Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egyszer: nehogy valaki gyárit vegyen, mert seggbe rúgom...

Inkább motorozzátok el azt a pénzt, vagy hívjatok meg egy sörre...
Én tavaly cseréltem, akkor elég jól utánajártam a témának.

Gyárit venni megfizethetetlen, és teljesen fölösleges is, mert az utángyártottak ugyanolyan jók.

Igazából mindegy: van Banner, Unibat, Poweroad...

Banner oldalán tudsz keresni típus szerint, megadják a Yuasa referenciaszámot is, ha jól tévedek : YTZ-10S

Gugli a barátod, és árgép.hu :link

Én itt vettem: lestiakku
Az enyémben ilyen van: link
Ez máshol is ennyi, vagy csak én nem találtam olcsóbban? Csak mert ezt az árat kicsit erősnek érzem.
Én is így jártam, bár még az enyémet sikerült feltöltenem. Nekem YUASA van benne, de ahogy néztem, a következő nem olyan lesz, mert valami iszonyatos ára van. Szóval ez a téma engem is érdekel, hátha valakinek van jó ajánlata, vagy ha többen összeállunk, kapunk kedvezményt.
Nagyon köszönöm, mindig jól esenek a májdagasztó szavak.
Az aksi kérdést Én is figyelem, mert szerintem nekem is aktuális lesz és még tanácstalan vagyok.
Le a kalappal . Én most nem nagyon vittem volna ki, félek a hideg aszfalttól.
Köszönöm, igyekszem
Hali srácok és persze Sne...

Sharx mint mindig , megint nagyszerű képekkel örvendeztetett meg minket
Én is szerettem volna a jó időt kihasználva kerülni egyet, de az aksit betéve szomorúan tapasztaltam, hogy meg sem nyikkan. Pedig mielőtt kivettem a vasból még semmi jelét nem mutatta a lemerülésnek, most meg már a töltést sem veszi fel. Igaz 2006-ban vettem. Most be kell egyet szereznem a szezon kezdetére. Ebben kérném segítségeteket, hogy honnan tudnék olcsón normális gondozásmentes aksit beszerezni, na meg ki milyet ajánl, igaz nekem ez a BOSS mi benne volt nagyon bejött.
Mielőbbi jó időt és balesetmentes sok kilométert az idei évre is mindenkinek
Üdv!
Érdekelne 2005 ös ciberéhez kipufogó(csak E legal) és középtámasz.valaki tudna segíteni?
Köszi
Tegnap a nap már nem sütött olyan szépen mire hazaértem négy után, beöltöztem, akksit beraktam stb, de csak elmentem kerülni egy fél órát. Melegem nem volt, nem is mentem ki a városból de nagyon jól esett
Csak telefon volt nálam, az meg ne túl ügyes sötétben, ennyire nem sütött a nap..
Nagyon jók a képet

Tavasz gyere már ...
Ez a formavilág nekem nagyon nyerte el a tetszésemet (és ezt nem azért mondom mert inkább a sportmotorok felé húz a szívem hanem úgy alapból). Az ára biztosan kedvező, de abban biztos vagyok hogy a közeljövőben sem lesz lehetőségem új motort vásárolni, meg aztán akar a fene . Jöhetne már a tartós jó idő, a mocimat egyből gurítanám szervízbe :)
hgyurci: Igen, utángyártott van köszönhetően annak a büdös parasztnak aki 2009ben a piros lámpán áthajtva elütött.
Viszont ez a verzió sokkal jobban tetszik mint a gyári aminek fekete a belső része.
Ma én is lóra ültem délután egy kicsit. Megérkezett az új HONDA NC700X a Motorcenterbe is és gyorsan be is üzemeltük, mert ezt a jó időt nem lehetett kihagyni. Mondanom sem kell pompásan vizsgázott az újdonság! Könnyen kezelhető, jól irányítható, városban fürge kis jószág lett ez a sor2-es blokkal szerelt vas. Nem kell erő-mutatványokat várni tőle (48LE, viszont 60Nm), de nem is "májerkodásra" készült. A Hondától olcsónak mondható, gazdaságos üzemeltetésű és alacsony fenntartási költségű moci, EZ kell a motorpiacra ebben a gazdasági helyzetben!
Nekem amúgy is ez a forma tetszett meg a Crossrunner 2011-es debütálása óta, ezt a formavilágot ötvözték a transalppal. Még a hangja is arra hasonlít.
Nagyon élveztem a próbautat, jó szívvel tudom ajánlani ezt a mocit az érdeklődőknek!
Ma én is gurultam volna egyet, tele volt a város motorosokkal. Viszont én kivonattam a forgalomból a gépet. Lehet előítéletes voltam a téllel kapcsolatban...
1-2 nap és már nem lesz rá lehetőség, aki teheti használja ki
http://www.koponyeg.hu/

én is akartam gurulni valamikor mert annyira szép idő van és a városban szállingóznak a motorosok, de reggel/este azért kva hideg van és ponyva alól előszedni, akksi be, lakat le, sztenderről le -- sajna elég macerás..
jöhet a tavasz inkább!
Már láttam , tényleg jók :)
Olyan szép idő van, meló után asszem előszedem a gépet és kerülök egy kicsit.
Szevasztok Vagányok és Vagányák! Megkésve bár de B.U.É.K.! Mindenkinek.

Egy kis kedvcsináló képarzenált töltöttem fel. Ha valakinek van kedve, vizslassa meg:
CBR 600F - Csákberény

Már Ti is várjátok a szezont?
Ollé
majdnem piros-kék-fehéret vettem, utólag belegondolva az túl hivalkodó lett volna nekem (bár még mindig nagyon tetszik), a piros-feketét nem szeretem így azon filóztam szürkét veszek majd.. és akkor megláttam ezt (vagy 50 hirdetés közül ez volt az egyetlen ilyen színösszeállítás, és ez volt a képek/elmondottak alapján a legjobb állapotban) - ez volt az egyetlen hirdetés amit élőben is megnéztem és az első találka után egymás tenyerébe is csaptunk - nagyon nagy mázlim volt a géppel mert azóta se sokat láttam ilyen színben, az állapota kifogástalan (volt), és hát ugye tudjuk hogy a 600f a leguniverzálisabb sportmotor a piacon, aminek van lelke is
Élőben még nem is találkoztam ilyen szín összeállítással. Jól néz ki.
hja igen, a különbség annyi, hogy bal oldalt nincs tükör, és a bal index is síkba lett csiszolva aszfalt segítségével, az idomokkal együtt

de majd vagy jobbról fotózom le, vagy régebbi képet rakok fel :)
na, enyém ilyen (de még nem volt időm saját képet előkotorni), tényleg nem sok rohangál belőle :)
Hát akkor nem egyforma.
Piros orr/tank
ezüst/fekete oldal
fekete farok

Akkor a tiéd tényleg ritka, nem nagyon láttam ilyen színben.
Persze Nem baj annyira nem sűrgős, messze, még a szezon
Szia!
Hétvégén leszek, otthon akkor tudom megmérni. Kell még?