időd, energiád, szakértelmed és kapcsolataid, AKKOR talán érdemes ilyenbe vágni a fejszéd. Egyébként csúnya bukta lehet az ilyennek a vége.
Nem jó, mert bukás esetén az abs szétrobban. Balesetveszéjes stb.. A pályaidomok zárt hasidommal rendelkeznek. Igy sem olaj, sem hütőviz nem kerül utánad az aszfaltra. Ráadásul egy mügyantás idomot, bukás estén potom pénzből javitasz.
Köszönöm a tanácsot a lánchoz, akkor az enyém még bírja egy darabig. A mociban 33 000 KM van, még mindene gyári. A kopó alkatrészek most érnek meg a cserére, de ezt tudtam.