Szia. A gyári csavar 1475.-Ft a brutto kisker ára, az anya hozzá pedig 230.-Ft. (Ha a képen kékkel jelölt csavarra gondolsz)
+postaköltség (ajánlott levélben úgy tudom 3-400.-Ft)
Írj emailt, ha érdekel!
takargatnivalóm nincs, de azért mértékkel szeretnék csak az interneten szerepelni, egyelőre írtam szöveget magamhoz és majd töltök fel képet ha találok valami jót a Xelvisről is meg az F4-ről is (az enyém ezüst-piros-fekete, ebből is keveset látok, főleg bal index meg tükör nélkül - de találkoztam már olyan ikertesóval akinek még a sportdob is ugyanolyan volt (yoshimura rs3 oval), csak álltunk a lámpánál és hülyén néztünk egymásra )
szóval ízlések és pofonok, biztos pirosban is szép lesz, egy ismerősömnek piros-fekete RR-e van és nem olyan rossz az :)
Átjött Bébi, át, rendesen!
Na majd...
Múltkor is bírtam veletek, de neked legyen mondva jól bírtad a tempómat! Látod, passzolunk.
Stifi, veled már nem bírok, de valóban Sne-t tudom idézni csak én is. Töltsd ki az adatlapot, hogy legalább lássuk kivel állunk szóba. Ez alap szerintem! Akinek nincs szégyelni valója mutassa meg képes felét. Nem?!
Köszönöm a véleményed, kedves tőled, de van azért több oka is a festésnek. Volt perec is, meg az én stílusomnak túl tarka. Nem éreztem addig igazán a magaménak a mocit.
Így sem a megszokott (Itaian red) piros lesz, hanem a mélyebb piros, mint az újabb RR-eké (Winning red).
Bocs a többiektől, hogy szét-offoltuk a topikot, sorry! Néha kell egy kis pikantéria is azért!
amúgy miért akarod a gyönyörű és egyedi kék-fehér-piros gépet piros-feketére festeni?
csak azért kérdem mert amikor kifutó modell volt a 600f szinte csak ebben a színben lehetett kapni (meg szürkében, de abból alig van), tele vannak vele az utak, a kék-fehér-piros meg olyan szép és kevés van belőle...
sziasztok ha valakit érdekel van egy egyedi kipufogom cbr 600 f4 re dupla kétoldalra van kivezetve mindent adok hozzá csak fel kel szerelni és goo nagyon jo hangja van és igényessen van megcsinálva még van egy eledo bör gunyám is jo állapotu az elado dolgaim közt megtaláljátok sziasztok
a szöveg jóó :)
Tudom ám, h óvatosan mentél, visszafogottan... miattam, értékeltem is. No meg élveztem is hasonló körre elmennék gondolkodás nélkül...
Esetleg, .. igen esetleg más is jöhet, h ne legyen annyira off
ezüst orr/tank
piros/fekete oldal
fekete farok?
+postaköltség (ajánlott levélben úgy tudom 3-400.-Ft)
Írj emailt, ha érdekel!
szóval ízlések és pofonok, biztos pirosban is szép lesz, egy ismerősömnek piros-fekete RR-e van és nem olyan rossz az :)
Na majd...
Múltkor is bírtam veletek, de neked legyen mondva jól bírtad a tempómat! Látod, passzolunk.
Stifi, veled már nem bírok, de valóban Sne-t tudom idézni csak én is. Töltsd ki az adatlapot, hogy legalább lássuk kivel állunk szóba. Ez alap szerintem! Akinek nincs szégyelni valója mutassa meg képes felét. Nem?!
Köszönöm a véleményed, kedves tőled, de van azért több oka is a festésnek. Volt perec is, meg az én stílusomnak túl tarka. Nem éreztem addig igazán a magaménak a mocit.
Így sem a megszokott (Itaian red) piros lesz, hanem a mélyebb piros, mint az újabb RR-eké (Winning red).
Bocs a többiektől, hogy szét-offoltuk a topikot, sorry! Néha kell egy kis pikantéria is azért!
viszem magamat, meg a bal oldalt összetört kislányt, de legalább fiatalabb mint a tiétek
csak legyen már jó idő és szervezzen össze valaki valami gurulást, a telet igazán kihagyhatjuk!
csak azért kérdem mert amikor kifutó modell volt a 600f szinte csak ebben a színben lehetett kapni (meg szürkében, de abból alig van), tele vannak vele az utak, a kék-fehér-piros meg olyan szép és kevés van belőle...
Biztosan elbírsz 3al? Sokat akar a szarka de nem bírja a farka...
A gyönyörűd farka tutira elbírná /ha nem flottul jött át olvasd át még egyszer... /
No akkor is elmegyünk egy körre
Csak Luca ki ne maradjon belőle
Csak mert a motor faránál időznék a legtöbbet
Ez a szín tuttttti Brutálisan fog kinézni Tényleg...
A fenekén én is gondolkodom , ilyesmi megoldáson, majd meglesem ha erre gurulsz a Tiedet...