Én is így jártam, bár még az enyémet sikerült feltöltenem. Nekem YUASA van benne, de ahogy néztem, a következő nem olyan lesz, mert valami iszonyatos ára van. Szóval ez a téma engem is érdekel, hátha valakinek van jó ajánlata, vagy ha többen összeállunk, kapunk kedvezményt.
Nagyon köszönöm, mindig jól esenek a májdagasztó szavak.
Az aksi kérdést Én is figyelem, mert szerintem nekem is aktuális lesz és még tanácstalan vagyok.
Sharx mint mindig , megint nagyszerű képekkel örvendeztetett meg minket
Én is szerettem volna a jó időt kihasználva kerülni egyet, de az aksit betéve szomorúan tapasztaltam, hogy meg sem nyikkan. Pedig mielőtt kivettem a vasból még semmi jelét nem mutatta a lemerülésnek, most meg már a töltést sem veszi fel. Igaz 2006-ban vettem. Most be kell egyet szereznem a szezon kezdetére. Ebben kérném segítségeteket, hogy honnan tudnék olcsón normális gondozásmentes aksit beszerezni, na meg ki milyet ajánl, igaz nekem ez a BOSS mi benne volt nagyon bejött.
Mielőbbi jó időt és balesetmentes sok kilométert az idei évre is mindenkinek
Tegnap a nap már nem sütött olyan szépen mire hazaértem négy után, beöltöztem, akksit beraktam stb, de csak elmentem kerülni egy fél órát. Melegem nem volt, nem is mentem ki a városból de nagyon jól esett
Csak telefon volt nálam, az meg ne túl ügyes sötétben, ennyire nem sütött a nap..
Ez a formavilág nekem nagyon nyerte el a tetszésemet (és ezt nem azért mondom mert inkább a sportmotorok felé húz a szívem hanem úgy alapból). Az ára biztosan kedvező, de abban biztos vagyok hogy a közeljövőben sem lesz lehetőségem új motort vásárolni, meg aztán akar a fene . Jöhetne már a tartós jó idő, a mocimat egyből gurítanám szervízbe :)
hgyurci: Igen, utángyártott van köszönhetően annak a büdös parasztnak aki 2009ben a piros lámpán áthajtva elütött.
Viszont ez a verzió sokkal jobban tetszik mint a gyári aminek fekete a belső része.
Ma én is lóra ültem délután egy kicsit. Megérkezett az új HONDA NC700X a Motorcenterbe is és gyorsan be is üzemeltük, mert ezt a jó időt nem lehetett kihagyni. Mondanom sem kell pompásan vizsgázott az újdonság! Könnyen kezelhető, jól irányítható, városban fürge kis jószág lett ez a sor2-es blokkal szerelt vas. Nem kell erő-mutatványokat várni tőle (48LE, viszont 60Nm), de nem is "májerkodásra" készült. A Hondától olcsónak mondható, gazdaságos üzemeltetésű és alacsony fenntartási költségű moci, EZ kell a motorpiacra ebben a gazdasági helyzetben!
Nekem amúgy is ez a forma tetszett meg a Crossrunner 2011-es debütálása óta, ezt a formavilágot ötvözték a transalppal. Még a hangja is arra hasonlít.
Nagyon élveztem a próbautat, jó szívvel tudom ajánlani ezt a mocit az érdeklődőknek!
Ma én is gurultam volna egyet, tele volt a város motorosokkal. Viszont én kivonattam a forgalomból a gépet. Lehet előítéletes voltam a téllel kapcsolatban...
én is akartam gurulni valamikor mert annyira szép idő van és a városban szállingóznak a motorosok, de reggel/este azért kva hideg van és ponyva alól előszedni, akksi be, lakat le, sztenderről le -- sajna elég macerás..
jöhet a tavasz inkább!
majdnem piros-kék-fehéret vettem, utólag belegondolva az túl hivalkodó lett volna nekem (bár még mindig nagyon tetszik), a piros-feketét nem szeretem így azon filóztam szürkét veszek majd.. és akkor megláttam ezt (vagy 50 hirdetés közül ez volt az egyetlen ilyen színösszeállítás, és ez volt a képek/elmondottak alapján a legjobb állapotban) - ez volt az egyetlen hirdetés amit élőben is megnéztem és az első találka után egymás tenyerébe is csaptunk - nagyon nagy mázlim volt a géppel mert azóta se sokat láttam ilyen színben, az állapota kifogástalan (volt), és hát ugye tudjuk hogy a 600f a leguniverzálisabb sportmotor a piacon, aminek van lelke is
Inkább motorozzátok el azt a pénzt, vagy hívjatok meg egy sörre...